• Geen verzendkosten
  • Bij ons kun je achteraf betalen
  • 95% past door de brievenbus!

Sjabloon 590x90 mm met eigen tekst/afbeelding

24,14 inclusief verzendkosten

Ontwerp hier online zelf uw sjabloon 590x90mm met behulp van onze ontwerp tool.

Lees meer>>

Betaal pas over 14 dagen met achteraf betalen

Bestelling in huis? * Je hebt nog
  • Geen verzendkosten
  • Bij ons kun je achteraf betalen
  • 95% past door de brievenbus!

Sjabloon 590x90 mm met eigen tekst/afbeelding

Sjabloon 590x90mm.

Kratten, pallets, de straat, de stoep of een muur markeren? Ontwerp dan hier online uw eigen tekst sjabloon. Maak eerst uw keuze voor een formaat. U heeft nu de keuze gemaakt voor een sjabloon van 590x90mm. Klik vervolgens op “personaliseer” en begin met het online ontwerpen van uw sjabloon. Wij maken gebruik van 2 verschillende lettertypen t.w.: Cargo en Stencil. Deze lettertype zijn speciaal geschikt voor sjablonen en zorgen ervoor dat delen van de letters niet uit het sjabloon vallen. Indien u zelf een ontwerp of een logo upload moet u er dan ook altijd rekening mee houden dat er verbindingsstukjes aangebracht zijn zodat er niet delen van uw ontwerp “los” raken en uit het sjabloon vallen

Het materiaal van onze sjablonen van 590x90mm is Mylar. Dit is een dunne, witte flexibele kunststof. Mylar scheurt niet en is geschikt voor frequent gebruik. Ook de kwaliteit van de uitsneden is uitstekend omdat deze op één van onze lasers uitgesneden wordt.

Het ontwerp op een sjabloon van 590x90mm mag niet groter zijn dan:

- 570x70mm, dus 1 cm rand rondom, indien u sjabloneert met een roller met verf of inkt

- 550x50mm, dus 2 cm rand rondom, indien u sjabloneert met een spray, zoals bijvoorbeeld onze krijtspray speciaal voor sjablonen.

Uiteraard kunt u de randen verbreden d.m.v. schilderstape en een oude krant of stuk karton. Bij gebruik van een spuitspray raden wij dat altijd aan. Als alternatief (en handiger in gebruik) kunt u ook kiezen voor een groter model sjabloon met een tekst van 590x90mm. Dan heeft u automatisch een bredere rand. Het model dat u dan zou kunnen kiezen is een sjabloon van 590x190mm

Vragen?

Wij zijn op alle dagen van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor support op nummer +31(0)85 486 89 89, neem dus gerust contact met ons op!

Namen enzo