• Bestellen voor 15 uur, dezelfde werkdag verstuurd!
 • Geen verzendkosten Geen verzendkosten
 • Helpdesk 7 dagen per week

Autostickers

AUTORECLAME VALT ALTIJD OP

Autoreclame valt altijd op. Of het nu een sticker is of een grote tekst, reclamewaarde heeft het zeker. Zorg ervoor dat de autostickers afsteken van de kleur van de auto. Een logo voor de herkenbaarheid en een tekst voor de duidelijkheid, dat is wat een goede autoreclame doet.

Herkenbaarheid en duidelijkheid is de beste reclame!

Bestellen voor 15 uur, dezelfde werkdag verstuurd! Geen verzendkosten Helpdesk 7 dagen per week
 1. Autosticker met tekst Breedte 20 cm

  Kleine sticker van 20 x 20 cm die geschikt is voor alleen tekst. Voer zelf eenvoudig uw gewenste tekst in op onze online ontwerptool. Start snel met ontwerpen.

  13,98
 2. Autosticker met logo Breedte 20 cm

  Sticker die op hoge kwaliteit gedrukt wordt. U kunt zelf eenvoudig het bedrijfslogo uploaden en plaatsen. Het toevoegen van tekst daarbij is tevens mogelijk. Start snel met het ontwerpen.

  17,04
 3. Autosticker met logo Breedte 40 cm

  Sticker die eenvoudig te plaatsen is op een auto. Upload eenvoudig uw logo en wij doen de rest. Geleverd binnen 1 werkdag.

  28,76
 4. Autosticker met tekst Breedte 40 cm

  Autosticker met tekst van 40 cm breed. Wordt geleverd binnen 1 werkdag. U bepaalt zelf de gehele inhoud van de sticker. Let op: op deze sticker is het alleen mogelijk om tekst te plaatsen. 

  25,74
 5. Autosticker met tekst Breedte 60 cm

  Een van onze meest verkochte formaten. Start snel met het invoeren van de tekst. Eenvoudig te plaatsen op een auto.

  44,07
 6. Autosticker met logo Breedte 60 cm
  Autosticker met logo Breedte 60 cm

  Sticker van 60 cm breed. Wordt geleverd binnen 1 werkdag en is eenvoudig te bevestigen. 

  47,11
 7. Autosticker met logo Breedte 80 cm

  Logo sticker nodig voor op uw auto? Start snel met het uploaden van uw logo. Onze stickers worden geleverd binnen 1 werkdag.

  54,76
 8. Autosticker met tekst Breedte 80 cm

  Perfecte sticker om zelf vorm te geven en de plaatsen op een auto of een autoruit. Na plaatsen bestelling binnen 1 werkdag in huis. U bepaalt zelf de gehele inhoud.

  51,73
 9. Autosticker met tekst Breedte 100 cm

  Autosticker met een breedte van 100 cm. Kan tekst op geplaatst worden en is erg eenvoudig te bevestigen op zowel ruit als auto zelf.

  68,39
 10. Autosticker met logo Breedte 120 cm

  Geweldige sticker van een groot formaat. Wij adviseren een logo te uploaden die aansluit in verhouding tot de breedte. Start snel met het uploaden.

  85,61
 11. Autosticker met tekst Breedte 120 cm

  Op deze sticker heeft u de mogelijkheid een eigen tekst te plaatsen. Deze sticker is vervolgens eenvoudig te plaatsen op een auto. Start snel met het ontwerpen.

  82,59

Autostickers

AUTORECLAME VALT ALTIJD OP

Autoreclame valt altijd op. Of het nu een sticker is of een grote tekst, reclamewaarde heeft het zeker. Zorg ervoor dat de autostickers afsteken van de kleur van de auto. Een logo voor de herkenbaarheid en een tekst voor de duidelijkheid, dat is wat een goede autoreclame doet.

Herkenbaarheid en duidelijkheid is de beste reclame!

Bestellen voor 15 uur, dezelfde werkdag verstuurd! Geen verzendkosten Helpdesk 7 dagen per week

Gratis verzending in Nederland
Bij ons betaalt u geen verzendkosten.
Geleverd binnen 1 werkdag

Bestelling in huis? * Je hebt nog

Onze klanten zijn tevreden
Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6 op Klantenvertellen

Autobelettering ontwerpen

Zoek het juiste formaat van de autosticker op en start met het ontwerpen van uw eigen autostickers. U kunt uw logo uploaden en positioneren. De tekst typt u in, kiest het formaat en plaatst deze waar u dat wilt. 

Zo gemakkelijk is het om uw eigen autostickers te ontwerpen. Met een goede autoreclame laat u uw omgeving weten wat u doet en dit levert weer klanten op.


Reclame op auto zelf plakken

Wij leveren uw autobelettering zo dat u het zelf gemakkelijk op kunt plakken. Het vinyl is van een uitstekende kwaliteit en geschikt om op auto's te plakken.

Hoe gaat dit in z'n werk?

