• truck Geen verzendkosten
 • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
 • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Deurstickers

Wil jij ook kunnen genieten van zo’n mooie voordeur sticker? Bijvoorbeeld met je naam erop of het huisnummer verticaal in het groot? Wij maken alle soorten deurstickers voor de voordeur. Een deursticker maken is voor ons geen enkel probleem. Bij ons kan je online je eigen stickers ontwerpen. Met deurstickers zorg je voor een trendy look van jouw voordeur. Bestel je de deur sticker op werkdagen vóór 15.00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat deze dezelfde dag nog verzonden wordt! Hierdoor hebben wij een snelle levertijd zodat jij snel kan genieten van je deur decoratie stickers.

Bestellen voor 15 uur, dezelfde werkdag verstuurd! Bij ons kun je achteraf betalen Geen verzendkosten
 1. Voordeur raamsticker Blijf van mijn bel af
  Voordeur raamsticker Blijf van mijn bel af

  Leuke sticker voor op de voordeur - geleverd binnen 1 werkdag

  30,95
 2. Voordeur raamsticker Geen verkoop
  Voordeur raamsticker Geen verkoop

  Geen verkoop aan de deur sticker - eenvoudig online bestellen.

  12,96
 3. Voordeur raamsticker naam en huisnummer
  Voordeur raamsticker naam en huisnummer

  Raamsticker verkrijgbaar in diverse formaten - vul zelf de gewenste gegevens in.

  12,96
 4. Voordeur raamsticker namen
  Voordeur raamsticker namen

  Hoge kwaliteit sticker - verkrijgbaar in diverse formaten.

  12,96
 5. Voordeur raamsticker naam en dakje
  Voordeur raamsticker naam en dakje

  Eenvoudig online je raamsticker ontwerpen in diverse formaten - geleverd binnen 1 werkdag.

  12,96
 6. Voordeur raamsticker naam en huisnummer streepje staand
  Voordeur raamsticker naam en huisnummer streepje staand

  Prachtige raamsticker verkrijgbaar in diverse formaten.

  25,95
 7. Voordeur raamsticker naam en huisnummer liggend
  Voordeur raamsticker naam en huisnummer liggend

  Leuke raamsticker met naam en huisnummer liggend. Diverse formaten verkrijgbaar.

  13,95
 8. Voordeur raamsticker naam en huisnummer staand
  Voordeur raamsticker naam en huisnummer staand

  Eenvoudig online uw raamsticker bestellen in diverse formaten.

  25,51

Deurstickers

Wil jij ook kunnen genieten van zo’n mooie voordeur sticker? Bijvoorbeeld met je naam erop of het huisnummer verticaal in het groot? Wij maken alle soorten deurstickers voor de voordeur. Een deursticker maken is voor ons geen enkel probleem. Bij ons kan je online je eigen stickers ontwerpen. Met deurstickers zorg je voor een trendy look van jouw voordeur. Bestel je de deur sticker op werkdagen vóór 15.00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat deze dezelfde dag nog verzonden wordt! Hierdoor hebben wij een snelle levertijd zodat jij snel kan genieten van je deur decoratie stickers.

Bestellen voor 15 uur, dezelfde werkdag verstuurd! Bij ons kun je achteraf betalen Geen verzendkosten

Gratis verzending in Nederland
Bij ons betaalt u geen verzendkosten.
Geleverd binnen 1 werkdag

Bestelling in huis? * Je hebt nog

Onze klanten zijn tevreden
Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6 op Klantenvertellen

Deurstickers kopen

Bij ons kan je allerlei soorten deurstickers bestellen. Wij hebben deur stickers in kleine en grote formaten. Door de verschillende formaten zit er altijd wel iets bij wat aan jouw wens voldoet. Bij ons kunt u een deursticker bestellen voor de voordeur, maar ook voor binnendeuren. Voor de buitendeur is het bijvoorbeeld mogelijk om een deursticker te maken met een huisnummer. Deze deur stickers kunnen bijna net zo groot zijn als de voordeur, maar je kunt er ook voor kiezen om juist een hele kleine deur sticker te kiezen. Alles kan! De deursticker maken wij in één kleur, zo zorgen wij voor de beste kwaliteit.

Zie je het al helemaal voor je? Mooie deur decoratie stickers op de deur van de huiskamer of de wc deur? Of als je kinderen hebt, kan deze deur sticker natuurlijk ook gelden als naamsticker voor op de deur van de kinderkamer. Dit geeft de deuren in je huis een trendy uitstraling. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een ‘geen verkoop aan de deursticker. Met een deur sticker kan je dit op een leuke manier overbrengen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een ‘blijf van mijn bel af’ sticker die op een grappige manier laat weten dat je niet geïnteresseerd bent in bijvoorbeeld abonnementen of verkooppraatjes. Maar we hebben ook de sticker ‘geen verkoop aan de deur’ die een strakkere look heeft en op die manier duidelijk laat overbrengen dat je geen interesse hebt. Zo krijgt een deursticker weer een andere functie.

