• Geen verzendkosten
  • Helpdesk 7 dagen per week
  • Bij ons kun je achteraf betalen

Uithangbord laten maken

Uithangbord voordeur

Je kent ze wel, de bekende nostalgische uithangborden. Een echte klassieker die je in het hedendaagse straatbeeld van Nederland nog altijd voorbij ziet komen. Vroeger een echte must-have voor bijvoorbeeld schoenmakers, bakkerijen en andere winkels, tegenwoordig worden deze vaker gebruikt als naambordje ter aanduiding van de bewoners van het pand. Met een uithangbord bij e voordeur geef je een bepaalde stijl mee aan je bedrijf of woning. De uithangborden die wij je kunnen leveren zijn verkrijgbaar in diverse formaten en vormen. Jij bepaalt vervolgens de volledige inhoud van het bordje met onze online ontwerptool. Plaats de leukste illustraties, teksten en andere elementen op het bord. 

  • Alle uithangbordjes worden dubbelzijdig voorzien van uw opdruk
  • De smeedijzeren borden zijn 2x gepoedercoat en van uitstekende kwaliteit
  • De kleur van de uithangborden zijn of zwart of monumentengroen
  • Wij voorzien de uithangborden van haarscherp gesneden vinylteksten en afbeelding
  • Bestellingen op werkdagen die voor 15.00 uur bij ons binnen zijn gaan dezelfde dag nog op de post
Uithangbord laten maken

Uithangbordwinkel & Bed and Breakfast. Niet alleen als huisnummerbordje zijn de uithangborden erg populair. Ze worden tegenwoordig ook nog steeds gebruikt in de winkelstraten. Met een prachtig authentiek uithangbord aan de gevel van een winkelpand trekt het pand veel bekijks. Je onderscheidt je immers ten opzichte van andere winkels in de nabije omgeving. Een uithangbord voor de winkel geeft toch altijd net het zetje extra. 

Met een uithangbord is het dus eenvoudig om net dat ene stukje extra uitstraling mee te geven aan de gevel. En laat je deze nou nu net bij ons kunnen bestellen.

Bij ons vind je een groot aanbod aan smeedijzeren uithangborden. Prachtig nostalgisch uiterlijk en een echte must-have voor de winkel. Je kunt er na het plaatsen vanuit gaan dat het bordje met alle vakkundigheid op maat voor je wordt geproduceerd. De afgelopen jaren zijn de uithangborden ook erg populair voor bij Bed and Breakfast locaties. Eenvoudig te bevestigen. Met een uithangbord is het dus de ideale manier om de aandacht te trekken. Wij hebben al vele jaren ervaring met uithangborden en adviseren je graag. Een bezoekje in onze showroom is ook altijd mogelijk. Profiteer bij ons tevens van erg snelle levertijden. Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur? Dan gaat hij dezelfde dag nog mee met de koerier.


Naambord uithangbord

Een prachtig naambord voor aan de woning? Plaats eenvoudig de gewenste namen op het bordje, maar ook de familie naam, het huisnummer en bijvoorbeeld leuke illustraties. Je kunt je naambord uithangbord eenvoudig bij ons online personaliseren in onze prachtige online ontwerptool. Jij bepaalt dus zelf de gehele inhoud van het uithangbord. Onze borden zijn van hoge kwaliteit aluminium en we maken deze in de kleuren donkergroen en zwart. Een naambord wordt bij ons standaard op beide zijden bedrukt. Je ziet tegenwoordig ook vaak dat de borden voor binnen worden gebruikt. Bijvoorbeeld als wegbewijzering, namen voor kamers en toiletaanduidingen.