• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Plakletters bestellen

Stickers maken met een tekst is een slimme manier om jouw boodschap aan anderen over te brengen. Plakletters ontwerp je gemakkelijk zelf met onze online tool. Gebruik ze bijvoorbeeld op de muren, ramen of deuren van je huis. Combineer ze naar wens met een afbeelding, logo of foto. Denk aan full colour stickers voor je vuilcontainer of losse zelfklevende letters in een enkele kleur, bijvoorbeeld voor de deur van de kinderkamer. Bij Namenzo is het mogelijk prachtige plakletters te bestellen voor een scherpe prijs.

  • Autostickers
  • Trapstickers
  • muurstickers
  • kliko stickers 
  • enz

Alle stickers

https://www.namenenzo.nl/producten/stickers-en-plakletters

Stickers en plakletters gebruiken

Wil jij graag een leuk citaat, een naam, een slogan of een gedicht aanbrengen op een bepaalde ondergrond? Dan zijn stickers en plakletters een fantastische oplossing. Gebruik ze bijvoorbeeld op de muur van de woonkamer, het raam van de voordeur of een voorwerp. Dit geeft je interieur een geheel eigen sfeer. Je kunt bij Namenenzo kiezen uit een aantal fraaie standaardontwerpen. Deze bestaan uit enkel tekst of een combinatie met afbeeldingen van bijvoorbeeld bloemen of dieren. Daarnaast is het mogelijk om zelf plakletters te maken. In onze collectie met kant-en-klare stickers vind je onder meer muurstickers, toiletstickers en trapstickers.

 

Eenvoudig zelf plakletters maken en bevestigen

Namenenzo maakt het je gemakkelijk om zelf letterstickers te maken. Onze designs voor deurstickers en raamstickers zijn gemakkelijk te personaliseren met de tekst die je wenst. Of ontwerp bijvoorbeeld je eigen unieke brievenbussticker, geboortesticker of muursticker. Wij bieden twee mogelijkheden aan om zelf stickers en plakletters te maken:

  1. Stickers laten drukken en uitsnijden;
  2. Losse plakletters laten plotten, zonder achtergrond.

Met deze opties is het ook mogelijk om een ontwerp dat uit meerdere woorden en/of afbeeldingen bestaat in één keer, met de juiste verhoudingen, op een ondergrond te bevestigen. Wij leveren jouw design dan op applicatiefolie aan. De sticker zit dan op één vel met daaroverheen een ander beschermend vel. Dit tweede vel verwijder je zodra je de sticker wilt opplakken. Je duwt het folie met de sticker vervolgens stevig tegen de ondergrond, zoals een muur, en daarna verwijder je het folie. De sticker blijft dan achter op de ondergrond. Deze methode voorkomt dat je lang moet passen en meten met losse letters en andere elementen

STICKERS LATEN BEDRUKKEN

Wil jij plakletters bestellen voor jouw project? Dan is Namenenzo het juiste adres. Wij bedrukken allerlei soorten stickers met een tekst, een grafisch ontwerp, een afbeelding en/of een foto. Het is bijvoorbeeld erg leuk om plakletters te bestellen om die saaie wand in de keuken van een inspirerende tekst te voorzien. Dit zal je plezier tijdens het koken en dineren enorm vergroten. Of wat dacht je van stickervellen met meerdere exemplaren van hetzelfde ontwerp? Dat kan bijvoorbeeld handig zijn om je kerstkaarten mee op te fleuren. De bedrukking van de stickers is mogelijk in een enkele kleur of full colour.

 

STICKER EN PLAKLETTERS OP MAAT GEMAAKT

Bij Namenenzo kun je zowel standaardstickers als op maat gemaakte exemplaren bestellen. Er is echt heel veel mogelijk. Kun je in onze collectie niet vinden wat je zoekt? Laat het ons dan weten, want op het gebied van stickers kunnen wij bijna alles voor je maken. Ook voor grote exemplaren kun je bij ons terecht. Als je overweegt om op maat gemaakte plakletters te bestellen, is het handig als je zo exact mogelijk aangeeft wat je wensen zijn. Geef gedetailleerde informatie over de afmetingen, de toepassing, de kleur, de bedrukking, de vorm, het uitsnijden en of je een achtergrond (wit of transparant) wilt. Vertel ook om welke aantallen stickers en plakletters het gaat. Dan zorgen wij dat je een passende offerte krijgt.

 

STICKERS EN PLAKLETTERS VOORDELIG ONLINE KOPEN

Namenenzo is dé leverancier om je nieuwe plakletters te bestellen. Wij leveren exemplaren van een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Je betaalt geen verzendkosten en kunt rekenen op een snelle levering. Als je voor 15.00 uur bestelt, heb je de zending in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Via onze webshop is het supereenvoudig om plakletters te bestellen voor al jouw projecten en creatieve uitingen. We leveren de tekststickers inclusief een gebruiksaanwijzing. Deze vertelt je op een heldere manier hoe je de plakletters eenvoudig en snel opplakt.