• Nooit meer spullen kwijtraken met een naamsticker
 • Eigendom stickers
 • 95% past door de brievenbus!

Naamstickers

NAAMSTICKERS KIND, FUNCTIONEEL

Stickers met naam voor op je eigendommen zodat je ze niet kwijtraakt. Op een broodtrommel, een boek, een thermoskan of op speelgoed van de kinderen dat je uitleent. Naamstickers zijn altijd erg handig om snel even op te plakken.

Nooit meer spullen kwijtraken met een naamsticker Eigendom stickers 95% past door de brievenbus!
 1. Naamstickers op vel 50x20 mm

  Leuke naamstickers rond met een formaat van 50 x 20 mm. Must-have voor kids op de basisschool.

  11,95
 2. Naamstickers op vel 60x30 mm

  Naamsticker met een formaat van 60 x 30 mm. Eenvoudig te plaatsen op diverse ondergronden.

  11,95
 3. Naamstickers op vel 80x40 mm

  Een wat grotere sticker toepasbaar op diverse ondergronden. Formaat van sticker 80 x 40 mm.

  11,95
 4. Naamstickers op vel Ø 25 mm

  Leuke naamstickers rond met een doorsnede van 2,5 cm. Must-have voor kids op de basisschool.

  11,95
 5. Naamstickers op vel Ø 35 mm

  Leuke naamstickers rond met een doorsnede van 3,5 cm. Erg handig voor kinderen op bijvoorbeeld de basisschool.

  11,95
 6. Naamstickers op vel Ø 50 mm

  Leuke stickers verkrijgbaar in diverse kleuren. Start snel met het ontwerpen van je eigen stickers.

  15,95
 7. Naamstickers ster vel 50x50 mm

  Leuke naamstickers in ster vorm met een formaat van 50 x 50 mm. Must-have voor kids op de basisschool.

  11,95
 8. Naamstickers ster vel 35x35 mm

  Leuke naamstickers in ster vorm met een formaat van 35 x 35 mm. Must-have voor kids op de basisschool.

  11,95
 9. Naamstickers ovaal op vel 80x40 mm

  Een wat grotere sticker toepasbaar op diverse ondergronden. Formaat van sticker 80 x 40 mm.

  11,95
 10. Naamstickers ovaal op vel 50x20 mm

  Een wat grotere sticker toepasbaar op diverse ondergronden. Ovaal formaat van sticker 50 x 20 mm.

  11,95
 11. Naamstickers ovaal op vel 60x30 mm

  Een wat grotere sticker toepasbaar op diverse ondergronden. Ovaal formaat van sticker 60 x 30 mm.

  11,95

Naamstickers

NAAMSTICKERS KIND, FUNCTIONEEL

Stickers met naam voor op je eigendommen zodat je ze niet kwijtraakt. Op een broodtrommel, een boek, een thermoskan of op speelgoed van de kinderen dat je uitleent. Naamstickers zijn altijd erg handig om snel even op te plakken.

Nooit meer spullen kwijtraken met een naamsticker Eigendom stickers 95% past door de brievenbus!

Gratis verzending in Nederland
Bij ons betaalt u geen verzendkosten.
Geleverd binnen 1 werkdag

Bestelling in huis? * Je hebt nog

Onze klanten zijn tevreden
Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6 op Klantenvertellen

Stickers met naam, functioneel en tegelijk decoratief

Naamstickers zijn een zeer nuttig item. Stickers met je naam markeren het item waar je de naamstickers op kleeft. Het is duidelijk van wie het voorwerp is. Stickers met je naam laten geen twijfel meer bestaan: dat voorwerp is de eigendom van een welbepaalde persoon. Maar anderzijds kun je ook naamstickers bestellen die er gewoon leuk uitzien. Je kiest bijvoorbeeld naamstickers voor je baby in mooie kleurtjes die bij de inrichting van de kinderkamer passen. Of je kleeft een naamsticker op de fiets van je kind en kiest deze in een zeer contrasterende tint, zodat die onmiddellijk opvalt. Naamstickers voor kinderen zijn een typische voorbeeld van naamstickers die best wel decoratief kunnen zijn. Zet bijvoorbeeld op je stickers de naam en het troetelnaampje van je kind. Het maakt de naamstickers voor je kind nog persoonlijker. Bij Namenenzo.nl helpen wij jou graag om gepaste en vooral leuke naamstickers te maken. Vraag gerust meer informatie als je niet zeker bent over bepaalde naamstickers. Wij zijn er voor jou!

