• truck Geen verzendkosten
 • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
 • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Naambordje klassiek

Een naambordje voor bij de voordeur in klassieke stijl is een handige manier om je gevel te laten opvallen, zodat bezoekers je woning makkelijk terugvinden. Daarnaast geeft het je huis een mooie uitstraling. Als je kiest voor een klassiek naambordje zorg je bovendien voor een portie gezelligheid. Het heeft dus heel wat voordelen. Wil jij ook graag een klassiek naambord kopen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden!

Nostalgische naamborden

Voor wie komt een klassiek naambordje van pas?

Een naambord dat klassiek is komt zowel van pas voor zelfstandigen als particulieren. Als je een eigen zaak hebt met ambachtelijke producten, is een klassiek naambordje zelfs de beste keuze die je kan maken. Op die manier past het namelijk perfect bij je bedrijfsimago. Je hoeft natuurlijk geen eigen zaak te hebben om te kiezen voor een naambord voor je voordeur dat klassiek is. Ook voor je huis is het een goede optie. Vooral dan als je je gevel charme wilt laten uitstralen. Er is heel wat keuze op vlak van materialen en vormen, waardoor er zeker iets bijzit dat je interesseert.

 

Klassiek naambord: een waaier aan mogelijkheden

Als je graag een naambord dat klassiek is wilt kopen, heb je heel veel keuze. Het is interessant om de verschillende soorten eerst te ontdekken, zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze maakt. Er zijn zowel diverse materialen als vormen!

 • Verschillende materialen 
  Een naambordje voor de voordeur dat klassiek is, bestaat in verschillende materialen. Zo zijn er naambordjes van steigerhout. Deze hebben een charmante uitstraling en zijn verkrijgbaar in heel wat verschillende vormen. Daarnaast zijn er naambordjes voor de voordeur die klassiek zijn gemaakt van plexiglas, emaille-look en leisteen. Er is dus keuze genoeg op vlak van materiaal. Elk materiaal heeft ook zijn eigen specifieke kenmerken en voordelen. 

  Zo is een naambord dat klassiek is en vervaardigd is uit leisteen, bijvoorbeeld een goede optie als je op zoek bent naar een bordje dat lang meegaat. Leisteen is namelijk erg duurzaam. Plexiglas is dan weer een goede optie als je graag een bijzondere vorm wilt of gebruik wilt maken van kleuren. 
 • De mogelijkheden zijn bij dit materiaal namelijk eindeloos. Weet je nog niet goed welk naambordje voor je voordeur met klassiek karakter voor jou de beste optie is? Aarzel dan niet om je te laten adviseren door onze professionals! 

   
 • Diverse vormen
  Klassieke naamborden voor de voordeur bestaan ook in diverse vormen. Je kan niet alleen kiezen voor een rond, ovaal, rechthoekig of vierkantig bordje, maar ook voor een bordje in de vorm van een huisje, ruit, hartje en nog veel meer. Je vindt dus gegarandeerd het beste naambordje voor jouw gevel!

 

Eenvoudig je eigen naambord ontwerpen

Het mooiste klassiek naambordje ontwerpen? Dat doe je eenvoudig. Je hoeft hiervoor enkel het bordje van je keuze te selecteren en vervolgens op 'PERSONALISEER' te klikken. Daarna zie je links tabellen waarmee je tekst en afbeeldingen kan toevoegen. Het creëren van je eigen naambord is dus kinderspel en duurt maar enkele minuten. In het geval dat je toch advies of hulp wenst, kan je altijd bij onze professionals terecht!

 

Naambord klassiek kopen bij Namenenzo.nl

Wil jij graag een naambordje voor je voordeur dat klassiek is kopen? Dan zit je goed bij Namenenzo.nl. Bij ons heb je namelijk de ruime keuze uit diverse vormen en modellen. Je kan bovendien niet alleen de tekst kiezen die erop komt te staan, maar ook de kleur van de letters, de grootte en het lettertype. Je ontwerpt dus eenvoudig een naambord volledig naar je wens. Je eigen klassieke naambordjes ontwerpen is bij ons bovendien erg eenvoudig. En als je toch niet goed weet hoe je het moet doen, kan je altijd rekenen op de hulp van onze professionals!