• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

SOS Talisman

Onze hangers met SOS zijn echte talismannen. Het zijn kleine hangertjes die u behoeden voor gevaar. Daarvoor zijn onze SOS talisman hangers bedoeld. Het is geen bijgeloof maar het zijn echte concrete hulpmiddelen. Misschien wordt u geconfronteerd met kinderen die regelmatig verloren lopen. Of misschien heeft u ouders die lijden aan dementie en soms de weg naar huis niet meer vinden. Een SOS talisman hanger met een boodschap of met uw contactgegevens is een uitstekende oplossing in dergelijke situaties. Of heeft u zelf een ziekte waarbij u plots hulp nodig kunt hebben, diabetes of een hartziekte bijvoorbeeld? En misschien heeft u bepaalde redenen waarom u niet wilt gereanimeerd worden. Als u een SOS talisman hangertje heeft, weet uw omgeving onmiddellijk wat er te doen staat.

  • Dubbelzijdig gegraveerd
  • Met eigen tekst
  • Zonder kettingkje

Al onze SOS talismannen

SOS Talisman

Onze SOS talisman neemt veel zorgen weg

U heeft keuze uit verschillende vormen van SOS talisman hangertjes: hartjes, cirkels of rechthoekig bijvoorbeeld. En u kiest een mooie kleur uit. Bij de cirkelvormige SOS talisman hangertjes kiest u of het lusje in de cirkel of uit de cirkel mag vallen. Het lusje laat u toe om de hanger aan een ketting te hangen. U draagt de talisman hanger gewoon als een mooi juweel en u heeft het altijd bij u. Bovendien zijn onze SOS hangers zeer degelijk. De tekst en afbeelding worden er met laser in gegraveerd. Uw hanger gaat heel lang mee.

 

Personaliseer uw SOS talisman hanger via onze website

Voor elke drager van een SOS talisman hanger is de boodschap verschillend. Soms is een tekst voldoende: uw naam en telefoonnummer van de contactpersoon bijvoorbeeld. Soms wilt u ook een duidelijke afbeelding op de SOS talisman aanbrengen. Beide kan, u kunt een combinatie maken van de twee. Met onze creator voor talisman SOS is dit in een paar minuten tijd gedaan. Kies het lettertype en de grootte en kies een afbeelding uit de tientallen figuren uit de verschillende categorieën. U ziet onmiddellijk hoe uw talisman met SOS er zal uitzien.

 

Uw SOS talisman bestellen via internet

Net zoals u het ontwerp heeft gedaan via onze website, doet u ook uw bestelling online. Voor 15:00 uur bestellen betekent dat uw hanger dezelfde dag nog verstuurd wordt. Bent u benieuwd wat deze SOS talisman voor u kan betekenen? Wij garanderen u alvast dat u binnenkort heel wat minder zorgen heeft. Dankzij de talisman hanger kunt u gerust zijn dat uw boodschap bij uzelf, uw kind of senior familielid altijd duidelijk is, waar de persoon zich ook bevindt. Als u nog twijfelt of u zoekt een specifieke SOS talisman, contacteer ons en wij geven u graag advies.