• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Puzzel met foto

Puzzelen met je eigen foto. Puzzelen is een heerlijke manier om te ontspannen. Even alleen jij met een stapel puzzelstukjes en net zo lang passen en meten tot de puzzel helemaal klaar is. Er zijn natuurlijk allerlei puzzels met verschillende afbeeldingen te krijgen, van landschappen tot afbeeldingen met honderden figuren. Maar een puzzel van een foto is nog veel leuker. 

Zo kun je tijdens het puzzelen naar een dierbare foto kijken en terugdenken aan het moment, waarop de foto is gemaakt. Een puzzel van een foto is ook een leuk cadeau om weg te geven.

  • Zet een familiefoto of vakantiefoto op je puzzel
  • Erg leuk om cadeau te geven
  • De puzzel leent zich uitstekend om na het puzzelen in te lijsten
  • Is uw online bestelling op werkdagen voor 15.00 uur bij ons, dan versturen wij in de meeste gevallen nog dezelfde dag uw puzzel met foto

Fotopuzzel maken

Puzzel met foto

Hoe kan ik een puzzel met foto maken?

Een puzzel met foto kun je gemakkelijk online bestellen. Eerst kies je het aantal puzzelstukjes. De grootste puzzel van een foto is 1000 stukjes en is 44 bij 68 centimeter groot. Deze puzzel is vooral geschikt voor de fanatieke puzzelaar, omdat het al snel een dag zal kosten om alle stukjes op de juiste plek te liggen. De kleinste puzzel is 60 stukjes en is 15 bij 20 centimeter en kan ook door de beginnende puzzelaar gelegd worden. Alle puzzels met foto worden gemaakt van unieke puzzelstukjes van stevig karton, afgewerkt met een glanzende toplaag, waar de foto op wordt gedrukt. Vervolgens kun je je foto of afbeelding uploaden. Na de bestelling wordt de puzzel meteen gemaakt en zo snel mogelijk verzonden. Als je voor 15 uur hebt besteld, dan versturen we je puzzel nog op dezelfde dag. Alle puzzels met foto worden geleverd in een linnen zakje met een voorbeeldfoto erbij.

 

Welke foto’s zijn geschikt voor een puzzel?

In principe kun je een puzzel maken van elke foto. Het belangrijkste is, dat de foto scherp genoeg is en dat de resolutie hoog genoeg is. Dit is vooral belangrijk bij de grote puzzels van 500 of 1000 stukjes, maar bij alle formaten krijg je bij een scherpe foto het beste resultaat. Daarnaast kun je beter een foto kiezen, waar geen grote vakken zijn van dezelfde kleur. Dat maakt het puzzelen namelijk lastiger.

 

Een puzzel met foto maken voor jezelf

Als je zelf een puzzelfanaat bent, dan kun je natuurlijk een mooie puzzel met foto maken om je collectie uit te breiden. Zo kun je bijvoorbeeld puzzelen met een foto van je liefste huisdier. Of weer terugdenken aan die heerlijke vakantie, terwijl je de puzzelstukjes van dat prachtige strand neerlegt. Een puzzel met een foto van je familie is ook altijd leuk om te maken. Fotopuzzel maken? De puzzels met foto kun je na het maken op een karton plakken en vervolgens ophangen. Zo heb je een bijzonder schilderij.

Een puzzel van foto maken als cadeau

Het is natuurlijk ook leuk om een puzzel van een foto te maken om cadeau te geven. Maak bijvoorbeeld een puzzel van een foto van de kleinkinderen en geef deze aan opa en oma. Zoek de trouwfoto van je ouders op en geef deze als puzzel voor hun 25 jarige huwelijk. Of je kunt een puzzel van foto maken met een foto, die dierbaar is voor jou en de ontvanger van de puzzel. Bijvoorbeeld een puzzel van een foto van een gezamenlijke vakantie of van gezellige dag uit. Geef je vriendgroep een mooi, persoonlijk cadeau door een puzzel van foto te maken en te geven. Je kunt daar bijvoorbeeld een oude foto voor gebruiken van een activiteit van tien of zelfs twintig jaar geleden als herinnering aan jullie jarenlange vriendschap en de goede band, die jullie al zo lang hebben. Iedereen vindt het leuk om die oude foto’s weer eens terug te zien.

 

Een puzzel met foto als bedankje

Een puzzel van een foto is ook een leuk cadeau om mee te geven aan je getuigen en ceremoniemeesters als herinnering aan je bruiloft en bedankje voor hun hulp. Met een puzzel van een foto van het bruidspaar zullen ze regelmatig weer terugdenken aan jouw bruiloft, terwijl ze aan het puzzelen zijn. De puzzel in hartvorm met 63 stukjes is natuurlijk uitermate geschikt als bedankje voor een bruiloft. Natuurlijk kun je ook elke gast een puzzel geven na het feest. Dat is weer eens wat anders als een bruidsuikers in een zakje.