• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Raam naamsticker

Wil je de uitstraling van je huis wat gezelliger maken? Koop dan een naamsticker voor je voordeur of raam. Het zorgt al meteen voor de nodige gezelligheid! Voor een naamsticker voor het raam van de kinderkamer of eentje voor op de autoruit of voordeur hoef je alvast niet lang te zoeken. In ons assortiment stickers is er meer dan keuze genoeg. We vertellen je hieronder meer over de verscheidene mogelijkheden!

  • De naamsticker wordt standaard bevestigd aan de binnenzijde van het raam
  • Dit om vandalisme tegen te gaan
  • Bepaal zelf je tekst met of zonder een extra afbeelding
  • Bestellingen via de website op werkdagen voor 15.00 uur gaan bijna altijd dezelfde dag nog naar u op de post

Alle stickers

Raam naamsticker

Naamsticker voor de voordeur en het raam

Er zijn naamstickers voor de voordeur en het raam. Het is handig om dit te weten, zodat je je woning nog gezelliger kan maken. Naamstickers voor je voordeur hebben wel een heel ander doel. Ze worden meestal gebruikt om de woning nog zichtbaarder te maken.

Raam naamstickers zijn bedoeld om meer sfeer in een kamer te brengen. Een naamsticker voor het raam wordt bij de geboorte van een kindje bijvoorbeeld vaak gekozen. Dat is het ideale moment, want een naamsticker op het raam van de baby kamer maakt de ruimte voor het kleine wondertje alvast heel wat knusser. Maar ook een naamsticker op het raam van je woonkamer of een andere ruimte kleven is mogelijk. Je kan er heel wat kanten mee op!

 

Diverse soorten raam naamstickers

Er zijn dus heel wat soorten naamstickers voor de voordeur en het raam. Welke voor jou de beste keuze zijn, hangt vooral af van je doel. Hieronder enkele voorbeelden van hoe je raam naamstickers kan gebruiken!

 

Naamstickers raam familie en hond

Een naamsticker van familie en hond is één van de meest gekozen opties. Logisch, want op je liefdevol gezinnetje ben je natuurlijk apentrots. Met een mooie sticker toon je aan de buitenwereld hoeveel ze voor je waard zijn. Je kan zelf kiezen welke familie raam naamsticker je laat ontwerpen. Laat dus je fantasie spreken!

Als je vooral een naamsticker met de naam van je hond wilt kan je bijvoorbeeld een naamsticker voor op het raam met hondenpoot kopen. Zo maak je je bezoekers op een wel heel erg originele manier duidelijk dat je trouwe viervoeter een belangrijk deel is van je mooie familie! Een naamsticker voor op het raam met een hondenpoot is natuurlijk niet de enige optie. Denk bijvoorbeeld aan een botje, hartje of andere leuke figuren. De keuze is geheel aan jou! 

Naamsticker raam baby

Een naamsticker voor op het raam wordt bij een geboorte ook vaak gekozen. Dat is logisch! Een geboorte is namelijk altijd een heugelijke gebeurtenis. Je wilt uiteraard dat het spruitje zich zo welkom mogelijk voelt. Door de babykamer aan te kleden met leuke naamstickers van de baby op het raam wordt het alvast supergezellig. Ook bezoekers zien de mooie naam raamsticker van de baby op het raam en weten zo meteen hoe hij/zij noemt! Handig, want dit kan in het begin een beetje verwarrend zijn. Ook voor oudere kinderen is een raam naamsticker natuurlijk erg tof om te hebben. Ze geven de slaapkamer meer persoonlijkheid! 

 

Eenvoudig naamstickers bestellen voor op een raam bij Namenenzo.nl

Ben jij op zoek naar een naamsticker voor op het raam van je kinderkamer of een naamsticker voor op het raam van je woonkamer of andere ruimte? Dan is het een goed idee om deze raam naamstickers te laten maken bij Namenenzo.nl! 

Naamstickers bestellen voor op een raam doe je bij ons namelijk eenvoudig. Natuurlijk kan je ook raamstickers voor op de voordeur of naamstickers voor de voordeur en het raam bestellen. Wat je ook verkiest, in slechts enkele minuten heb je je perfecte stickers hier online zelf ontworpoen en besteld!

Raamstickers bestellen voor op een raam doe je bij ons bovendien erg goedkoop. Daar word je alleen nog blijer van!