 

Naamstickers maken voor je kind

Kinder naamstickers zijn de meest gevraagde stickers uit ons gamma. Het succes van naamstickers voor een kind is ook logisch. Naamstickers voor een kind heb je nooit genoeg. Kinderen verliezen makkelijk hun spullen. Ook al is het niet met opzet, voorwerpen zonder stickers met hun naam verdwijnen sneller dan voorwerpen mét naamstickers. Denk maar aan het broodtrommeltje, mapjes, schriften of thermoskan van je kleine kinderen. Als ze groter zijn gaat het dan om iPhones, USB-sticks, externe schijven of duur schoolgerief. Vaak zien deze voorwerpen er bij iedereen in de klas er ongeveer hetzelfde uit. Dankzij naamstickers kan je kind op school ervoor zorgen dat zijn of haar spullen gepersonaliseerd zijn. Je kind zal zich ook minder schuldig moeten voelen als het toch eens iets kwijt geraakt waar wél naamstickers op gekleefd waren. Als je toch eens iets verliest, vind je het achteraf veel makkelijker terug als op de stickers je naam staat. Zet op de stickers de naam van het kind, jouw adres en eventueel jouw telefoonnummer. Als er op de stickers een naam staat van een van de ouders, dan heb je nog meer kans de spullen terug te krijgen.

 

Naamstickers baby

De mogelijkheden van stickers met een naam zijn eindeloos. Naamstickers voor de baby kun je bijvoorbeeld al van bij de geboorte gebruiken. Gebruik de naamstickers van je baby voor op doopsuiker, of kleine cadeautjes die je aan bezoekers van de kraamafdeling meegeeft als dank-je-wel. Naamstickers van je baby kleef je bijvoorbeeld op zijn bedje of wiegje als leuke eyecatcher. Uiteraard gebruik je de naamstickers voor de baby om zijn spullen te markeren. Denk maar aan schoentjes of items voor de verzorging. Je kunt ook naamstickers met je kind naar school meegeven. Naamstickers maken het leven van je kind op school makkelijker. Dankzij naamstickers is je kind op school altijd zeker dat hij zijn eigen spulletjes terug meeneemt naar huis. 

 

Kleef bijvoorbeeld een naamsticker van je kind op de deur van zijn kamer. Zo wordt zijn kamer zijn eigen plekje. Naamstickers van je kind op zijn deur geven hem of haar verantwoordelijk. Door een naamsticker op de deur is je kind eigenaar en is hij trots op zijn kamertje. Naamstickers voor je kind voor zijn deur kan de start zijn van een opgeruimde kamer. Hetzelfde resultaat bereik je misschien ook met naamstickers voor je kind voor de muur van zijn kamer. Naamstickers die je kind op de muur vindt, betekenen dat die plek voor hem of voor haar is. Naamstickers worden gerespecteerd door de andere gezinsleden. Door naamstickers wordt je kind als het ware een stuk belangrijker.

 

Naamstickers maken voor je kind

Bij ons kun je naamstickers bestellen in zeer veel verschillende vormen, kleuren en afmetingen. Zo kies je bijvoorbeeld ronde, vierkante, rechthoekige of stervormige stickers met je naam. Je kiest de kleur en de grootte en bij bepaalde modellen kies je of je ronde of rechte hoeken wilt. Dan bepaal jij welke tekst er op de sticker moet komen. En je kiest eventueel ook nog een afbeelding erbij. In principe is je ontwerp nu klaar. Je krijgt het te zien op het scherm. Zo zie je duidelijk welke stickers je binnenkort krijgt toegestuurd. Je kinderen kunnen perfect zelf hun naamstickers maken. Of als het om kleine kindjes gaat, kun je, als een leuke activiteit, samen met hen stickers ontwerpen. Of het nu gaat om goedkope naamstickers voor je kind, naamstickers voor de fiets van je kind of naamstickers voor de deur van je kind, moeilijk is het zeker niet om naamstickers voor je kind of voor jezelf te maken.

 

NAAMSTICKERS BESTELLEN

Naamstickers bestellen is heel eenvoudig. Je kunt naamstickers bestellen via internet. Ben je op zoek naar goedkope naamstickers voor je kind? Naamstickers voor kinderen kun je maar beter in grote hoeveelheden in huis hebben. Eens je het nut en het gemak van naamstickers voor kinderen hebt ontdekt, wil je het niet meer missen. Naamstickers voor je kind komen overal en altijd van pas. Naamstickers maken duurt slechts een paar minuten en naamstickers bestellen gaat nog veel sneller. Nadat je je bestelling voor kinder naamstickers of stickers voor jezelf hebt geplaatst, is het slechts even wachten en ze worden bij jou geleverd. Wil jij naamstickers maken en wil je toch nog meer informatie? Wat je ook maar wilt weten over de kwaliteit, de afmetingen, de mogelijkheden om te personaliseren... contacteer ons vandaag nog. Onze medewerkers staan klaar voor jou via telefoon of e-mail. Of je stuurt gewoon je vragen door via ons invulformulier. Je vindt dit op onze website. Namenenzo adviseert je op een professionele manier en zorgt er voor dat jij binnenkort mooie, nuttige en leuke naamstickers kunt gebruiken waar en wanneer je maar wilt.

Leen je vaak een boek uit of een USB-Stick? Ook dan zorgen onze naamstickers ervoor dat je het altijd weer terugkrijgt.

Dit geldt natuurlijk voor alle spullen die buiten de deur komen. Plak altijd even snel je stickers met naam erop en je raakt nooit meer iets kwijt!

Vragen?

Wij zijn op alle dagen van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor support, neem dus gerust contact met ons op!

Namen enzo