• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Niet parkeren bord

Als je nog geen parkeerbord hebt voor je bedrijfsterrein, is het zeker de moeite waard om er één te kopen. Het biedt namelijk heel wat voordelen. Je hoeft niet ver te zoeken naar het perfecte niet parkeren bord, want bij Namenenzo kan je het op maat laten maken. Kom hieronder meer te weten over de verschillende mogelijkheden!

  • Inclusief bevestigingsmaterialen
  • De bevestigingsinstructie vind je onderaan de homepage
  • Snelle levertijd, slechts 1 a 2 dagen

Alle parkeerborden

Niet parkeren bord

Bord niet parkeren

Een must voor je bedrijf! Een niet parkeren bord is belangrijker dan je denkt, want het zorgt ervoor dat bestuurders niet zomaar op ongewenste plekken hun auto kunnen plaatsen. Het houdt bovendien de doorgang vrij en maakt je bedrijf beter bereikbaar én zichtbaar. Dat is niet enkel goed voor de veiligheid, maar ook voor de uitstraling van je zaak. 

Zoals je ziet zijn er dus heel wat voordelen aan een bord voor niet parkeren. Doordat het bij ons zowel goedkoop als eenvoudig te ontwerpen is, hoef je zeker niet langer over je aankoop te twijfelen!

 

Diverse niet parkeren bordjes

Voordat je een niet parkeren bord gaat kopen, is het belangrijk dat je weet dat er keuze is uit verschillende maten, vormen en teksten. Door eerst de mogelijkheden te verkennen, kies je eenvoudiger het juiste niet parkeren bord uit.

 

Bord niet parkeren op de stoep

Als je merkt dat er heel wat bestuurders hun auto achterlaten op de stoep, is dit bordje een goede optie voor jou. Het bord voor niet parkeren op de stoep, maakt duidelijk dat deze plaats vrijgehouden moet worden.

 

Bord niet stilstaan is ook niet parkeren

Een andere mogelijkheid is het bord waarop "Niet stilstaan is ook niet parkeren" vermeld staat. Dit bord maakt duidelijk dat er op een bepaalde plek niet geparkeerd én stilgestaan mag worden. Een boodschap dat duidelijk en krachtig overkomt! Daarnaast kan je bij Namenenzo.nl je eigen bord ontwerpen. Er is keuze uit verschillende formaten en vormen niet parkeren borden. Je kan ook zelf een tekst kiezen. Ideaal want zo laat je het eenvoudiger bij je bedrijf passen!

De impact van een parkeerbord

Met een niet parkeren bord straalt je bedrijf niet alleen professionaliteit uit, maar toon je ook dat het menens is. Om die reden wordt het heel vaak nageleefd. Als je het dus plaatst op de gewenste plek, weet je vrijwel zeker dat je geen overlast zal hebben. Dat is een groot voordeel, niet alleen voor jezelf en je medewerkers, maar ook vooral voor de klanten. Een chaotisch bedrijfsterrein is namelijk niet zo aantrekkelijk! 

Het is wel belangrijk om te weten dat het niet over standaard verkeersborden gaat. Als je het dus plaatst op je terrein en er toch een ongewenste bestuurder zijn auto laat staan, is hij niet strafbaar. Toch zal een niet parkeren verkeersbord een belangrijke indruk geven, waardoor het zeker een goede investering is! 

 

Bord niet parkeren kopen

Wil je een niet parkeren bord kopen? Dan ben je op de juiste plek terechtgekomen. In onze webshop vind je vast het ideale niet parkeren bord voor jouw situatie! Een bord niet parkeren bestellen is bovendien helemaal niet moeilijk, je hoeft gewoon een kijkje te nemen in ons aanbod en er de gewenste vorm uitkiezen. Daarna kan je het eenvoudig personaliseren door op de knop met "Personaliseer" te drukken.

Vervolgens kan je links op het vakje drukken om er zelf een tekst op te plaatsen. Raak je er niet helemaal aan uit? Geen probleem, aan de rechterkant vind je duidelijke instructie! Moest het toch niet helemaal lukken, mag je ons bovendien altijd om raad vragen! 

Als je niet meteen je perfecte bord voor niet parkeren vindt, kan je bij ons ook een niet parkeren bord aanvragen. Dit is helemaal niet moeilijk! Je hoeft ons gewoon een mail te sturen en daarna brengen wij je aanvraag zo snel mogelijk voor je in orde! 

 

Niet parkeren bord kopen bij Namenenzo.nl

Als je graag een parkeerbord wilt kopen, moet je niet langer zoeken. Bij ons vind je namelijk de beste parkeerbordjes aan de laagste prijzen. Dat is altijd extra leuk, want zo kan je meer kopen!