 • Maak het te beplakken oppervlak eerst heel goed schoon en zorg dat alle oneffenheden (b.v. zandkorreltjes) weg zijn.
 • Neem een flesje dat kan sproeien en doe daar water met een afwasmiddel in.
 • Besproei het gehele te beplakken oppervlakte met deze vloeistof
 • Haal het bovenste gedeelte van het schudvel van de autosticker, vouw het om en plak de bovenzijde op de juiste plek
 • Trek vervolgens het hele schudvel van de autosticker af en plak de sticker tegen de auto
 • Nu kunt u (door de vloeistof) de sticker nog wat verplaatsen totdat de autobelettering goed zit.
 • Trek voorzichtig met een droogtrekkertje de sticker van de binnenzijde naar de buitenzijde zodat de vloeistof eronder weg geduwd wordt..
 • Laten drogen en... klaar is uw autobelettering.
 • Na 24 uur zitten de autostickers er vast op en zit uw reclame op de auto.

 

Personaliseer je auto met autoraam stickers voor op je autoruit

Een goede manier om je auto op een eenvoudige manier een nieuwe look te geven? Met de hulp van auto raamstickers! Bij Namenenzo kan je je eigen auto sticker maken, waardoor de juiste raamstickers voor je auto vinden, een fluitje van een cent is. Eigen autostickers maken is niet enkel erg eenvoudig, maar ook makkelijk. Kiezen voor auto raamstickers heeft bovendien heel wat voordelen. Benieuwd welke dat zijn? We vertellen het je !


Waarom kiezen voor auto raamstickers voor je auto?

Stickers voor je autoruit geven je auto een make-over zonder veel geld uit te geven en zonder veel moeite. In slechts enkele minuten kan je de autosticker plakken op je autoruit of op een andere plek op je auto. Een autoraam sticker is tevens de ideale manier om je auto te personaliseren. Op die manier heeft je auto een unieke en stijlvolle uitstraling.

 

Een autosticker kan je plakken op verschillende plaatsen van je auto, zoals bijvoorbeeld op je dak, op de zijruiten, maar je kan ook kiezen voor auto stickers op de achterruit of ergens anders. Naast een esthetische functie zijn ze ook erg handig, want je kan bijvoorbeeld autostickers laten maken met de naam, contactgegevens en/of logo van je bedrijf of het bedrijf van iemand in je familie of vriendenkring. Op die manier zorg je voor extra reclame.

Daarnaast kan je ze ook gebruiken om te informeren; wanneer er een klein wondertje in het gezin is bijgekomen kan je dit aan de wereld laten weten door een coole autoraamsticker. Auto stickers met tekst kan je ook gebruiken om een glimlach op het gezicht van voorbijgangers te toveren. Zij zullen een grappige quote of leuke spraak zeker kunnen waarderen. Stiekem kan je autostickers zelfs gebruiken voor het camoufleren van vlekjes, krassen of andere kleine mankementen aan je auto. Handig, toch?


WAT IS VOOR JOU DE BESTE AUTORAAM STICKER?

Bij Namenenzo kan je je autostickers zelf ontwerpen, dat wil zeggen dat je kan kiezen voor een sticker volledig naar jouw keuze. Je kan dus je creativiteit de vrije loop laten gaan! Als je een eigen bedrijf hebt en je de auto gebruikt voor verplaatsingen dan is het handig om een autosticker te laten maken van je bedrijfslogo en/of slogan. Dat is een eenvoudige manier om snel meer klanten bij te krijgen. Als je de look van je auto volledig wilt veranderen, dan kan je kiezen voor grote stickers voor op je auto.

De grote stickers voor op je auto kan je gebruiken om je auto een heel nieuw en trendy uiterlijk te geven. Denk daarbij aan stoere viperstrepen, tribals, enzovoort. Autostickers kan je overal plakken, maar als je een subtiele verandering wilt aanbrengen aan je auto, dan zijn auto stickers op je achterruit een goede keuze. Dat kunnen auto stickers zijn met tekst, maar ook gewoon een mooie afbeelding. Als je stickers op je auto plakt, dan moet je er wel mee rekening houden dat je nog steeds goed kan zien tijdens het rijden. Je plakt dus beter geen stickers op je voorruit.


WAAROM EEN AUTO STICKER MAKEN BIJ NAMENENZO?

Als je een autosticker wilt maken, dan is Namenenzo de ideale plek om dit te doen. Bij ons kan je terecht voor goedkope autoraamstickers en bovendien staan we ook voor jou klaar, als je hulp of advies nodig hebt. Bij Namenenzo kan je ook terecht voor de leukste naambordjes, huisnummerbordjes en stickers voor op je muur. Ideaal als je naast je auto, ook je huis een make-over wilt geven! Bij ons koop je dus alles in één keer. Dat is niet alleen erg makkelijk, maar ook goedkoper!

 

Gevelborden | Informatiebord | Autoraamstickers | Bedrijfsstickers | Niet parkeren bord | Honden naambordjes | Reclamebord | Verboden bord | Naambadges / zakelijk

Vragen?

Wij zijn op alle dagen van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor support, neem dus gerust contact met ons op!

Namen enzo