• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Naambadge

NAAMBADGES ZIJN HIP.

Hoe fijn is het niet om een naambadge te dragen. Dit wordt vaak in bedrijven geadviseerd. Hierbij staat vaak je naam alsook je functie vermeld op de badge. Handig toch en ze zijn te vinden in alle vormen en kleuren. De badges bieden een gevoel van waardering en erkenning. Ook bij de klant of relatiepartners kom je meer ervaren over. Op deze manier laat je onbewust weten wat je kennis is omtrent een bepaald vakgebied.

Verschillende soorten naambadges.

Er bestaan naambadges met logo evenals naambadges met speld. Je kan deze modieus combineren door te kiezen voor een aluminium badge. Zo zie je er stijlvoller uit. Wie wil dit nu niet? Daarenboven kan het zijn dat je liever voor een plastic naambadge met magneetnaam badge opteert. Dat is zeker geen overbodige luxe en oogt op z'n minst aantrekkelijk. Er zijn verschillende merken van naambadges met speld. Opus en Quantore zijn vrijwel bekend. Neem gerust een een kijkje op het internet. Deze kan je in grote aantallen bestellen. Ook de grote van je badge is bepalend voor de prijs zoals eveneens de clip die samen met de speld vast zit. Naambadges met logo hebben dan weer een professionele uitstraling en geven uw evenement meer karakter. Voor bezoekers van beurzen of werknemers die verwacht worden op meetings is het mooi meegenomen dat je andere mensen kan herkennen door het dragen van hun badge.

Wat dacht je van een magneetbadge?

Wil je graag origineel uit de hoek komen dan is een plastic naambadge met magneetnaam badge de ideale oplossing. Deze magneten kunnen opvallen door hun zilver of goudkleurige afwerking en zijn de ultieme eyecather. 

Conclusie:
Welke badge je ook kiest, een eenvoudige, een beroepsmatige of voor persoonlijk gebruikt, zorg altijd dat je ze met veel trots draagt. het dragen kan op allerlei manieren. Een naambadge opspelden is niet noodzakelijk. Een badgekoord biedt ook uitkomst, toch voor diegenen die regelmatig een badge moeten of willen dragen. Wie dit niet ziet zitten, kan ook zelfklevende badges proberen. Zo, zie je maar, voor ieder wat wils.