• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Dierenpenning

Elk jaar raken er vele tienduizenden huisdieren vermist. Een groot aantal daarvan zijn honden of katten. Je moet er toch niet aan denken dat jouw trouwe viervoeter kwijt is en niet meer teruggevonden wordt? Een dierenpenning is daarom echt noodzakelijk. Gelukkig hoeft dat geen saai plaatje te zijn. In ons assortiment vind je mooie en functionele penningen die je heel eenvoudig vastmaakt aan de halsband of riem van je hond of kat.

  • Diverse kleuren
  • Diverse formen
  • Beide zijde gegraveerd
  • Slechts 1 à 2 dagen levertijd
  • Geen verzendkosten
Dierenpenning

Gegevens graveren in een dierenpenning

Door in de huisdier penning gegevens te laten graveren, heb je zoveel meer kans dat je jouw hond of kat terugkrijgt wanneer deze onverhoopt is weggelopen. Je bepaalt natuurlijk zelf welke informatie je kwijt wilt op de dierenpenning voor de hond of de dierenpenning van je kat. Met onze gratis online creator ontwerp je zelf binnen enkele minuten jouw unieke huisdier penning. Kies eerst de kleur en vorm van de dierenpenning en ga vervolgens aan de slag met tekst of een afbeelding.

 

Dierenpenning voor de hond

Ben je op zoek naar een dierenpenning voor de hond? Kies voor een huisdier penning in de vorm van een bot of een rondje. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Door het graveren komt de tekst of afbeelding duidelijk in zilver of wit tevoorschijn. Een dierenpenning voor de hond is ook bijzonder handig wanneer jouw viervoeter speciale medicijnen nodig heeft of een bepaalde afwijking heeft. Maar natuurlijk kan je er ook voor kiezen om alleen zijn of haar naam en eventueel een telefoonnummer in de dierenpenning te laten graveren.

Dierenpenning voor de kat

Katten vinden het vaak heerlijk om urenlang buiten rond te struinen. Meestal vinden zij hun weg wel weer terug naar huis. Je zou dus denken dat een dierenpenning voor de kat helemaal niet nodig is. Niets is minder waar. Er kan altijd iets onverwachts gebeuren, waardoor jouw kat niet mee naar huis toe kan. Daarom is een huisdier penning voor je kat of poes echt noodzakelijk. Door de naam van de kat en je adresgegevens of telefoonnummer op de dierenpenning te laten zetten, heb je zoveel meer kans dat je jouw huisdier weer in je armen kan sluiten.

 

Minder zorgen met een huisdier penning

Honden rukken zich tijdens het uitlaten weleens los van de riem en binnenkatten weten soms toch naar buiten te glippen. Een dierenpenning voor de hond of een dierenpenning voor je kat zorgt ervoor dat de vinder weet bij wie het dier hoort. Hierdoor hoef jij je minder zorgen te maken wanneer het dier onverhoopt toch ontsnapt is. Let bij het bestellen goed op de maat, want wij hebben verschillende dierenpenningen voor grote en kleine huisdieren.