• Geen verzendkosten
  • Helpdesk 7 dagen per week
  • Bij ons kun je achteraf betalen

Naambord hangend

Hou jij van een nostalgische look en zoek je een bijpassend naambord dat aan een beugel hangt? Dan heeft Namenenzo de oplossing voor jou. Bij ons is het mogelijk om je eigen naambordje hangend aan een wandbeugel te bestellen. Een klassiek vormgegeven uithangbord staat prachtig bij een historisch pand, zowel in de stad als op het platteland. Ook aan een nieuwbouwwoning oogt een hangend naambordje erg chique. Maak je keuze uit de verschillende designs en personaliseer het bord met je naam, een afbeelding en/of een logo.

  • Dubbelzijdig voorzien van belettering
  • Ontwerp je eigen tekst / afbeelding
  • Gemakkelijk te bevestigen
  • Zie de montage-instructies onderaan de pagina

Alle andere naambordjes

Alle huisnummers

Naambord hangend

Naambordje hangend aan muur of paal

Ga jij voor een elegant naambord hangend aan een fraaie metalen beugel? Dat is een goed idee, want hiermee geef je jouw woning een persoonlijke uitstraling. Het valt jouw bezoekers bovendien razendsnel op waar ze moeten zijn. Hangende naambordjes zijn verkrijgbaar in twee oriëntaties. Bij de eerste variant staat het ophangsysteem en het bord haaks op de muur. Dit type is ook heel mooi aan een vrijstaande paal te bevestigen. Jouw ontwerp kan op beide zijden aangebracht worden. De tweede variant hang je vlak tegen de muur aan en jouw tekst staat op slechts één kant van het naambordje. Zowel de stang van de hangbeugel als het bord zelf hangen dan dus evenwijdig aan de muur. Elke variant in onze collectie is verkrijgbaar in de kleuren grachtengroen of zwart en gemaakt van staal. Dit materiaal is gepoedercoat om roestvorming tegen te gaan. Je hebt de keuze uit bordjes in verschillende vormen: rechthoek, ovaal en achthoek.

 

MOOI NAAMBORD HANGEND AAN MUURBEUGFEL MAKEN

Hangende naamborden geven iedere woning, boerderij of winkel een stijlvolle uitstraling. Kies een exemplaar met een landelijke look of een modern design. Elke variant heeft een elegante muurbeugel waar het bord aan hangt. De meeste uithangborden in onze collectie worden standaard geleverd in de kleur antraciet en een aantal types is leverbaar in de klassieke kleur grachtengroen. De tekst op het bord wordt wit of beige en hiervoor heb je de keuze uit diverse lettertypes. Via onze online ontwerptool kun je het sjabloon van het bord van jouw keuze zelf aanpassen met jouw naam, een huisnummer en/of illustratie. Zet bijvoorbeeld een afbeelding van een paard naast je familienaam. Ga je verhuizen? Dan neem je dit sierlijke naambord gewoon mee naar je volgende huis.

NOSTALGISCH NAAMBORDJE HANGHEND AAN STANP ONTWERPEN

Onze collectie bestaat uit betaalbare naamborden die hangend aan een beugel jouw woning versieren. Het maken van ieder uithangbord is vakwerk. Zowel het ontwerp als de productie doen we helemaal zelf. Elk exemplaar is met de hand gemaakt. Onze metaalbewerker maakt met een speciale machine prachtige krullen van de hangbeugel. Door middel van schooperen of metalliseren zijn de metalen borden beter beschermd tegen corrosie. Vervolgens komt er primer op het bord en worden er twee lagen poedercoat aangebracht. Dit levert een kwaliteitsbord op dat een lange levensduur heeft. Zolang het bord niet beschadigd raakt, is de kans op roest nihil.

 

Voordelig naambord hangend aan wandbeugel bestellen

Bij Namenenzo vind je hangende naambordjes voor scherpe prijzen. Naast de uithangborden zelf kun je ook een setje met bevestigingsmateriaal via onze webshop bestellen. Heb je een afleveradres in Nederland? Dan betaal je geen verzendkosten. Je hebt je bestelde naambord daarnaast razendsnel in huis, vaak al de volgende dag. Dit doe je door voor 15.00 uur een bestelling te plaatsen. Op onze website kun je op ieder moment zien hoeveel tijd je nog hebt om dat voor elkaar te krijgen. Heb je ons assortiment naamborden hangend aan wandbeugel bekeken en staat datgene wat je zoekt er niet bij? Laat ons dan je wensen weten, want wij kunnen ook andere designs maken. We geven je hiervoor graag vrijblijvend een offerte. 

Toch kiezen voor een ander type naambordje? Kijk dan bij naambordjes voor alle andere materialen en modellen.