• truck Geen verzendkosten
 • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
 • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Autostickers

AUTO STICKERS LATEN MAKEN

Autoreclame valt altijd op. Of het nu een sticker is of een grote tekst, het heeft zich echt bewezen als krachtige tool om reclame mee te maken. Bedrijven kunnen er hun merkidentiteit mee versterken en de zichtbaarheid op de weg vergroten. Bekijk hieronder ons ruime assortiment auto stickers!

Bekijk ook onze andere zakelijke stickers eens! Je vindt bij ons o.a. openingstijden stickers, toilet stickers en bedrijfsstickers.

Bestellen voor 15 uur, dezelfde werkdag verstuurd! Geen verzendkosten Opvallende autostickers
 1. Autosticker met tekst Breedte 20 cm

  Kleine sticker van 20 x 20 cm die geschikt is voor alleen tekst. Voer zelf eenvoudig uw gewenste tekst in op onze online ontwerptool. Start snel met ontwerpen.

  14,98
 2. Autosticker met logo Breedte 20 cm

  Sticker die op hoge kwaliteit gedrukt wordt. U kunt zelf eenvoudig het bedrijfslogo uploaden en plaatsen. Het toevoegen van tekst daarbij is tevens mogelijk. Start snel met het ontwerpen.

  18,04
 3. Autosticker met logo Breedte 40 cm

  Sticker die eenvoudig te plaatsen is op een auto. Upload eenvoudig uw logo en wij doen de rest. Geleverd binnen 1 werkdag.

  29,77
 4. Autosticker met tekst Breedte 40 cm

  Autosticker met tekst van 40 cm breed. Wordt geleverd binnen 1 werkdag. U bepaalt zelf de gehele inhoud van de sticker. Let op: op deze sticker is het alleen mogelijk om tekst te plaatsen. 

  26,74
 5. Autosticker met tekst Breedte 60 cm

  Een van onze meest verkochte formaten. Start snel met het invoeren van de tekst. Eenvoudig te plaatsen op een auto.

  45,07
 6. Autosticker met logo Breedte 60 cm
  Autosticker met logo Breedte 60 cm

  Sticker van 60 cm breed. Wordt geleverd binnen 1 werkdag en is eenvoudig te bevestigen. 

  48,11
 7. Autosticker met logo Breedte 80 cm

  Logo sticker nodig voor op uw auto? Start snel met het uploaden van uw logo. Onze stickers worden geleverd binnen 1 werkdag.

  55,77
 8. Autosticker met tekst Breedte 80 cm

  Perfecte sticker om zelf vorm te geven en de plaatsen op een auto of een autoruit. Na plaatsen bestelling binnen 1 werkdag in huis. U bepaalt zelf de gehele inhoud.

  52,73
 9. Autosticker met tekst Breedte 100 cm

  Autosticker met een breedte van 100 cm. Kan tekst op geplaatst worden en is erg eenvoudig te bevestigen op zowel ruit als auto zelf.

  69,39
 10. Autosticker met logo Breedte 120 cm

  Geweldige sticker van een groot formaat. Wij adviseren een logo te uploaden die aansluit in verhouding tot de breedte. Start snel met het uploaden.

  86,61
 11. Autosticker met tekst Breedte 120 cm

  Op deze sticker heeft u de mogelijkheid een eigen tekst te plaatsen. Deze sticker is vervolgens eenvoudig te plaatsen op een auto. Start snel met het ontwerpen.

  83,60

Autostickers

AUTO STICKERS LATEN MAKEN

Autoreclame valt altijd op. Of het nu een sticker is of een grote tekst, het heeft zich echt bewezen als krachtige tool om reclame mee te maken. Bedrijven kunnen er hun merkidentiteit mee versterken en de zichtbaarheid op de weg vergroten. Bekijk hieronder ons ruime assortiment auto stickers!

Bekijk ook onze andere zakelijke stickers eens! Je vindt bij ons o.a. openingstijden stickers, toilet stickers en bedrijfsstickers.

Bestellen voor 15 uur, dezelfde werkdag verstuurd! Geen verzendkosten Opvallende autostickers

Gratis verzending in Nederland
Bij ons betaalt u geen verzendkosten.
Geleverd binnen 1 werkdag

Bestelling in huis? * Je hebt nog

Onze klanten zijn tevreden
Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6 op Klantenvertellen

Auto sticker maken

Bij Namenenzo.nl heb je de mogelijkheid om je autostickers volledig naar eigen wens te ontwerpen. Of je nu een bedrijfseigenaar bent die zijn auto gebruikt voor zakelijke verplaatsingen of gewoon je auto een persoonlijke touch wilt geven, auto stickers zijn de ideale keuze! Ontwerp bijvoorbeeld een sticker met je bedrijfslogo en/of slogan om snel meer klanten aan te trekken. Wil je het uiterlijk van je auto volledig transformeren? Ga dan voor een opvallende grote sticker voor op de auto.

 

Voordelen van auto stickers

Auto stickers zijn een uitstekende manier om reclame te maken. Maar waarom zijn deze reclame stickers voor op de auto zo boeiend en doeltreffend? 
 

1. Merkidentiteit versterken

Auto stickers bieden een unieke kans om je merkidentiteit te versterken. Door gebruik te maken van opvallende ontwerpen en consistente branding op je voertuigen, creëer je een krachtige visuele indruk bij potentiële klanten.
 

2. Mobiele reclame: altijd en overal

Een van de grootste voordelen van autostickers is de mobiliteit ervan. Je reclameboodschap reist mee, altijd en overal. Dit zorgt voor een voortdurende blootstelling aan een breed publiek, wat interessant kan zijn voor het aantrekken van nieuwe klanten.
 

