• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Raamfolie met huisnummer

Raamfolie met huisnummer en naam. Als jij je woning kenbaar wilt maken op een stijlvolle manier, zit je bij Namenenzo op de juiste plaats. In onze webwinkel vind je namelijk raamfolie met naam en huisnummer. Je kan het volledig laten maken zoals jij dat verkiest. Het is dus zeker de moeite waard om te bekijken!

  • Kies bij de bestelling of u de sticker aan de binnenzijde of de buitenzijde van het raam wilt plakken.
  • Leuk om aan vrienden cadeau te geven bij een verhuizing
  • Gemakkelijk zelf aan te brengen. zie montage-handleiding
  • Levertijd: als wij de order online binnen hebben op werkdagen voor 15.00 uur dan versturen wij bijna altijd nog dezelfde dag

Alle stickers

Raamfolie met huisnummer

Wat is een raamfolie huisnummer?

Voordat je een raamfolie met huisnummer koopt, is het wel zo handig om te weten wat dit nu precies is. Je hebt waarschijnlijk een idee, maar misschien zit je nog met enkele vragen. Eigenlijk is het simpel. Je kan een raamfolie met huisnummer bekijken als een bedrukte, grote raamsticker. Het enige verschil is dat het gemaakt is uit een materiaal dat erg weersbestendig is. Daarom is het ook geschikt om aan de buitenkant van je raam te kleven. Jij kan ook helemaal zelf bepalen wat op deze sticker komt te staan. Zo kan je kiezen voor raamfolie met naam en huisnummer of raamfolie met huisnummer alleen. Als je een eigen bedrijf hebt, kan je bij de raamfolie met huisnummer ook je bedrijfsnaam en slogan plaatsen.

 

Raamfolies in verschillende afmetingen

Een raamfolie met naam en huisnummer kan je laten maken op verschillende formaten van folie. Zo beslis je zelf hoe veel je raamfolie met huisnummer opvalt en past het zeker bij de grootte van het raam. De grootste raamfolie met naam en huisnummer die je kan laten ontwerpen is maar liefst 110 x 110 centimeter groot, de kleinste heeft een formaat van 10 x 10 centimeter.

Raamfolie naam en huisnummer ontwerpen

Heb je het gewenste formaat van raamfolie gevonden? Dan kan je het laten bedrukken met je huisnummer en/of naam. Je beslist eenvoudig zelf wat er allemaal op komt te staan. Om je raamfolie te laten ontwerpen dien je aan te duiden of je de folie leesbaar langs binnen of buiten wilt maken en vervolgens op 'Personaliseer' te klikken. Daarna zie je links tabellen verschijnen waarmee je foto's en tekst kan toevoegen. Raak je er niet aan uit? Dan vind je aan de rechterkant een handige stap-voor-stap beschrijving van hoe je je eigen raamfolie kan ontwerpen. Als het je dan toch niet lukt, mag je altijd beroep doen op één van onze medewerkers. Wij helpen je graag!

 

Huisnummer uit raamfolie kopen bij Namenenzo

Je raamfolie met huisnummer en/of naam kan je eenvoudig bij Namenenzo laten maken. Als je het bij ons laat doen, kan je bovendien reken op gratis verzending. Daarnaast vind je in ons assortiment ook andere leuke gepersonaliseerde artikelen, zoals naamplaatjes, muurstickers en nog veel meer!