• truck Geen verzendkosten
 • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
 • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Hondenpenningen

HONDENPENNING LATEN MAKEN

In ons assortiment vind je allerlei kleuren en maten hondenpenningen. Deze kun je gemakkelijk zelf online ontwerpen via onze creator. Wij adviseren om minimaal de naam van de hond/kat en je telefoonnummer erin te zetten. Vaak wordt er ook op gezet indien de hond/kat gechipped is. Verder kan er een silhouet van een hond of kat op, of een andere afbeelding.

Origineel cadeau Bij ons kun je achteraf betalen Bestellen voor 15 uur, dezelfde werkdag verstuurd!
 1. Hondenpenning bot klein zilver. Formaat 31x21mm.

  Hondenpenning in de vorm van een botje. Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een zilverkleurige toplaag.

  14,96
 2. Hondenpenning bot groot zilver. Formaat 42x29mm.

  Hondenpenning in de vorm van een bot. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een zilverkleurige toplaag.

  15,96
 3. Hondenpenning bot klein goud. Formaat 31x21mm.

  Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze goudkleurige hondenpenning in de vorm van een bot is gemaakt van extra gehard aluminium.

  14,96
 4. Hondenpenning bot groot goud. Formaat 42x29mm.

  Prachtige hondenpenning goudkleur in vorm van bot. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium.

  15,96
 5. Hondenpenning bot klein rood. Formaat 31x21mm.

  Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen tekst of afbeelding. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een rode toplaag.

  14,96
 6. Hondenpenning bot groot rood. Formaat 42x29mm.

  Maak een prachtig ontwerp voor op deze hondenpenning in de vorm van een bot. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een rode toplaag.

  15,96
 7. Hondenpenning bot klein blauw. Formaat 31x21mm.

  Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een blauwe toplaag.

  14,96
 8. Hondenpenning bot groot blauw. Formaat 42x29mm.

  Ontwerp je eigen hondenpenning eenvoudig en snel bij ons. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een blauwe toplaag.

  15,96
 9. Hondenpenning bot klein zwart. Formaat 31x21mm.

  Penning in de vorm van een hondenbotje. Snel geleverd, zelf online ontwerpen. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een zwarte toplaag.

  14,96
 10. Hondenpenning bot groot zwart. Formaat 42x29mm.

  Hoge kwaliteit en vakkundig geproduceerd. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een zwarte toplaag.

  15,96
 11. Hondenpenning Hartje groot zilver. Formaat 38x33mm.

  Hondenpenning in de vorm van een hartje. Zelf online ontwerpen. Enkelzijdig gegraveerd. De hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium.

  15,96
 12. Hondenpenning hartje groot goud. Formaat 38x33mm.

  Mooie gouden hondenpenning in vorm van een hartje. Zelf online te ontwerpen. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium.

  15,96
 13. Hondenpenning hartje groot rood. Formaat 38x33mm.

  Zelf een hartje in de vorm van een hondenpenning vormgeven en bestellen. Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een rode toplaag.

  15,96
 14. Hondenpenning hartje groot blauw. Formaat 38x33mm.

  Hondenpenning direct uit fabriek. Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een blauwe toplaag.

  15,96
 15. Hondenpenning hartje groot zwart. Formaat 38x33mm.

  Zwarte hondenpenning in de vorm van een hartje. Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium.

  15,96
 16. Hondenpenning ID label zilver. Formaat 50x30mm.

  Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium.

  15,96
 17. Hondenpenning ID label goud. Formaat 50x30mm.

  Ontwerp bij ons je honden ID-tag. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een goudkleurige toplaag.

  15,96
 18. Hondenpenning ID label rood. Formaat 50x30mm.

  ID tag voor jouw hond of kat. Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een rode toplaag.

  15,96
site.Page

Hondenpenningen

HONDENPENNING LATEN MAKEN

In ons assortiment vind je allerlei kleuren en maten hondenpenningen. Deze kun je gemakkelijk zelf online ontwerpen via onze creator. Wij adviseren om minimaal de naam van de hond/kat en je telefoonnummer erin te zetten. Vaak wordt er ook op gezet indien de hond/kat gechipped is. Verder kan er een silhouet van een hond of kat op, of een andere afbeelding.

Origineel cadeau Bij ons kun je achteraf betalen Bestellen voor 15 uur, dezelfde werkdag verstuurd!

Gratis verzending in Nederland
Bij ons betaalt u geen verzendkosten.
Geleverd binnen 1 werkdag

Bestelling in huis? * Je hebt nog

Onze klanten zijn tevreden
Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6 op Klantenvertellen

Hondenpenning met naam

Je trouwe viervoeter is een belangrijk lid van je gezin. Daarom wil je ook enkel het beste voor hem. Een goede verzorging is daarbij erg belangrijk, maar vergeet ook zeker niet te denken aan een hondenpenning met de naam van je hond. Hiermee voorkom je heel wat problemen! 

Wil je graag een hondenpenning met naam bestellen? Dan helpt het om er eerst meer over te weten te komen. Zo is het makkelijker om te kiezen. Gelukkig hoe je niet ver te zoeken naar info, hieronder ontdek je alles wat je moet weten! 

