• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Tuinposter doorkijkjes

De mooiste tuinposter doorkijkjes voor buiten én binnen

Met een mooie tuinposter doorkijkje geef je de tuin, een muur of het balkon een heel eigen sfeer. Ga voor een mediterrane uitstraling met een van de doorkijkjes Kreta tuinposter, of kies een afbeelding uit de ruime collectie tuinposters met mooie Griekse doorkijkjes. Je kan ook zelf je ideale tuinposter ontwerpen. Met een tuinposter doorkijkje ziet je buitenmuur of schutting er een stuk gezelliger uit. De tuinposters zijn uitermate geschikt voor gebruik buitenshuis, maar niets houd je tegen om ook in huis te kiezen voor een van de mooie doorkijkjes tuinposters.

  • Upload zelf een foto voor je eigen tuinposter
  • Snelle levertijd: 1 à 2 dagen
  • Topkwaliteit
  • Weersbestendig

Alle tuinposter formaten

Tuinposter doorkijkjes

Doorkijkje tuinposter voor elke stijl

Door te kiezen voor een buiten tuinposter in de stijl van de inrichting van de tuin, de overkapping of het balkon, creëer je eenheid. Heb je een kleine tuin, dan kan je deze optisch groter maken, door te kiezen voor een van de tuinposters doorkijkje Hollands raam. Zelfs wanneer je midden in de stad woont, lijkt het met zo'n poster alsof je een weids uitzicht hebt. Door te kiezen voor een tuinposter groot model met een doorkijkje, verandert zelfs de kleinste buitenmuur of schutting in een groot landschap. Je kan er ook voor kiezen om je eigen vakantiegevoel vast te houden met één van de tuinposter doorkijkjes. In onze collectie vind je bijvoorbeeld mooie Griekse doorkijkjes tuinposters, waardoor de buitenruimte altijd zonnig lijkt. Gebruik een van de afbeeldingen uit onze collectie of laat een eigen (vakantie)foto afdrukken.

 

Creëer een doorkijkje met een tuinposter

Alle tuinposters zijn bestand tegen onze weersomstandigheden zoals regen en wind. Maar je kan deze tuinposter doorkijkjes natuurlijk ook binnenshuis ophangen. Verfraai een saaie muur met een tuinposter met een groot doorkijkje. Bepaal zelf de kleuren en het soort landschap of andere afbeelding voor je woon- of slaapkamer. Er is een ruime keuze aan dit soort doorkijkjes op een tuinposter. Hierdoor lijkt een smalle kamer ineens een stuk breder. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een muursticker om een kamer helemaal naar je eigen wensen te maken. Maak je zelf fraaie foto's, dan is het natuurlijk geweldig om deze terug te zien op een door jezelf ontworpen tuinposter.

 

Tuinposter voor een deur met doorkijkjes opvrolijken

Vaak zien deuren er maar saai uit. Met een mooie tuinposter op de deur met doorkijkjes ziet het er een stuk vrolijker uit. De doorkijkjes op een tuinposter geven de deur een chique, frisse, landelijke of zonnige uitstraling, waardoor de hele ruimte gezelliger wordt. De tuinschilderijen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Een saaie schuur- of toiletdeur laat je simpelweg "verdwijnen" met een van de mooie tuinposter doorkijkjes uit het assortiment. Kies uit verschillende afbeeldingen en stijlen en breng je huis of tuin weer tot leven met een van de prachtige tuinposters.

 

Tuinposters doorkijkjes die de aandacht trekken

Een mooi doorkijkje op een tuinposter kan, net zoals een naambordje naast de voordeur, een echte eyecatcher zijn. Er zijn prachtige tuinposters met een doorkijkje van een Hollands raam. Hierdoor lijkt het alsof je uitzicht een boerenlandschap of een tuin vol wilde bloemen is. Bekijk ook eens de doorkijkjes met Kreta op onze tuinposters. Houd je meer van de Franse lavendelvelden of het ruige landschap van de Dordogne? Alles is mogelijk. Kies voor uitbundige of juist bedekte kleuren, een rustig of heel druk tafereel en maak je tuin, balkon of overkapping helemaal af met een mooie tuinposter. Een tuinschilderij gaat jaren mee, waardoor je er heel lang plezier van zult hebben.

Vakantiegevoel in eigen achtertuin

De tuin is, met of zonder overkapping, vaak dé plek om even helemaal tot rust te komen. Zittend in een relaxstoel of hangend in een luie tuinbank, geniet je van de planten, schutting of heg die je vaak zelf hebt uitgekozen. Een mooie tuinposter is dan vaak de finishing touch, die jouw buitenruimte echt helemaal van jezelf maakt. Een zorgvuldig uitgezochte tuinposter laat zien wie je bent en waar je van houdt. Ben je een echte dierenliefhebber, dan is er volop keuze uit verschillende tuinschilderijen met levensechte boerderij- of huisdieren erop. Met een mooi zonnig strand- of een besneeuwd berglandschap breng je het ultieme vakantiegevoel naar je toe. Maak je graag boswandelingen, dan wil je thuis natuurlijk ook genieten van al dat groen. Een tuinposter met een bos of park brengt je helemaal in de juiste stemming. Heb je een moderne tuin, dan kies je voor een tuinposter die hierbij past. Heb je een lange schutting die je hier en daar wilt onderbreken, kies dan voor verschillende tuinposters in dezelfde stijl of herhaal dezelfde afbeeldingen op gelijke afstanden.

 

Alleen de beste materialen voor tuinposters

Heb je een tuinposter, dan wil je daar natuurlijk lang van kunnen genieten. Daarom zijn onze tuinposters gemaakt van de beste materialen zoals pvc. Bovendien kan je kiezen uit een groot aantal formaten. Hierdoor is er altijd wel een tuinposter die past bij jouw wensen. De tuinposters zijn bestand tegen alle onze weersomstandigheden en kunnen worden voorzien van ringen, waardoor je hem gemakkelijk op kunt hangen.

 

Ontwerp je eigen tuinposter

Wil je een uniek tuinschilderij in je tuin, op je balkon of in je woning? Ontwerp dan je eigen tuinposter. In slechts enkele muisklikken maak je een tuinposter die helemaal naar jouw smaak is. Gebruik een foto van jou, je gezin, een dierbare of je huisdieren. Heb je een mooie reis gemaakt, dan is het geweldig wanneer je je foto daarvan terugziet op een tuinposter. Kan je niet kiezen uit alle foto's die je hebt, maak dan een unieke fotocollage met meerdere foto's. Je kan er ook nog een tekst bij laten drukken, waardoor je tuinposter nóg persoonlijker wordt.