Heb jij een deursticker gekozen op onze website? Dan is het belangrijk om aan te geven welk formaat je graag wilt ontvangen. Ga je voor een deurbestickering met je naam en je huisnummer, dan kan je via de website de gewenste naam en het huisnummer doorgeven. Dit kan bijvoorbeeld je achternaam of voornaam zijn, maar het kunnen ook meerdere namen zijn van de hele familie. Als laatste willen wij graag weten of je de deurbestickering gaat plakken aan de binnen- of buitenzijde van de deur. Hierdoor weten wij aan welke kant de plaklaag moet komen. Vervolgens gaan wij de deursticker maken en wordt deze in de meeste gevallen dezelfde dag nog naar je toegestuurd.

 

DEUR STICKERS LATEN MAKEN

Als je bij ons deur decoratie stickers laat maken, worden deze op een bepaalde manier gemaakt. Of het nu gaat om een deursticker bestellen of een ‘geen verkoop aan de deur’ sticker, ze worden allemaal op dezelfde manier geproduceerd.

De bestelling die je plaatst komt bij ons op de computer binnen. Deze computer staat verbonden met de printer die de stickers uiteindelijk zal printen. Vrijwel iedere oplage, vorm of bedrukking is hierbij mogelijk. Jouw zelf ontworpen deurstickers worden door ons nogmaals gecontroleerd en vervolgens geprint. Hierbij wordt er ook goed opgelet of de plak laag aan de binnen of buitenzijde van de stickers geplaatst moet worden. Zodra de sticker is geprint worden de overige resten van de sticker geplot. Op deze manier krijg je je eigen deursticker.

 

DEURBESTICKERING

Heb je de deurstickers besteld en ontvangen? Dan is het belangrijk dat je goed weet hoe je de deurbestickering aanbrengt op de buitendeur of de binnendeur. Heb je ervoor gekozen om de deur stickers aan te brengen op het glas van de deur? Let er dan op dat de plakzijde aan de goede kant zit zodat je geen problemen krijgt met plakken. Ga je de deursticker op een houten deur plaatsen, dan is het vanzelfsprekend dat de deurstickers altijd aan de buitenzijde zitten. Dit is ook belangrijk om te weten in verband met de plakzijde. Een vinyl deursticker bestellen wil zeggen dat je de deur stickers zowel op binnen- en buitendeuren kunt aanbrengen. Ook een sticker ‘geen verkoop aan de deur’ wordt op dezelfde manier aangebracht.

Heb je een grote deursticker besteld? Dan kan het plakken van deze sticker net iets lastiger zijn dan van een kleine sticker. De onderstaande instructies geven een duidelijk beeld hoe een deursticker geplakt moet worden. Over het algemeen is het uiteraard belangrijk dat deur stickers recht geplakt worden en dat er geen gekke bubbels onder zitten. Daarom is het belangrijk dat je even de tijd neemt om de instructies door te nemen én om de tijd te nemen voor het plakken van de deurstickers. Zodra de deurstickers namelijk eenmaal droog zijn, is er niks meer aan te veranderen. Het zou daarom zonde zijn als er een bubbel onder zit of als de deur sticker niet helemaal recht is aangebracht.

 

Het aanbrengen van de deurbestickering

 1. Begin met het schoonmaken van het raam van de deur of het houtwerk van de deur waar je de sticker aan wil gaan brengen. Dit zorgt er voor dat er geen kleine stofjes onder de sticker blijven zitten die zouden kunnen zorgen voor oneffenheden.
 2. Vervolgens ga je aan de slag met afwasmiddel. Dit verdun je met water en breng je aan op het gedeelte waar je de sticker gaat plaatsen. Het is geen probleem dat het oppervlak nu vochtig is, dat is juist de bedoeling.
 3. Trek nu het schutvel van de deursticker af en hou de deursticker met de plakzijde tegen het glas of hout van de deur aan. Let er op dat dit recht aangebracht wordt. Het voordeel van het wasmiddel met water is dat je de sticker nog kan bewegen zolang de deur vochtig is. Aangezien dit direct onder de plakzijde zit, zal de sticker niet meteen hechten met het glas of het hout. Zit je deursticker dus nog niet helemaal recht. Dan is dit het moment om dat nog te veranderen.
 4. Zit de deursticker helemaal zoals jij het wil? Dan ga je met de trekker van binnen naar buiten over de deursticker. Op die manier wordt het wasmiddel met water onder de sticker weggedrukt. Nu gaat de sticker zich hechten en kan je de deur sticker langzaam loslaten.
 5. Verwijder het overige water rondom de deur sticker en geef de sticker vervolgens wat tijd om goed te kunnen hechten op de deur.

Op deze manier krijg je het mooiste resultaat voor jouw sticker deur. Of het nu een kleine sticker is of een grote, in beide gevallen breng je de deurstickers op deze manier aan. 

Vragen?

Wij zijn op alle dagen van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor support, neem dus gerust contact met ons op!

Namen enzo