• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Huisnaambord

Huisnaambord

Een huisnaambord is een plaat of bord dat meestal bij de ingang van een huis wordt geplaatst en de naam van de bewoners of het huis weergeeft. Het kan dienen als een identificatiemiddel, decoratie of gewoon als een persoonlijke touch aan je huis. Je kunt bij ons kiezen uit talloze huisnaambordjes, die onder te verdelen zijn in drie algemene categorieën, namelijk: naamborden, naamplaatjes en huisnummerborden.

  • Naambord: een bordje met huisnummer en namen.
  • Naamplaatje: plaatje met alleen namen (optioneel een huisnummer erbij).
  • Huisnummerbord: bord met alleen een huisnummer.

Het ontwerpen van je eigen huisnaambordje biedt talloze voordelen en mogelijkheden. Online je huisnaambord bestellen geeft je de vrijheid om een uniek en persoonlijk ontwerp te creëren. Met het online ontwerpprogramma van Namenenzo wordt dit proces nog gemakkelijker!
 

Bekijk al onze naambordjes
 

Zelf een huisnaambord ontwerpen

Zodra je een type huisnaambord, het gewenste materiaal en de afmetingen hebt gekozen, kun je beginnen met het ontwerpen van je bordje. Je hebt de volledige controle over waar je de tekst plaatst, in welk lettertype, en zelfs de kleuren, afbeeldingen en pictogrammen, afhankelijk van het materiaal.

 

Stap 1: Materiaal en afmetingen kiezen

Het eerste wat je moet doen, is het selecteren van het gewenste materiaal en de juiste afmetingen voor je huisnaambordje. Bij het kiezen van het materiaal kun je denken aan hout, rvs, plexiglas of andere opties die passen bij de uitstraling van je huis. Daarnaast moet je de afmetingen bepalen, zodat het bord perfect op de door jou gekozen locatie past.

Elk materiaal heeft zijn eigen unieke uitstraling en duurzaamheid. Zo geven houten naamborden bijvoorbeeld een warme en natuurlijke uitstraling, terwijl rvs borden een moderne en strakke look bieden.
 

Stap 2: Tekst en lettertype

Nu komt het leuke gedeelte. Je hebt volledige controle over de tekst die op je huisnaambord verschijnt. Kies een pakkende tekst die jouw huis onderscheidt. Denk aan je familienaam, een welkomstgroet of een inspirerend citaat. Daarnaast kun je experimenteren met verschillende lettertypen om de tekst een unieke uitstraling te geven. Of je nu kiest voor een klassiek lettertype of een modern en gedurfd ontwerp, de keuze is geheel aan jou.

Stap 3: Kleuren en afbeeldingen

Om je huisnaambord nog aantrekkelijker te maken, kun je spelen met kleuren, afbeeldingen en pictogrammen. Afhankelijk van het materiaal dat je hebt gekozen, kun je kleuren selecteren die bij de stijl van je huis passen. Daarnaast kun je bijvoorbeeld afbeeldingen toevoegen die betekenisvol zijn voor jou en je gezin.

Ons ontwerpprogramma is intuïtief en gebruiksvriendelijk, zodat je moeiteloos kunt creëren. Of je nu kiest voor een rustiek houten bord met klassieke tekst of een modern metalen bord met opvallende kleuren, jouw huisnaambordje zal een unieke toevoeging zijn aan je woning.

 

Huisnaambord laten maken bij Namenenzo.nl

Laat ons je huisnaambord maken! Bij Namenenzo vind je een enorm uitgebreid assortiment naambordjes, naamplaatjes en huisnummerbordjes voor bij je voordeur. Voordelig geprijsd en kwalitatief hoogwaardig. Daarnaast ook snel bij je in huis. Voor de meeste bordjes geldt dat als je ze op werkdagen voor 15:00 uur bestelt, we ze dezelfde dag nog verzenden.

Heb je toch nog hulp nodig bij je keuze of bij het ontwerpen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!