• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Gevelborden

Zo kies je de juiste gevelborden voor je gevel

Als je nog geen gevelborden hebt, dan is het de moeite waard om er een te overwegen, want een bord voor je gevel heeft heel wat voordelen. Je kan gevelborden als reclame gebruiken voor je bedrijf of er gewoon de vindbaarheid van je zaak of huis mee verbeteren. Daarnaast voegt het ook sfeer toe aan je woning. 

Er zijn allerlei gevelborden, zo kan je bij Namenenzo bijvoorbeeld kiezen voor een houten gevelbord, een gevelbordje uit opaal, een gevelbord uit aluminium en nog veel meer. Vind je het moeilijk om te kiezen? Wij bieden je hulp!

  • Incl. bevestigingsmateriaal
  • Ontwerp je eigen gevelbord online
  • Snelle levertijd ca 1 à 2 dagen
  • Geen verzendkosten

Alle naambordjes

Gevelborden

Gevelbord laten maken: ontzettend veel mogelijkheden

Gevelborden bestaan in verschillende uitvoeringen. Bij Namenenzo kan je je eigen gevelborden laten samenstellen, waarbij je kan kiezen voor bijvoorbeeld een gevelbord uit aluminium, een houten gevelbord, een naambordje uit leisteen, enzovoort. Daarnaast kan je ook kiezen uit verschillende kleuren, lettertypes, teksten, enzovoort. Het samenstellen van je gepersonaliseerde gevelborden doe je eenvoudig digitaal, op onze site. Nu moet je alleen nog kunnen kiezen! Wil je een gevelbord voor winkel of een gevelbord huis? Bij ons is dit mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een gevelbord winkel reclame uithangbord om op die manier reclame te maken voor je bedrijf. 


Hoe kies je de beste gevelborden voor je huis?

Als je het juiste naambord voor je gevel wilt gebruiken, dan is het belangrijk om op voorhand goed na te denken waarvoor je het naambord exact gaat gebruiken. Je kan een gevelbord als reclame gebruiken, maar ook gewoon ter versiering. Zodra je de functie weet, is het makkelijker om de juiste keuze te maken. Daarnaast is het ook een goed idee om te kiezen voor een gevelborden die passen bij je huisstijl en/of bij die van je bedrijf. Een naambord geeft namelijk een bepaalde sfeer weer en het is dan ook belangrijk dat het een sfeer uitstraalt die past bij je persoonlijkheid of bedrijf.


Gevelbord voor je huis: ideetjes

Afhankelijk van je persoonlijkheid, je huisstijl en welk gevoel je wil creëren kies je dus je perfecte naambord. Heb je geen inspiratie? We geven je enkele ideetjes:


Een gevelbord met logo uit leisteen, voor een professionele uitstraling

Wil je graag een gevelbordje laten maken met een professionele uitstraling? Dan is leisteen een goed materiaal om te kiezen. Deze natuursteen geeft je zaak de professionele uitstraling die je zoekt. Dankzij een leistenen gevelplaat weten de mensen dat ze op jouw zaak kunnen vertrouwen en dat je kwalitatieve diensten en/of goederen levert. Maak de professionele look compleet door voor gevelborden met logo en eventueel een bedrijfsslogan te kiezen. Dit type naambord kan je ook kiezen als particulier die houdt van een strakke en moderne uitstraling.
 

Een houten gevelbord met sierlijke tekst, voor een uitnodigende uitstraling

Gebruik je het gevelbordje voor je eigen woning en wil je voornamelijk wat gezelligheid toevoegen of heb je een kleine, familiale zaak die opzoek is naar een naambord dat voornamelijk de (potentiële) klant moet uitnodigen? Dan is het een goed idee om voor een houten naambordje te kiezen. Een houten naambordje heeft een landelijk karakter en straalt daarom gezelligheid en toegankelijkheid uit.


Een opaal gevelbordje met tekening, voor een trendy uitstraling

Wil jij je gevel opfrissen met een stijlvol accessoire? Dan is een naambordje in opaal met een trendy tekening op een goed idee! Opalen gevelbordjes hebben een unieke uitstraling en zijn bovendien makkelijk te onderhouden. Ook kan je een opalen gevelbord als reclame bord voor je zaak gebruiken, dus een gevelbord bedrijf, want het materiaal straalt klasse uit.


Waarom je gevelbord laten maken bij Namenenzo?

Wil je graag een mooi naambordje kopen voor je gevel? Dan is het een goed idee om dit te doen bij Namenenzo. Bij ons kan je altijd profiteren van een lage prijs. Daarbovenop is verzending gratis en kan je vaak genieten van een mooie korting. Als je bij Namenenzo koopt, dan koop je bij een naambord-specialist, waardoor je altijd de nodige hulp kan vragen indien nodig.