• Verzendkosten Je betaalt bij ons  géén verzendkosten
  •  7 Dagen per week bereikbaar
  • Achteraf betalenBij ons kun je  achteraf betalen

Stoffen mondkapjes

Stoffen mondkapjes zijn ideaal in gebruik en zijn voor tal van doeleinde geschikt. Zo verhogen de mondkapjes jouw eigen veiligheid en die van een andere. Naast dat de mondkapjes praktisch zijn, kunnen ze ook nog eens stijlvol en grappig zijn. Laat jouw stoffen mondkapjes eenvoudig ontwerpen met een eigen tekst of afbeelding naar keuze, of kies uit een van de vele grappige mondkapjes op onze website. Wil je zelf aan de slag met het maken van stoffen mondkapjes? Lees dan de onderstaande tekst en krijg antwoord op de vraag ‘wat zijn goede stoffen mondkapjes’.

 

 


Wat zijn goede stoffen mondkapjes

Gezien de huidige globale gezondheidsproblemen zijn mondkapjes niet meer weg te denken uit de maatschappij en het straatbeeld. De mondmaskers vormen een belangrijke bijdrage aan de gezondheid en zijn daarnaast voor tal van doeleinde te gebruiken. Er zijn diverse soorten mondmaskers verkrijgbaar. Wanneer je opzoek bent naar een duurzaam alternatief op de wegwerp mondkapjes kun je het best kiezen voor een stoffen mondkap. Deze mondkapjes kun je eenvoudig uitwassen en zo vaak blijven dragen als gewenst.

Stoffen mondkapjes zijn ideaal in gebruik. Hiervoor kun je diverse soorten stoffen gebruiken. Dit kunnen diverse soorten zijn, waaronder onder andere katoen, duurzame stoffen zoals bamboe textiel of hennepvezel of een synthetische stof zoals polyster. De belangrijkste eigenschap waaraan een goede stoffen mondkapje aan moet voldoen is dat het ademend moet zijn. Dit is niet alleen meer comfortabel, maar ook beter voor de gezondheid. Daarnaast is het van belang dat het materiaal een goede bescherming biedt tegen bacteriën. Ten slotte is het van belang dat de stof van het masker comfortabel aan de huid aansluit en niet knelt. Hierdoor kun je het mondkapje langdurig achterelkaar dragen zonder irritaties.


Stoffen mondkapjes met filter

Wil je graag stoffen mondkapjes kopen en mondkapjes met een zo goed mogelijke bescherming kiezen? Overweeg dan de aanschaf van een stoffen mondkapje met ruimte voor een vervangbare filter. Deze mondkapjes zijn zowel met als zonder filter te gebruiken. Stoffen mondkapjes met filter bieden over het algemeen een betere bescherming tegen bacteriën en biedt daarmee een extra beetje veiligheid.

De filters bieden 12 uur aan bescherming en moeten dagelijks vervangen worden. De filters kun je eenvoudig in de stoffen maskers plaatsen en vervangen wanneer gewenst. Over het algemeen worden de meeste filters gemaakt van goede filterende materialen. Echter kun je hier ook een keukenpapier of een papieren zakdoekje voor gebruiken.


Stoffen voor mondmaskers

Wanneer je graag kiest voor een stoffen mondmasker zijn de mogelijkheden enorm. Je kunt stoffen mondkapjes bestellen die al een kant-en-klaar ontwerp hebben, of zelf mondkapjes maken met stoffen voor mondmasters. Ook kun je kiezen voor een uniek ontworpen exemplaar door zelf een keuze te maken uit een kleur, tekst of opdruk. Daarnaast zijn er tal van kleuren, motieven en texturen beschikbaar en kun je een mondkapje stof uitkiezen op basis van jouw persoonlijke stijl. Kies bijvoorbeeld een stof dat bij jouw kleding past en accessoires past en maak jouw outfit helemaal compleet.

Een uitstekende stof voor mondkapjes is polyester. Deze stof is makkelijk te wassen, blijft langdurig goed en biedt een goede bescherming tegen bacteriën. Daarnaast is polyester zeer licht en biedt het een optimaal draagcomfort. Ideaal dus wanneer je het masker langdurig wilt dragen.


Waar kan je stoffen mondkapjes kopen

Stoffen mondkapjes kun je eenvoudig en snel online kopen. Zo kun je bijvoorbeeld bij Namenenzo.nl jouw eigen mondkapjes ontwerpen en deze binnen een dag laten thuisbezorgen. Bij Namenenzo.nl vind je tal van originele en grappige stoffen voor mondmaskers. Bekijk bijvoorbeeld de gebloemde mondkapjes of de leuke mondkapjes met mond. Hiermee zorg je bij elke verschijning voor een echte eyecatcher. Daarnaast kun je bij Namenenzo.nl geheel naar wens een mondkapje ontwerpen. Laat bijvoorbeeld een mondkapje bedrukken met je naam of met een favoriete uitspraak.

Ook voor kant-en-klare mondkapjes en persoonlijk ontworpen mondkapjes kun je terecht bij online verkopers. Online kun je vaak eenvoudig jouw eigen ontwerp samenstellen en een stoffen mondkapje kopen die het meest voor jou geschikt is.


Stoffen mondkapjes bestellen online

Naast stoffen voor mondkapjes, kun je ook eenvoudig kant-en-klaren mondkapjes kopen. Ideaal voor diegene die minder uit goed uit de voeten komt met een naaimachine. Wil je graag stoffen mondkapjes kopen maar weet je niet goed waar? Bestel de mondkapjes dan eenvoudig vanuit huis en laat de mondmaskers direct bij je thuis bezorgen. Online kun je zelf een tekst, afbeelding, kleur of model uitkiezen en een mondkapje uitkiezen dat geheel naar eigen voorkeuren ontworpen is.

Kies bijvoorbeeld een stoffenmondkap met de vlag van jouw regio of land, of kies voor een tekst met een sprekende boodschap. Bekijk daarnaast de vrolijke bloemgekleurde mondkapjes of steel de show met een glitter of blingbling mondkapje. Wanneer je zelf een ontwerp maakt is het belangrijk om rekening te houden met de resolutie van de afbeelding en het contrast. Het oppervlakte van een mondkapje is niet zeer groot en een afbeelding dient daardoor niet te ingewikkeld te zijn.


Stoffen mondkapjes kopen bij namenenzo.nl

Bij Namenenzo.nl kun je terecht voor jouw unieke mondkapjes. Bekijk diverse grappige mondkapjes of ga voor een mondkapje dat je zelf hebt samengesteld met een gewenste kleur, tekst of afbeelding. Wij leven uitsluitend hoge kwaliteit mondkapjes die langdurig mee gaan en een optimale bescherming bieden. Hiermee kun je zorgeloos op pad en kun je optimaal van jouw mondkapje gebruik blijven maken. De mondmaskers die wij bieden hebben 2 polyester lagen met een opening aan de zijkant. Hier kun je indien gewenst een filter tussen plaatsen.

Je kunt hiervoor gebruik maken van keukenpapier of een andere filterbare stof, of enkele filters los bij ons bestellen. De mondkapjes zijn zeer ademend, vochtregulerend en daarnaast licht van gewicht. Kies uit een van de tal van leuke en grappige mondkapjes op voorraad, of lever een eigen ontwerp en maak jouw unieke mondkapje. Bij Namenenzo.nl gaan we direct voor je aan de slag met het bedrukken van de gewenste teksten of afbeelding en leveren we het gewenste ontwerp al binnen een dag.