• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Afscheidscadeau Collega

Een leuk idee voor een afscheidscadeau

Als collega’s je gaan verlaten is dat vaak ontzettend jammer. Met elkaar heb je dan toch vaak een mooie tijd doorgebracht. Zeker als je de samenwerking als zeer prettig hebt ervaren, wil je misschien meer doen dan alleen die collega bedanken voor zijn of haar inzet en succes wensen.


Afscheidscadeau ideeën

Er zijn veel leuke manieren om te laten zien dat je iemand waardeert om zijn bijdrage, zijn inzet of gewoon voor de samenwerking. Ook als het gaat om afscheidscadeau ideeën zijn er wel een aantal leuke mogelijkheden. Met een afscheidscadeau geef je een collega ook nog eens een mooie herinnering mee aan de tijd die jullie met elkaar hebben doorgebracht. Ook al gaan ze een nieuwe stap in hun carrière maken, het is altijd leuk om herinnerd te worden aan een leuke tijd. Een bijzonder afscheidscadeau voor collega's of een afscheidscadeau voor de juf, ze zullen het zeker waarderen.

Naambordjes

Stickers

Diversen

Afscheidscadeau Collega

Afscheidscadeau juf

Als de juf de school gaat verlaten, is het leuk om met de collega’s een afscheidscadeau van het werk te geven, maar ook voor de kinderen uit de klas is het natuurlijk leuk om iets te geven. De klas van de juf of meester zit vaak diep in hun hart dus hoe leuk is het om hier iets mee te doen? Kies bijvoorbeeld voor een puzzel met de klassenfoto erop. Het zal ontzettend leuk zijn voor de leerkracht om deze puzzel te gaan maken en hierbij weer even terug te denken aan die leuke tijd. Natuurlijk is dit ook een leuk afscheidscadeau voor collega’s met een foto van jullie team er op.


Afscheidscadeau werk

Ook als het gaat om een afscheidscadeau voor een collega in andere branches zijn er tal van leuke dingen te verzinnen. Bijvoorbeeld een zelf ontworpen telefoonhoesje of mooie full color sticker met een positieve tekst. Of wat dacht je van zo’n origineel straatnaambord als afscheids collega cadeau? Een superleuke herinnering als op dit bord een straat, steeg of plein naar jouw collega wordt vernoemd. Ze zullen het geweldig vinden om dit straatnaambord in de tuin of op het balkon te hangen.

Afscheids collega cadeau met foto

Behalve een foto op een puzzel zijn er natuurlijk ook nog andere manieren om een geweldige foto te vereeuwigen en hiermee een uniek afscheidscadeau voor een collega te creëren. Je kunt met jouw teamfoto of die geweldige foto van je collega tijdens het teamuitje een schitterende wanddecoratie maken. Van een enorme blikvanger tot een bescheiden formaat, het kan allemaal. Ook de materialen waarop je de foto en/of tekst kunt laten drukken verschillen van elkaar. Natuurlijk heb je de mogelijkheid met het canvas, maar wat denk je van een foto op steigerhout of op acrylglas?


Afscheidscadeau voor zwangerschapsverlof

Natuurlijk hoeft een afscheidscadeau op het werk niet altijd iets met een foto te zijn of met een mooie tekst. Je kunt ook een persoonlijk cadeau geven als je weet dat iemand dat erg leuk vindt. Bijvoorbeeld een mooi naambordje van plexiglas of een ander materiaal. Of zo’n trendy huisnummerbordje met een industriële uitstraling. Ook als een collega tijdelijk weg gaat, bijvoorbeeld met zwangerschapsverlof, dan is het ook leuk om iets voor de babykamer te geven. Dat kan een mooie sticker voor op de wand zijn, maar ook een boomschijfbordje met de naam van de baby erop zijn. Of wat dacht je van een bordje van steigerhout in de vorm van een hart met een tekst of naam er op. Er zijn zoveel leuke dingen te bedenken als afscheidscadeau voor collega's, maar ook om familie of vrienden mee te verrassen.