3. Langdurige zichtbaarheid

In tegenstelling tot veel andere vormen van reclame, blijven auto stickers langdurig zichtbaar. Ze blijven constant aanwezig op de auto en gaan erg lang mee. Hierdoor wordt je boodschap herhaaldelijk gezien door verschillende mensen, wat de kans op merkherkenning vergroot.

 

Andere toepassingen van autostickers

Gebruik auto stickers om je voertuig te personaliseren. Laat bijvoorbeeld weten dat je een kind hebt gekregen met een geboortesticker op het raam. Of breng een glimlach op voorbijgangers met een leuke tekst. Gebruik ze ook om kleine vlekjes of krassen te camoufleren. Handig, toch?

 

Auto sticker ontwerpen: 3 tips

Zoek het juiste formaat van de auto sticker op en start met het ontwerpen van je eigen autostickers. Je kunt je logo uploaden en positioneren of een tekst intypen en plaatsen waar je wilt. Drie tips voor het ontwerpen van een sticker:
 

Tip 1. Opvallende kleuren en grafische elementen

Een doeltreffend ontwerp begint met opvallende kleuren en grafische elementen. Kies kleuren die in lijn zijn met je merk, de aandacht trekken en in contrast staan met de auto. Gebruik je grafische elementen, dan is het van belang dat ze duidelijk en representatief zijn voor je bedrijf.
 

Tip 2. Duidelijke bedrijfsinformatie

Zorg ervoor dat cruciale bedrijfsinformatie gemakkelijk te lezen is. Vermeld bijvoorbeeld je bedrijfsnaam, slogan en contactgegevens duidelijk en in een lettertype dat goed zichtbaar is, zelfs op afstand.
 

Tip 3. Mix and match

Ontwerp meerdere stickers in verschillende formaten om een indrukwekkend geheel te maken. Denk bijvoorbeeld aan een klein logo van je bedrijf, tekst met bedrijfsinformatie en een achterruit sticker met een slogan.  

Sticker op auto plakken: hoe doe je dat?

Stickers voor je autoruit of carrosserie geven je voertuig een make-over zonder veel geld uit te geven en zonder veel moeite. In slechts enkele minuten plak je de auto sticker op je autoruit of op een andere plek op je auto. Met onderstaande stappen kun je zelf moeiteloos reclame op je auto aanbrengen:
 

Stappenplan

Stap 1. Maak het oppervlak schoon

Voor een optimale hechting is het belangrijk om het te beplakken oppervlak goed te reinigen. Verwijder alle oneffenheden, zoals zandkorrels, en zorg ervoor dat het oppervlak schoon en glad is.

Stap 2. Maak een reinigingsoplossing

Vul een spuitfles met water en afwasmiddel. Deze oplossing dient als een sproeimiddel om het beplakken te makkelijker te maken.

Stap 3. Besproei het oppervlak

Sproei de reinigingsoplossing gelijkmatig over het gehele te beplakken oppervlak. Dit zorgt voor een gladde ondergrond en maakt het aanbrengen van de sticker makkelijker.

Stap 4. Begin met plakken

Verwijder voorzichtig het bovenste gedeelte van het schudvel van de auto sticker. Vouw het om en plak de bovenzijde op de juiste plek op de auto. Dit helpt om de juiste positie te bepalen.

Stap 5. Verwijder het schudvel

Trek nu het hele schudvel van de auto sticker af en plak de sticker stevig tegen de auto. De reinigingsoplossing zorgt ervoor dat je de sticker nog kunt verplaatsen totdat deze perfect op zijn plaats zit.

Stap 6. Optimaliseer de positie van de auto sticker

Verplaats voorzichtig de sticker van de binnenzijde naar de buitenzijde met behulp van een droogtrekker. Hierdoor wordt eventuele overtollige vloeistof weggeduwd, en kun je de positie van de sticker nauwkeurig aanpassen.

Stap 7. Laat het drogen

Laat de auto sticker volledig drogen. Na 24 uur zal de sticker stevig op zijn plaats zitten, en is de reclame op de auto klaar om gezien te worden.

 

Auto sticker bestellen bij Namenenzo.nl

Bij Namenenzo kun jij je eigen betaalbare autosticker maken. Het vinyl dat we leveren is van uitstekende kwaliteit en speciaal ontworpen om op auto's te plakken. Je vindt bij ons auto stickers vanaf een formaat van 20 cm breed tot maar liefst 120 cm breed. Er is dus altijd wel een sticker die aan jouw wensen voldoet!

1. Kies het perfecte formaat. Of je nu gaat voor subtiel en klein of opvallend en groot, bij ons vind je auto stickers in diverse formaten. Selecteer het formaat dat perfect past bij de uitstraling die jij voor ogen hebt.

2. Start met ontwerpen. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp een sticker die helemaal bij jou past. Voeg tekst, afbeeldingen of illustraties toe om een uniek ontwerp te creëren.

3. Controleer en bestel. Check voordat je je bestelling plaats even de drukproef. Zo ben je er zeker van dat jouw auto sticker er precies zo uitziet als jij in gedachten had. Bestel vervolgens je stickers.

Daarnaast staan wij altijd klaar om je te helpen! Heb je hulp nodig met je ontwerp of heb je een vraag over auto stickers? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Gevelborden | Informatiebord | Autoraamstickers | Niet parkeren bord | Reclamebord | Verboden bord 

Vragen?

Wij zijn op alle dagen van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor support, neem dus gerust contact met ons op!

Namen enzo