• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Cadeaukaart

Cadeaukaarten kopen

Bij Namenenzo maken wij van cadeaukaarten een echt gepersonaliseerd geschenk. U geeft graag aan iemand een cadeau dat ook echt aanspreekt? Dan zit u bij Namenenzo perfect. De ontvanger van de geschenkkaart heeft de keuze om de cadeaukaart in te zetten voor een van onze standaard producten, maar ook om een gepersonaliseerd product aan te kopen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bijzondere cadeaubonnen waarmee de gelukkige ontvanger persoonlijke naambordjes voor aan de voordeur kan aankopen. Of u geeft gewoon een cadeaukaart waarmee de persoon in kwestie gepersonaliseerde stickers of wanddecoratie aankoopt. Elke bijzondere cadeaubon wordt op die manier een persoonlijk geschenk.

  • Geen verzendkosten
  • Voor 15.00 bestellen op werkdagen, direct op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week
Cadeaukaart

Maak uw keuze cadeaukaart en bestel bij Namenenzo

De keuze van cadeaukaart die u maakt, bepaalt u zelf. De ontvanger krijgt het bedrag en hij kan hiermee aankopen doen in onze webshop. We willen even meegeven dat er geen geld teruggegeven wordt. Als de aankoop kleiner is dan het bedrag op de cadeaukaart, zal het resterende bedrag zal niet terugbetaald worden.

 

Een huis en tuin cadeaukaart, een blijvende herinnering

Huis en tuin cadeaukaarten zijn zeer geliefd. Iedereen kan wel iets gebruiken om de tuin op te vrolijken of het interieur te verfraaien. Mooie naamborden, muurstickers of gepersonaliseerde sjablonen behoren tot de mogelijkheden. Vraag ons gerust als u wilt weten welke items u allemaal kunt kopen met onze bijzondere cadeaubonnen. Eigenlijk is het antwoord hierop heel simpel: onze bijzondere cadeaubonnen gelden voor alle producten uit onze webshop. Een cadeau voor huis en tuin is een blijvende herinnering. De ontvanger zal nog heel lang aan u denken.

 

Kies een alsjeblieft cadeaukaart voor speciale momenten

Wilt u iemand een persoonlijk cadeau geven, dat dan ook écht zijn of haar keuze is? Kies dan voor een cadeaukaart. Denk bijvoorbeeld aan momenten zoals geboortes of verjaardagen. Of u wilt iemand bedanken voor een dienst die hij u heeft bewezen, wanneer hij u gesteund heeft in moeilijke omstandigheden of gewoon omdat het zo'n fijne collega is. Alle redenen zijn goed om een persoonlijk cadeau te geven. Diegene die het geschenk krijgt, maakt een eigen keuze om de cadeaukaart te besteden. Gepersonaliseerde geschenken zijn altijd leuk en dat maken wij ook mogelijk bij Namenenzo. U geeft het cadeau, diegene die het krijgt geeft er nog een extra persoonlijk cachet aan. Beter kan toch niet?

Hoe uw cadeaukaart bestellen?

U bestelt onze bijzondere cadeaubonnen gewoon online. De kaarten kunnen online verstuurd worden of ze kunnen ook via PostNL of mail opgestuurd te worden. Zo kunt u zelfs heel erg op het laatste moment toch nog een bijzondere cadeaubonnen aan iemand schenken. U heeft keuze in meerdere cadeaukaarten. De keuze van uw cadeaukaart hangt af van het bedrag dat u wilt besteden. U kiest op onze website de bedragen, net zoals u een ander product zou bestellen. Als u niet veel tijd meer heeft om de op de kaart te wachten, dan sturen wij ze rechtstreeks naar het adres waar u wenst. Onze geschenkkaarten zijn geldig tot 1 jaar na de uitgiftedatum. Op die manier heeft de persoon die de kaart krijgt ruim de tijd om een keuze te maken in onze webshop. Als u nog vragen heeft rond het geven en het bestellen van geschenkbonnen, laat het ons gerust weten. Wij zijn makkelijk te bereiken en onze medewerkers helpen u graag verder. Wij weten nu al dat uw waardebon een zeer persoonlijk geschenk wordt. Met een persoonlijke keuze van onze bijzondere cadeaubonnen scoort u altijd!