• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Hondenpenningen graveren

Je trouwe viervoeter wil je uiteraard zo veilig mogelijk houden. Daarom is het een goed idee om een hondenpenning te graveren. Als je dat doet, kan je altijd met een gerust hart met je hond gaan wandelen. Wil jij ook graag je hondenpenning graveren? Dan kan je dit bij ons laten doen. De penning zelf vind je in onze webshop terug. Voordat je een hondenpenning gaat graveren, kijk dan eerst even hieronder.

  • Verschillende kleuren en modellen
  • Online ontwerp maken
  • Snelle levering
  • Geen verzendkosten
Hondenpenning graveren

Waarom moet je de penning voor een hond graveren?

Het graveren van een hondenpenning heeft verscheidene doelen. Door een penning te graveren creëer je bijvoorbeeld een fraai juweeltje voor je vierpotig vriendje. Dit is leuk voor hem én voor jou. Want jij ziet hem stralen zoals nooit tevoren! Maar een penning graveren, heeft nog een ander, belangrijker doel: ervoor zorgen dat je hond nooit meer kwijtraakt!

Door de hondenpenning te graveren met telefoonnummer en adres, kunnen mensen die je hondje vinden je contacteren. Een hondenpenning graveren is dus zeker een must. Als je ook een kat hebt, is het aangeraden om ook een penning te graveren voor hem. Zeker als hij vaak buitengaat! 

 

Een penning voor je kat graveren

Hoewel een dierenpenning vaak 'hondenpenning' wordt genoemd, kan je het ook voor je kat gebruiken. In dat geval noemt men het eerder een dierenpenning of kattenpenning graveren. Als je katten hebt, is het zeker aangeraden om een kattenpenning te graveren. Op die manier raak je hen niet kwijt. 

Een kattenpenning graveren is uiteraard niet nodig voor een huiskat, maar voor elke kat die buitenkomt is het een goed idee. Door de dierenpenning te graveren hoef jij je nooit geen zorgen meer te maken over je harig vriendje. Wanneer hij wegloopt, kunnen ze hem meteen naar je terugbrengen. Een dierenpenning graveren is dus zeker geen overbodige luxe! 

 

Diverse soorten hondenpenningen

Wil je graag een penning voor je hond graveren? Dan moet je uiteraard eerst het juiste model uitkiezen. Anders kan je simpelweg geen penning graveren voor je hond. Logisch! In onze webshop vind je verschillende leuke vormpjes. Of je nu een penning voor je kat gaat graveren of eerder voor je hond. Je vindt zeker wat je zoekt! 

Er zijn bijvoorbeeld ovaalvormpjes, penningen in de vorm van een hartje en nog veel meer! Daarnaast kan je ook kiezen uit verschillende leuke kleuren. Zo creëer je een mooie, zelfgemaakte penning voor je beste vriendje!

Hoe kan je een penning graveren?

Een penning voor je hond graveren is helemaal niet moeilijk. Tenminste, toch niet in onze webshop. Voordat je aan het graveren van de hondenpenning begint, kies je je favoriete model uit. Eens je dat gedaan hebt, kan je aan de hand van enkele knoppen eenvoudig een gegraveerde hondenpenning maken.

De penning voor je hond graveren is dus helemaal niet moeilijk. In enkele stappen krijg je al een mooie, gegraveerde hondenpenning. Achteraf krijg je de hondenpenning die gegraveerd is zo snel mogelijk bij je thuis geleverd! 

 

Hondenpenning gegraveerd: verschillende mogelijkheden

Als je een dierenpenning gaat graveren, kan je helemaal zelf kiezen wat erop komt te staan. Zo kan je bijvoorbeeld een penning voor een kat graveren met zijn naam of je kan een penning voor een hond graveren met een leuk versierseltje. 

Maar hou er rekening mee dat als je een penning gaat graveren, je ook het best het adres erbij kan zetten. Alleen op die manier kan je hondje makkelijk naar je worden teruggebracht als hij verloren loopt. 

Een andere mogelijkheid als je de penning van je kat gaat graveren of de penning van je hond gaat graveren, is om er het telefoonnummer op te plaatsen. Dat is nog makkelijker, want op die manier ben jij snel op de hoogte van waar je vriendje is. Dus hoewel een gegraveerde hondenpenning heel erg mooi kan zijn, is het vooral de bedoeling dat je de hondenpenning ook gaat graveren met enkele handige gegevens. Hou hier rekening mee! 

 

Gegraveerde penning voor een hond kopen bij Namenenzo

Wil jij graag een gegraveerde penning voor je hond kopen? Dan doe je dat het best bij Namenenzo! Het graveren van een hondenpenning is bij ons erg eenvoudig én goedkoop. Je kan dus snel en zorgvrij een penning graveren voor je hond. 

Moest je toch problemen hebben, mag je ons bovendien altijd om hulp vragen. Twijfels zijn dus niet nodig, laat een mooie penning graveren voor je hond in onze webshop en zorg voor je kameraadje zijn veiligheid!