• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Deurstickers industrieel

Wil jij de deuren van je huis een stoere industriële look geven? Dit bereik je eenvoudig middels deurstickers met industrieel ontwerp, zoals een bedrukking met hout, roestend metaal of stenen. Een deur die je op deze manier bekleedt past perfect bij een modern interieur en kan ook goed aansluiten bij een landelijke stijl. Met industriële deurstickers is het mogelijk de gehele oppervlakte van een deur met je eigen ontwerp te bestickeren. 

Ook het aanbrengen van een raamsticker op het glas van je deur is een leuke optie. Daarnaast vind je bij ons talloze muurstickers met eigen ontwerp, die je prima op een houten deur kunt plakken. 

Hiernaast zie je een belettering voor de voordeur maar er kan nog veel meer. 

  • Stuur ons een mail met je aanvraag.
  • Grote stickers voor de hele deur te beplakken.
  • Standaard stickers en speciale versies.
     

Bekijk onze standaard deurstickers

Bekijk onze muurstickers

Deurstickers industrieel

Deur decoratie stickers: industriële look

Ben jij uitgekeken op het uiterlijk van de deuren in je huis of zijn ze echt aan een opknapbeurt toe? Dan zijn deurstickers met industrieel ontwerp een prachtig alternatief voor het standaard schilderwerk. Ze kennen namelijk ontzettend veel mogelijkheden om een geheel eigen uitstraling aan je woninginrichting te geven. Daarnaast is het pimpen van je deuren met stickers heel betaalbaar en eenvoudig. 

De trendy deurstickers kun je bij Namenenzo.nl laten maken in verschillende afmetingen, dus met de breedte en lengte die past bij jouw deur. De stickers bestaan uit plakfolie van hoge kwaliteit met een krachtige kleeflaag, dus ze blijven goed op je deur zitten.

 

Ruit van de deur bestickeren

Een raamsticker op de ruit van je voordeur of een tussendeur in je woning staat ook erg mooi bij een industriële look. Ontwerp via onze online ontwerptool bijvoorbeeld een exemplaar met je huisnummer, een citaat of je familienaam. In onze webshop vind je een aantal standaard ontwerpen deurstickers. De deurstickers laten licht door en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Bij de deurstickers industrieel voor gebruik op ramen vragen we je om aan te geven of je de sticker aan de binnenzijde of de buitenzijde van het raam wilt plakken. Dan weten wij aan welke zijde we een plaklaag moeten aanbrengen.

STICKER VOOR DE DEUR VAN JE WOONKAMER OF SLAAPKAMER

Een grote deursticker met industrieel ontwerp staat fantastisch op de deur van je woonkamer, studeerkamer of slaapkamer. Iedere kamerdeur kun je zo van een unieke bekleding voorzien. Bestel via Namenzo bijvoorbeeld een gave muursticker met je eigen ontwerp, die je niet alleen op een muur maar ook op iedere deur kunt plakken. Of wat dacht je ervan om de sticker te laten bedrukken met een afbeelding van een metalen kluisdeur? Het is helemaal aan jou. Voor deze variant geven we je graag een offerte op maat. Stuur ons een mail met je wensen en je hoort gauw van ons.

 

Voordelige raamstickers en industriële deurstickers bestellen

Verander die saaie deur in een mooie blikvanger en bestel nu een voordelige deursticker met industrieel design bij Namenenzo. Je profiteert bij ons van lage prijzen en een snelle levering. Meestal ontvang je jouw bestelling al op de volgende werkdag. Bij je sticker ontvang je een duidelijke plakinstructie.