• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Webshopgiftcard

Schenk een webshopgiftcard voor een zeer persoonlijk geschenk. Op onze webshops kunt u webshopgiftcards aankopen om ze cadeau te geven. Hiermee kan die persoon alle producten van onze webshop aankopen, ook de gepersonaliseerde producten. Denk bijvoorbeeld aan een mooie eigen foto op canvas, gepersonaliseerde naambordjes, geboortestickers en naamstickers. De giftcard heeft een bepaald bedrag dat de ontvanger kan omzetten in een zeer persoonlijk geschenk. Zo weet u zeker dat uw webshopgiftcard helemaal goed besteed wordt.

  • Leuk cadeau
  • Portvrij
  • Grote keuze

Alle webshopgiftcard die we hebben

Webshopgiftcard

Een giftcard aankopen

Het kopen van een webshopgiftcard gebeurt net als alle andere aankopen online via onze website. U kiest de giftcard met het bedrag dat u wenst en u bestelt het via internet. De giftcards kunnen online verstuurd worden of via PostNL of mail. U kiest dit zelf. Als u heel snel een webshopgiftcard aan iemand wilt schenken, kan dit zonder problemen. Online gaat het zeer snel. Per post wordt de kaart dezelfde dag verstuurd op voorwaarde dat ze voor 15:00 uur besteld is. Meer hoeft u niet te doen.

 

Een webshopgiftcard, persoonlijker kan niet

Veel cadeaubonnen worden gegeven om de ontvanger de keuze te laten wat hij precies wil krijgen. Bij Namenenzo wordt het nog persoonlijker. De giftcard laat het toe om een zeer persoonlijk cadeau te kiezen: met een naam, een spreuk of een eigen foto bijvoorbeeld. U kiest dus niet in de plaats van diegene die het cadeau krijgt, dat doet hij of zij zelf. U laat de keuze aan de ontvanger. Een persoonlijker geschenk bestaat niet.

Onze giftcards zijn heel lang geldig

Bij Namenenzo begrijpen wij dat men niet altijd gehaast is om giftcards in te ruilen voor een geschenk. Onze geschenkbonnen zijn dan ook gedurende een jaar na de uitgiftedatum geldig. Zo heeft de ontvanger van de webshopgiftcard ruim de tijd om een keuze te maken. Let echter wel op: wij geven geen geld terug. Als het bedrag dat de eigenaar van de giftcard besteedt, lager is dan het bedrag op de card, dan geven wij geen geld terug. Maar wij zijn ervan overtuigd dat hij of zij zeker voldoende keuze heeft om het hele bedrag van de giftcard op te maken. Wij zijn altijd bereid om te helpen om het bedrag nuttig te besteden. Bij vragen zijn wij ter beschikking, wij geven graag advies over hoe de giftcard in te ruilen voor een mooi persoonlijk geschenk!