 

Hondenpenning aanschaffen: 3 redenen

Een hondenpenning is veel meer dan alleen maar een schattige accessoire voor je huisdier. Het is een identificatiemiddel dat van onschatbare waarde kan zijn in noodsituaties. Hier zijn enkele redenen waarom je niet zonder een hondenpenning kunt:
 

1. Verloren huisdieren terugvinden

Stel je voor dat je geliefde hond per ongeluk ontsnapt. Een hondenpenning met jouw contactgegevens kan het verschil maken tussen het snel terugvinden van je huisdier en het verlies ervan. Mensen die je hond vinden, kunnen dankzij de penning gemakkelijk contact met je opnemen.
 

2. Medische informatie

Sommige honden hebben speciale medische behoeften of allergieën. Een hondenpenning kan deze informatie bevatten, waardoor hulpverleners snel kunnen handelen in geval van nood.
 

3. Wettelijke vereisten

In sommige landen/gebieden zijn hondenpenningen wettelijk verplicht. Het niet dragen van een penning kan leiden tot boetes. Zorg ervoor dat je aan de lokale regelgeving voldoet en je huisdier beschermt met de juiste identificatie.

 

Hondenpenning bestellen

Je huisdier verdient een mooi en duidelijk label. Deze hondenpenning of penning voor de kat kan van levensbelang zijn. Wordt je hond of kat vermist dan is de kans heel groot dat hij wordt teruggebracht door iemand die hem vindt. Dit kan dankzij een hondenpenning of kattenpenning waar een adres en telefoonnummer op staat. 

Ook kun je erop zetten als je hond medicijnen nodig heeft of zijn gezondheidsklachten. Dit kan het thuisbrengen van je huisdier versnellen of zelfs zijn leven redden.

 

Kies voor een luxe hondenpenning

Wil je graag een hondenpenning kopen? Kies dan altijd voor een kwalitatief goede penning, zodat het niet zomaar afbreekt en verloren raakt. Koop dus een luxe hondenpenning en zorg ervoor dat je altijd met een gerust hart kan gaan wandelen met je hond. Als je beestje dan toch wegloopt, wordt hij dankzij de luxe hondenpenning meteen naar jou teruggebracht.

Een kwalitatief goede hondenpenning ziet er bovendien veel mooier uit dan eentje van slechte kwaliteit!

Hondenpenning laten maken

Bij Namenenzo vind je een groot assortiment hondenpenningen van geanodiseerd aluminium. Dit is aluminium met een gekleurde laag eroverheen. In deze gekleurde laag graveren wij met onze laser dan uw tekst of afbeelding. Het resultaat is dan een zilverkleurige tekst en afbeelding op een penning met kleur naar keuze. Ook kun je voor een vorm kiezen. Wij hebben onder andere rondjes, hondenbotjes, hartjes en meer!

Bekijk bijvoorbeeld eens dit gave gouden botje of leuke blauwe hartje.

 

Hoe kies je de perfecte hondenpenning?

Het kiezen van de juiste hondenpenning kan overweldigend zijn. Er zijn namelijk talloze kleuren en maten om uit te kiezen. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij je beslissing:
 

1. Let op de grootte van je hond

Kleine honden hebben kleinere penningen nodig, terwijl grotere rassen baat hebben bij grotere penningen. Zorg ervoor dat de penning comfortabel aan de halsband van je hond past.
 

2. Kies uit verschillende leuke vormen en kleuren

Wil je graag een hondenpenning bestellen? Dan moet je eerst nog je favoriete model uitkiezen. En het aanbod is groot! Kies de vorm en kleur naar keuze en begin met personaliseren. 

Je kunt bij ons bijvoorbeeld hondenpenningen kiezen in de vorm van een bot, hartje of cirkel. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren. Bij ons kun je dus zeker de perfecte hondenpenning bestellen! 
 

3. Personaliseer de penning

Maak de penning uniek door de naam van je hond en je contactgegevens toe te voegen. Over het algemeen kies je voor een hondenpenning met naam, een hondenpenning met naam en telefoonnummer of een hondenpenning met naam en adres. Je kunt er eventueel ook nog het chipnummer op zetten. 

Overweeg eventueel een leuke quote of een speciale boodschap. Ook kun je nog een afbeelding of qr-code toevoegen als je dat wenst. Zo creëer je een echte gepersonaliseerde hondenpenning. 

 

Goedkope hondenpenningen bij Namenenzo.nl

Wil je een hondenpenning aanschaffen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Namenenzo bieden we hoogwaardige hondenpenningen tegen zeer betaalbare prijzen. Ons doel is om onze klanten de beste kwaliteit te leveren tegen de laagst mogelijke prijs!

Bestellingen van hondenpenningen op maandag t/m vrijdag die voor 15.00 uur bij ons binnen zijn gaan dezelfde dag de deur uit. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Vragen?

Wij zijn op alle dagen van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor support, neem dus gerust contact met ons op!

Namen enzo