• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Dierenpenning

Een penning met naam voor je huisdier

Een dierenpenning is een kleine investering met grote voordelen voor de veiligheid en het welzijn van je huisdier. Door ervoor te zorgen dat je huisdier altijd een penning draagt met actuele contactgegevens, vergroot je de kans op een snelle en veilige terugkeer als het ooit vermist raakt. 

Kies een penning die comfortabel is voor je huisdier om te dragen en die gemakkelijk te lezen is voor anderen. In ons assortiment vind je mooie en functionele penningen die je heel eenvoudig vastmaakt aan de halsband of riem van je hond of kat.

  • Diverse kleuren & vormen.
  • Beide zijde gegraveerd.
  • Slechts 1 à 2 dagen levertijd.
  • Geen verzendkosten.
     

Bekijk al onze dierenpenningen

Dierenpenning

Gegevens graveren in een dierenpenning

Door in de huisdier penning gegevens te laten graveren, heb je zoveel meer kans dat je jouw hond of kat terugkrijgt wanneer deze onverhoopt is weggelopen. Je bepaalt natuurlijk zelf welke informatie je kwijt wilt op de dierenpenning voor de hond of de dierenpenning van je kat. Met onze online creator ontwerp je zelf binnen enkele minuten jouw unieke huisdier penning. Kies eerst de kleur en vorm van de penning en ga vervolgens aan de slag met tekst of een afbeelding.

  • Let bij het bestellen goed op de maat, want wij hebben verschillende dierenpenningen voor grote en kleine huisdieren.

 

Dierenpenning hond

Ben je op zoek naar een penning voor je hond? Kies voor een huisdier penning in de vorm van een bot of een rondje. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Door het graveren komt de tekst of afbeelding duidelijk in zilver of wit tevoorschijn. Een dierenpenning is ook bijzonder handig wanneer jouw viervoeter speciale medicijnen nodig heeft of een bepaalde afwijking heeft. Maar natuurlijk kan je er ook voor kiezen om alleen zijn of haar naam en eventueel een telefoonnummer in de penning te laten graveren.

Dierenpenning kat

Katten vinden het vaak heerlijk om urenlang buiten rond te struinen. Meestal vinden zij hun weg wel weer terug naar huis. Je zou dus denken dat een penning voor de kat helemaal niet nodig is. Maar er kan natuurlijk altijd iets onverwachts gebeuren, waardoor je kat niet meer naar huis toe kan. Daarom is een huisdier penning voor je kat of poes ook aan te raden. 

Door de naam van de kat en je adresgegevens of telefoonnummer op de dierenpenning te laten zetten, heb je zoveel meer kans dat je je huisdier weer in je armen kan sluiten.

 

De essentie van dierenpenningen

Dierenpenningen zijn kleine, maar essentiële hulpmiddelen voor huisdieren. Ze dienen als identificatiemiddel voor jouw geliefde viervoeter in geval van verlies. Een huisdier penning bevat doorgaans de naam van het huisdier, het telefoonnummer van de eigenaar, en soms zelfs extra informatie zoals medische aandoeningen. Het dragen van een dierenpenning vergroot de kans dat jouw huisdier snel en veilig terugkeert als het verdwaalt.