• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Tuinposter maken

Tuinposter maken

Zonneschermen, luxe loungesets, barbecues en een tuinschilderij / tuinposter behoren al jarenlang tot de spullen die in elk tuin thuishoren. Als er één plek is waar je even helemaal zonder zorgen achterover kunt leunen, dan is het wel je tuin. Zorg er daarom voor dat je tuin er voor het komende seizoen weer pico bello uitziet. Een van de manieren om de tuin wat op te fleuren en lekker persoonlijk te maken, is het ontwerpen en kopen van een tuinposter. Wat zijn tuinposters precies? Welke voordelen heeft een tuinposter laten maken? En kun je ook zelf een tuinposter op maat met foto laten maken als je daar zin in hebt? 

  • Geen verzendkosten
  • Keuze uit veel formaten
  • Upload zelf je foto
  • Snelle levertijd van 1 à 2 werkdagen

Alle tuinposters

Tuinposter maken

Een tuinposter laten maken: wat houdt dit in?

Wij kunnen een tuinposter maken in een groot formaat poster die je in je tuin kunt ophangen, bijvoorbeeld aan de schutting. Het belangrijkste doel van een tuinposter maken en in de tuin ophangen is de decoratieve waarde van een tuinposter. Tuinposters geven extra sfeer aan de tuin en kunnen je tuin, als je bijvoorbeeld kiest voor een tuinposter collage te maken, een stuk persoonlijker en intiemer maken. Op deze en meer voordelen van het fenomeen tuinposter gaan we hieronder verder in.

 

Tuinschilderij met eigen foto

Een foto tuinposter wordt ook wel een foto tuinschilderij genoemd. Dat is dan geen echt geschilderd schilderij maar een geprint PVC doek. Via onze website kun je zelf een tuinschilderij collage maken, door je favoriete foto('s) te uploaden en vorm te geven. Door een tuinposter laten maken van een eigen foto en in de tuin op te hangen, kun je gemakkelijk en snel de gewenste sfeer in de tuin creëren. En dat is natuurlijk prachtig. Want de tuin achter jouw huis heb je misschien niet zelf uitgezocht, maar je kunt de tuin natuurlijk wel geheel naar eigen inzicht persoonlijk en sfeervol maken. Een foto op tuinposter laten maken via onze website, is hiervoor een perfecte manier. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gave trouwfoto als tuinfoto, die jou en geliefde herinnert aan de goede momenten van het begin. Een leuk en populair idee is ook om via onze online tool een tuinposter te laten maken van een prachtig landschap waar jullie goede (vakantie) herinneringen aan hebben. Zo kun je lekker in je tuin genieten van datgene wat je mooi vindt, wat natuurlijk ideaal is als je dit jaar om welke reden dan ook niet op vakantie gaat. Een leuke tuinposter maken in een collage van dieren is ook een originele invalshoek. Met name jonge kinderen vinden dit prachtig. Ten slotte is het fijne aan een tuinposter maken dat er veel keuze is. Of je nu kiest voor en familiefoto, een landschap of via internet een free stock photo laat afdrukken: je kunt je eigen creativiteit lekker zijn gang laten gaan. Qua formaten is er keuze genoeg, terwijl je natuurlijk zelf het ontwerp kunt bepalen.

Buitencanvas

Een tuinposter wordt ook wel buitencanvas genoemd maar dat klopt niet helemaal. Een buitencanvas is gemaakt van een soort schildersdoek. Een buitenposter of tuinschilderij is gemaakt van PVC en blijft veel langer goed. Let er dus goed op of je een buitencanvas (maken wij ook) of buitenposter wilt bestellen.

Probeer onze handige tuinposter ontwerptool nu uit en ontwerp je eerste eigen tuinposter. Zelf een tuinposter maken is leuker en gemakkelijker dan u denkt. Bestel je tuinposters vervolgens voordelig via onze webshop en laat u verrassen door onze snelle levering en de scherpe afdruk. Daarna kan het grote genieten beginnen. Je hangt de poster in de tuin op en merkt direct dat er een andere sfeer ontstaat.

Ten slotte nog een wellicht nuttige en leuke tip: Heb je genoeg ruimte voor meer tuinschilderijen? Bestel deze dan bij onze tuinpostershop en maak een leuke verdeling over je schutting of muur. Onze tuinposters zijn sterk, scheuren niet snel en kun je dus ook losmaken om een andere tuinposter op te hangen. Zo houdt je visueel de afwisseling er in en kun je jouw tuin stylen zoals jij dat graag wilt.