• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Fotopuzzel

Zoek je een origineel cadeau? Dan is het een fantastisch idee om een foto puzzel te maken. Zo’n legpuzzel met een persoonlijke foto is een unieke verrassing voor bijvoorbeeld een verjaardag, een huwelijk of een jubileum. Met een fotopuzzel maak je de ontvanger blij, want het is een prachtige herinnering aan een speciaal moment. Het zal bovendien een heleboel puzzelplezier opleveren. Fotopuzzels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en met een verschillend aantal puzzelstukjes. De opdruk is mogelijk in full colour, één of meerdere kleuren en zwart-wit. Door bij Namenzo een fotopuzzel te bestellen profiteer je van lage prijzen en een snelle levering.

  • Bepaal welke puzzel je wilt
  • Upload je foto
  • En bestel. Wij versturen de fotopuzzel binnen 1 à 2 werkdagen
  • Geen verzendkosten
Fotopuzzel

Fotopuzzel maken

Tal van gelegenheden zijn geschikt om zo’n fraai fotocadeau als een legpuzzel te geven. Denk aan een geboorte, een reünie of een huwelijksaanzoek. Ook andere bijzondere gelegenheden en feestdagen zijn een goede aanleiding om een fotopuzzel te maken. Geef er bijvoorbeeld eentje op Moederdag, op Vaderdag, met Sinterklaas of voor Kerstmis. Of wat dacht je van een romantische fotopuzzel in hartvorm voor Valentijnsdag? Het is echt ontzettend leuk om met een mooie familiefoto, vakantiefoto of kinderfoto je eigen fotopuzzel te maken. Ook foto’s van vriendengroepen, collega’s, teamgenoten en de natuur kun je uitstekend voor een originele puzzel gebruiken. Via Namenzo is het eenvoudig om je eigen fotopuzzel te maken. Je hebt de keuze uit kleine en grote formaten puzzels in de vorm van een rechthoek of een speciale vorm, zoals een hart. De hoeveelheid puzzelstukjes ligt tussen de zestig en duizend.

 

FOTOPUZZEL LATEN MAKEN BIJ NAMENENZO

Heb jij al een idee voor een puzzel met een mooie foto? Dan zit je goed bij Namenzo, want bij ons kun voor een aantrekkelijke prijs een fotopuzzel laten maken. Bepaal eerst welke maat de puzzel moet hebben en uit hoeveel stukjes hij moet bestaan. Dit zijn de keuzemogelijkheden:

Kijk vervolgens goed naar de foto voor de bedrukking. Om een goede kwaliteit foto puzzel te maken, moet de digitale foto minimaal 118 pixels (beeldpunten) per vierkante centimeter hebben. 

Let dus goed op de resolutie van jouw foto. Hoe meer pixels de foto heeft, hoe mooier het resultaat zal zijn. Met name bij de grotere puzzels is dit erg belangrijk. Zo zijn foto’s die je van het internet hebt, vaak niet scherp genoeg om een fotopuzzel te laten maken. Na het uploaden van je foto, krijg je van onze ontwerptool een waarschuwing als de resolutie te laag is. Past je foto niet goed in het sjabloon van onze tool? Dit kun je in de ontwerptool zelf oplossen door de foto te draaien of kleiner of groter te maken. Je zult al gauw handigheid krijgen om zo je eigen foto puzzel te maken.

 

Voordelige foto puzzel maken met tekst

Het toevoegen van een tekst en/of een illustratie aan het ontwerp van je fotopuzzel kan erg leuk zijn. Versier de foto bijvoorbeeld met de naam van de jarige, een leeftijd of een jaartal. Zet er felicitaties bij of een inspirerende slogan. Voor vakantiefoto’s is het een idee om de plaatsnaam of het land te vermelden. Daarnaast kun je denken aan afbeeldingen van sportattributen, bloemen en hartjes als decoratie op je fotopuzzel. Het is bij ons ontzettend gemakkelijk om zelf een foto puzzel te maken met een eigen tekst of illustratie. Dit doe je met de online ontwerptool. Je hebt de keuze uit verschillende lettertypes, decoraties en kleuren.

 

FOTOPUZZEL BESTELLEN. LEUK CADEAU OM TE GEVEN

Bij Namenzo kun je online voordelig een foto puzzel bestellen. De afdruk van je puzzelontwerp komt op een super stevige kartonmix. Deze werken we netjes af met een luxe glanzende toplaag. Het bedrukken van de fotopuzzel is mogelijk in een enkele kleur, meerdere kleuren en full colour. De puzzel is verpakt in een linnen zakje. Daar doen we een voorbeeld van de afbeelding bij. We leveren snel en je betaalt geen verzendkosten. Maak nu je keuze om een bepaald formaat fotopuzzel te bestellen en ga aan de slag met onze ontwerptool.