• Verzendkosten Je betaalt bij ons  géén verzendkosten
  •  7 Dagen per week bereikbaar
  • Achteraf betalenBij ons kun je  achteraf betalen

Puzzel 1000 stukjes

NU AFGEPRIJSD! 41,95 34,67 inclusief verzendkosten 36,95 30,54

Puzzel 1000 stukjes van stevige kartonmix en een luxe glanzende bovenlaag. 

Lees meer>>

Betaal pas over 14 dagen met achteraf betalen

Bestelling in huis? * Je hebt nog
  • Geen verzendkosten
  • Bij ons kun je achteraf betalen
  • 95% past door de brievenbus!
 

Puzzel 1000 stukjes

Laat hier je fotopuzzel maken met je vakantiefoto erop, een familiefoto, huwelijksfoto of gewoon een andere foto van een leuk moment. Een gepersonaliseerde puzzel van 1000 stukjes is ook erg geschikt om cadeau te geven met de Kerst, vaderdag, moederdag, een huwelijk, verjaardag of ieder ander moment. Degene die deze gepersonaliseerde fotopuzzel krijgt gaat eerst gezellig puzzelen (met of zonder voorbeeld) en dan kan de puzzel opgehangen worden aan de muur. Onze puzzel met 1000 stukjes is geschikt om, nadat de puzzel gelegd is en ingelijst, aan de muur te hangen. Een leuke en blijvende herinnering aan dat ene foto moment. De puzzel 1000 stukjes ontvang je in een linnen zakje incl. een afdruk van de foto als voorbeeld.


1000 Stukjes puzzel

Afmeting 1000 stukjes puzzel, als deze gelegd is, 44 x 68 cm in totaal. De puzzels 1.000 stukjes maken / bedrukken wij met onze UV-printer waardoor je een mooie heldere afdruk van je foto krijgt.

Kwaliteit karton: super stevige kartonmix

Afwerking puzzelkarton: luxe glanzende toplaag

Opdruk: alles is mogelijk, foto’s en tekst

Bedrukking: superkwaliteit en van 1 kleur tot full colour (dezelfde prijs)

 

Al onze 1000 stukjes puzzels zijn uniek. Iedere puzzel die wij in opdracht maken wordt per stuk gemaakt. De foto die je upload wordt niet nog een keer gebruikt tenzij u daar zelf om vraagt. U kunt b.v. deze foto ook door ons laten afdrukken op een muismat, een mok, of ……


Foto op puzzel 1000 stukjes

In onze “creator” kan je jouw foto uploaden. De creator zal aangeven als de kwaliteit van de foto niet goed is. Zodra je de foto geupload hebt kan je er nog een tekst bij zetten. Dit hoeft niet maar het kan. Een foto met meerdere personen of met meerdere kleuren is vaak iets gemakkelijk te puzzelen dan en foto met 1 persoon die 1 kleur kleiding aan heeft en een strakke blauwe lucht. Dan lijkt alles op elkaar. Let erop dat jouw foto niet te ééntonig is.

Let op dat je niet een slechte foto zelf opwaardeert want een slechte foto blijft een slechte foto! Foto’s die van internet afgehaald zijn, zijn meestal niet van goede kwaliteit. Een foto op puzzel 1000 stukjes moet een scherpe foto zijn.

 

1000 stukjes puzzel maken van foto

Maak een mooie foto van alle collega’s en laat ons daar een puzzel van maken van 1000 stukjes. Een blijvende herinnering aan een werkzaam verleden. Hoe je het beste een puzzel van 1000 stukjes kan leggen is heel verschillend. De meeste mensen beginnen met het leggen van de rand. Een enkeling begint juist met een duidelijk herkenbaar stukje van de foto. Hoe je het ook gaat doen, je zal er veel plezier aan beleven.

 

foto puzzel 1000 stukjes voorbeelden

Waarom een foto puzzel met 1000 stukjes laten maken?

Vertrek van een collega. Bij een afscheid wordt er vaak een foto genomen ter herinnering. Waarom daar niet een puzzel van laten maken. Origineel en de puzzel zal zeker bewaard worden.

Huwelijksaanzoek. Geef je geliefde de puzzelstukjes en ga gezellig samen puzzelen. Als de puzzel vordert zal de bedoeling duidelijk worden. Hoe origineel kan je iemand ter huwelijk vragen!

Verjaardagen. Gewoon een leuk, persoonlijk en origineel verjaardagscadeau. Moederdag en vaderdag. Wat een leuk persoonlijk cadeau. Een foto van de kinderen of kleinkinderen. Daar doe je iedere vader, moeder, oma en opa een plezier mee. Kerstcadeau.

Kerst is per definitie een familiegebeuren. Wat is er nu leuker dan een mooie familiepuzzel te geven en dan met z’n allen aan de tafel deze puzzel maken.

Vrienden. Samen op vakantie geweest met vrienden? Laat dan van je mooiste vakantiefoto een puzzel maken en geef die aan je vrienden. Wedden dat als je de volgende keer op bezoek komt dat de puzzel aan de muur hangt!

Lees meer>>
Vragen?

Wij zijn op alle dagen van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor support op nummer 085 48 68 989, neem dus gerust contact met ons op!

Namen enzo