• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Katten penning

Nederland telt ruim 2,5 miljoen katten. De meeste daarvan worden als huisdier gehouden. Dit enorm populaire beestje is lief en kan heel aanhankelijk zijn. Maar katten zijn ook jagers en gek op het buiten zijn. Helaas raken er jaarlijks ook vele duizenden huiskatten vermist. Met een katten penning heb je oneindig veel meer kans dat je jouw huisdier weer terugkrijgt.

Kattenpenning met naam

Met het gratis online ontwerpprogramma maak je in een paar stappen een mooie kattenpenning met naam voor jouw Simba of Minoes. Laat in de door jou gekozen penning voor je kat of poes minimaal zijn of haar naam en je telefoonnummer graveren. Zo weet je zeker dat de vinder van je weggelopen huisdier de meest noodzakelijke gegevens kan teruglezen op de penning van je kat. Zo'n katten penning verhoogt de kans dat je huisdier bij je terug wordt gebracht aanzienlijk.

 

Penning voor kat in verschillende vormen en kleuren

Een kattenpenning is klein en licht van gewicht. Doordat de kattenpenning klein is, heeft het dier er geen last van wanneer hij in beweging is. Je kan naar eigen voorkeur een katten penning kiezen in een bepaalde vorm of kleur. Personaliseer de kattenpenning in klein formaat met naam, telefoonnummer en eventueel andere gegevens. 

 

Belangrijke informatie op de katten penning

Heeft jouw kat een bepaalde afwijking, ziekte of een ander gebrek? Dan kan je dit ook kwijt op de katten penning. Hierdoor wordt de penning voor je kat ook multifunctioneel. 

De vinder weet hoe de kat heet, of hij medicijnen nodig heeft en hoe de eigenaar te bereiken is. Want ook al is een kattenpenning klein, je kan er best veel informatie op kwijt. Bedenk dus van tevoren welke informatie belangrijk is voordat je de kattenpenning met naam personaliseert met de online creator.

 

Penning voor kat van levensbelang

Een kattenpenning met naam kan van levensbelang zijn voor jouw trouwe huisdier. Want, hoewel katten vaak heel goed de weg naar huis terug kunnen vinden, kunnen er zich altijd omstandigheden voordoen waarbij dit niet vanzelfsprekend is. Een kattenpenning is klein, dus het dier heeft er absoluut geen last van bij het dragen ervan. Bovendien zijn de penningen niet duur en is het een kleine moeite om de gegevens die je op de penning wilt laten graveren in de creator in te voeren. Het enige wat je hoeft te doen, is een mooi model en de kleur uit te zoeken. Het staat leuk en het is ook functioneel. Wacht dus niet langer met het ontwerpen van een kattenpenning met naam. Doe je dit op werkdagen vóór 15.00 uur, dan wordt de penning dezelfde dag nog gegraveerd en verzonden.