• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Stickers ontwerpen

Je eigen stickers ontwerpen. Stickers worden steeds populairder als manier om je interieur te verrijken. Denk bijvoorbeeld aan muurstickers met een mooie tekst of afbeelding. Of aan raamstickers, die niet alleen de inkijk in je huis verminderen, maar ook een mooie tekst kunnen tonen. Je kunt natuurlijk een standaard sticker gebruiken, maar je sticker zelf ontwerpen is natuurlijk veel leuker. Door een eigen sticker te ontwerpen weet je zeker, dat jouw interieur uniek is en dat je buren niet ineens dezelfde sticker op hun raam hebben.

  • Maak gebruik van onze online ontwerp-tool om je sticker te ontwerpen
  • Gemakkelijk te bevestigen, zie de montage-instructie onderaan de pagina
  • Zeer snelle levertijd. meestal 1 a 2 dagen

Alle stickers

Stickers ontwerpen

Zelf een sticker ontwerpen

Je kunt je sticker zelf ontwerpen op onze website. Om mooie stickers te ontwerpen moet je allereerst beslissen, waar de sticker moet komen. Zo weet je de juiste afmeting en kun je ook de juiste sticker kiezen. Als jij een mooie tekst op de muur wilt hebben, heb je namelijk een heel ander soort sticker nodig, dan wanneer je je naam en huisnummer op het raam in de deur wil plaatsen. Het is ook mogelijk mooie stickers te ontwerpen voor op de treden van je trap. Er is zo veel mogelijk, je kunt je creativiteit de vrije loop laten.

 

EIGEN STICKERS ONTWERPEN VOOR OP DE MUUR

Door een muursticker zelf te ontwerpen kun je elke kamer in je huis versieren. Voor een stoere kinderkamer kies je er bijvoorbeeld voor om zelf een sticker te ontwerpen met een auto uit een van onze voorbeeld afbeeldingen en schrijf je de naam van je kind eronder. In je eigen slaapkamer kun je een mooie tekst plaatsen, die met slapen te maken heeft. Door een sticker zelf te ontwerpen met een eenvoudige tekst als “slaap lekker” kun je jezelf al een fijne nachtrust bezorgen. Ook de keuken kan een mooie plaats zin voor een sticker met een tekst of afbeelding, die met eten te maken heeft.

 

ZELF STICKERS ONTWERPEN ONLINE MET ONZE ONTWERPTOOL

Door je raamsticker te ontwerpen online kun je op een stijlvolle manier de inkijk in je huis beperken. Kies allereerst het juiste formaat van de sticker.

Vervolgens bepaal je, welke tekst je op de sticker wilt schrijven. Je kunt bijvoorbeeld zelf een sticker ontwerpen met een mooie spreuk. Of je gebruikt de raamsticker als naambord en zet je huisnummer en namen erop. Als je de tekst hebt bedacht, dan kun je zelf je stickers ontwerpen door een mooi lettertype te kiezen en plaatsing van de tekst op de sticker te bepalen. Voor de ruiten van je voordeur kun je ook deur stickers ontwerpen. Door je eigen sticker te ontwerpen voor op je ramen of deuren, geef je je huis een unieke uitstraling.

 

Andere stickers ontwerpen online

Als je zelf stickers gaat ontwerpen, dan hoeven dat natuurlijk niet persé stickers voor in je interieur te zijn. Je kunt ook stickers ontwerpen online, die je overal op kunt plakken, bijvoorbeeld op schoolboeken, op je koffiebeker of op je lunchtrommel. Zeker als je kinderen hebt, kan dat handig zijn, want kinderen raken nog wel eens wat kwijt. Door zelf een sticker te ontwerpen met je naam en adres erop is de kans groter, dat iemand het weer terugbrengt. Een vrolijke, kleurrijke naamsticker valt op, zodat iemand snel kan zien, van wie het voorwerp eigenlijk is. Je kunt voor ieder kind een eigen sticker ontwerpen. Of misschien wil je kind zelf een sticker ontwerpen. Ook kun je stickers ontwerpen met een foto voor een persoonlijke touch. Denk bijvoorbeeld aan een fles wijn met een foto van jou en je partner erop, die je weggeeft als kerstgeschenk. Of ontwerp een sticker met een foto van je baby en plak deze op een doosje met snoepjes om aan de kraamvisite te geven.