• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Deurstickers

Deurstickers kopen

De beste manier om je interieur op te fleuren? Met deurstickers natuurlijk! Ze zorgen voor gezelligheid, zonder te veel geld te moeten uitgeven. Bij Namenenzo.nl vind je ze bovendien in alle kleuren en maten. Zo kies je eenvoudig de juiste sticker voor zowel binnen als buiten. Vind je toch niet wat je zoekt? Dan kan je bij ons zelf makkelijk deurstickers ontwerpen. Hoe je dat doet en welke stickers voor jou het beste zijn, ontdek je hieronder!

  • Ontwerp online hier je eigen deurstickers
  • Zeer snelle levering
  • Gemakkelijk te bevestiging
  • Kijk voor de instructies onderaan de pagina bij montage instructies

Alle deurstickers

Deurstickers

Waarom stickers voor je deur zo'n goede keuze zijn

Een sticker voor op de deur heeft meer impact op de uitstraling van je interieur dan je zou denken. Zeker als je kiest voor eentje met een groot formaat! Met een sticker laat je de deur namelijk beter opvallen en maak je hem weer stijlvol!

Heb je een deur die een beetje versleten is? Kleef dan een deursticker op je oude deur. Zo ziet het er al heel wat fraaier uit! Je kan er bovendien vlekjes en krasjes mee verbergen, waardoor je niet meteen een nieuwe deur moet kopen. Dat komt goed uit als je met een beperkt budget zit!

Deurstickers voor buiten kunnen gebruikt worden in plaats van je huisnummer. Dit kan je doen als je op een stijlvolle manier je huisnummer aan de buitenwereld wilt tonen, een duidelijke boodschap wilt geven of je je nummer of naam beter wilt laten opvallen.

 

De juiste sticker voor elke ruimte

Deurstickers worden in verschillende ruimtes gebruikt. Wanneer er een nieuw wondertje geboren is en je de kinderkamer inricht, kan ze gebruiken om de babykamer nog schattiger mee te maken. Ook als je kinderen al een lange tijd een eigen kamer hebben, maar ze deze stijlvoller willen maken, biedt een sticker een goede oplossing. Er zijn daarnaast nog veel meer ruimtes waarvoor je ze kan gebruiken. Hieronder een overzicht!

 

Deurstickers voor het toilet

Je kan ook deurstickers op je toilet kleven, of beter gezegd op de deur van je toilet. Zo vinden gasten deze altijd eenvoudig terug! Dit wordt vaak gedaan in zaken, maar als je huis erg groot is of je toilet gewoon moeilijk terug te vinden is, kunnen deurstickers voor het toilet ook voor jou de perfecte oplossing bieden. Je kan zelf een deursticker voor het toilet laten ontwerpen, maar je kan er ook gewoon voorgemaakte kiezen in onze webshop. Er zijn daar heel wat leuke symbolen te vinden. Bekijk het aanbod en kies de beste toilet deursticker uit voor je oude deur!

 

Deurstickers voor de voordeur

Het vaakst worden deurstickers voor de voordeur gebruikt. Er zijn verschillende reden waarom ze hiervoor een goede keuze zijn. Zo maken ze het je mogelijk om op een eenvoudige manier je naam en/of logo op je voordeur te plaatsen. Bedrijven kunnen ze daarnaast gebruiken om hun openingsuren op de deur te kleven zodat klanten op de hoogte zijn of om andere belangrijke informatie met hen mee te delen. Deurstickers voor de voordeur zien er natuurlijk een beetje anders uit dan deurstickers voor binnen. Maar geen nood, wanneer je een kijkje neemt in onze webshop, merk je vanzelf het verschil! 

 

Deurstickers: een waaier vol mogelijkheden

Stickers voor de deur zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. Logisch ook, want zoals je kon zien zijn er heel wat toepassingen voor. Doordat je op onze site zelf stickers voor de deur kan laten maken, zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Voordat je kiest, is het wel belangrijk om te weten dat er een onderscheid gemaakt wordt tussen deurstickers voor buiten en stickers voor binnen. Stickers voor de buitendeur worden meestal op glas gekleefd, terwijl de binnen deurstickers op hout geplakt worden. Het spreekt dus voor zich dat de deurstickers voor op hout er niet helemaal hetzelfde uitzien. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden qua stijl. Hieronder ontdek je wat de beste deursticker is voor jouw oude deur!

Industriële stickers

Deurstickers met een industrieel karakter worden erg vaak gekozen voor de buitendeur. Dat komt omdat deze stijl steeds populairder wordt. Het heeft dan ook een mooie, professionele uitstraling. Als je woning en/of deur in deze stijl gemaakt is, past een deursticker met een industrieel karakter hier perfect bij. In onze webshop heb je een ruime keuze uit deurstickers die industrieel zijn. De perfecte sticker vinden is dus erg makkelijk! 

 

Landelijke stickers

Een andere populaire stijl is de landelijke. Niet moeilijk om te geloven, want het straalt heel wat gezelligheid uit. Ook als je op zoek bent naar landelijk stickers voor je deur, kan je in onze webshop terecht. En als je toch niet vindt wat je zoekt, kan je altijd zelf een deursticker maken volledig naar jouw wens.

 

Deursticker naam

Naast verschillende stijlen, kan je de deursticker ook van naam voorzien. Dit is een groot voordeel, omdat een deursticker met naam je woning goed zichtbaar maakt. Op die manier lopen je gasten nooit meer verloren! Als zelfstandige is het zelfs nog belangrijker om je woning zo zichtbaar mogelijk te maken. Een deursticker met naam is in die situatie dus zeker geen overbodige luxe!

In plaats van een deursticker met naam, kan je ook een deursticker maken van de openingsuren van je bedrijf, of een deursticker met tekst van iets anders. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een deursticker met de tekst "Geen reclame" of een deursticker waarop je vermeld dat je geen ongewenst bezoek, zoals colporteurs, wilt ontvangen. Natuurlijk kan je ook gewoon een leuk tekstje plaatsen, om de buitenkant van je woning nog gezelliger te maken! 

 

Deurstickers met foto of symbool

Een deursticker met foto is een andere mogelijkheid. Je kan zelf een mooi symbool ontwerpen en deze op de sticker laten drukken. Perfect om je voordeur mee op te verfraaien! Als je een eigen bedrijf hebt, kies je het best voor je bedrijfslogo. Een echte foto gebruiken kan natuurlijk ook. Denk er eens goed over na en creëer nadien eenvoudig je ideale deursticker in onze webshop!

 

Deursticker op maat laten maken

Bij Namenenzo.nl kan je je eigen deursticker voor op je oude deur maken, uiteraard kan je er ook één voor op je nieuwe deur ontwerpen. Het maken van een deursticker voor oude deur is helemaal niet moeilijk. Wanneer je in ons assortiment op het model van je keuze klikt, zie je rechts een vakje waar je tekst in kan typen. Daar vul je de gewenste woorden in en voilà! 

 

Voordelige stickers voor je voordeur kopen bij Namenenzo.nl

Wil je een deursticker voor buiten kopen? Misschien een mooie deursticker die industrieel is? Of eerder een landelijke sticker? Dan vind je dit eenvoudig terug in ons assortiment. Sterker nog: bij ons kan je een deursticker op maat laten maken. Ideaal als je een deursticker met eigen tekst wilt! 

Je kan bij Namenenzo.nl bovendien niet alleen terecht voor goedkope deurstickers met tekst, maar ook voor naambordjes, brievenbusstickers, stickers voor op de ramen en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt, koop je dus makkelijk op één plek. Erg handig én goedkoop!