• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Naambordje voordeur

Ben je net verhuisd of ga je op jezelf wonen? Dan laat je iedereen zien wie er woont en wie je bent met een naambordje bij de voordeur. Bij ons kies je uit tal van materialen en stijlen, zodat je jouw bezoekers al voor ze binnenkomen een beetje van jezelf laat zien. Zo ga je voor een puur informatief bordje voor een kantoor aan huis, of juist een van je gezin met een verwelkomende uitstraling. Ook kun je het naambordje bij de voordeur helemaal aan jouw interieur aanpassen: zo is de entree van je woning een verlengde van de rest.

  • Wij leveren altijd een bevestigingssetje mee
  • De montage handleiding voor jou naambordje vind je onderaan de homepage
  • Snelle levering. Meestal nog dezelfde dag op de post

Naambordjes

Huisnummers

Naambordje voordeur

Wil je een industrieel of juist landelijk naambordje bij de voordeur?

Kies bij ons uit een ruim assortiment naamborden: van landelijke varianten uit leisteen of hout, tot moderne RVS varianten. Ook vrolijke kunststof exemplaren of serieuze emaille-look bordjes behoren tot de mogelijkheid. De stijl van je naambordje hangt voor een groot deel af van het materiaal waaruit het vervaardigd is. Ook kies je voor de mooiste kleuren: wat dacht je van grachtengroen, diepblauw, modern zwart of antraciet? Voor de opdruk op uw naambord bij de voordeur kies je daarnaast uit diverse lettertypes.

 

BESTEL EEN NAAMBORDJE OP MAAT

Laat je jouw naam op je naambordje bij de voordeur plaatsen, alleen het nummer waarop je woont of een combinatie van beide? Naambordjes voor de voordeur bestel je bij ons in diverse formaten, zodat er altijd plaats genoeg is voor je naam en die van de rest van de familie. En misschien wil je een mooie welkomsttekst toevoegen. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Dit doe je zelf online via onze eenvoudige editor, maar wij kunnen je hierbij ook persoonlijk helpen.

 

SOORTEN NAAMBORDEN VOOR DE VOORDEUR

Onze naambordjes voor bij de voordeur zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn bestand tegen het ruige Nederlandse klimaat en gaan jaren mee zonder beschadiging of verkleuring. Alle mogelijkheden voor jouw naambord bij de voordeur vind je hier op onze website.

 

BORDJES MET EEN WELKOMSBOODSCHAP

Zoals eerder gezegd kun je in plaats van je naam of de naam van je gezin kiezen voor een mooie welkomstboodschap. De meest voorkomende is hierbij een simpel ‘Welkom’. Door daarnaast te kiezen voor een warm materiaal en een warme uitstraling van uw bord bij de voordeur, komt het echt verwelkomend over.

 

DE ACHTERNAAM VAN HET GEZIN

Bij een naambord met een achternaam, kun je kiezen voor de achternaam van het gezin. Daar kun je ‘Familie’ aan toevoegen, een welkomstboodschap zoals ‘Welkom bij de familie…’, of de namen van de gezinsleden. In het laatste geval wordt je bordje nog wat persoonlijker.

 

JE NAAM EN HUISNUMMER

Je kunt je naam ook combineren met je huisnummer. Zeker wanneer dit niet al is aangegeven op een huisnummerbord of op een andere duidelijke manier, kan dit een handige optie zijn en het voorkomt dat er 2 bordjes aan je gevel hangen.

DE NAAM VAN JE WONING OP EEN BORD

Voornamelijk oude huizen en boerderijen hebben een eigen naam. In dit geval is het natuurlijk heel leuk om deze naam op een naambord bij de voordeur te vermelden. Hiermee licht je de geschiedenis van de woning uit en maak je jouw woning bijzonder en persoonlijk.

 

De materialen voor je naambordjevoordeur

De mogelijke materialen voor naamborden bij de voordeur lopen heel erg uiteen. Je kunt bij ons onder andere kiezen uit:

Speciale wensen voor je naambord aan de voordeur

Meestal hebben naamborden bij de voordeur alleen tekst, maar het kan zijn dat je kiest voor een mooie afbeelding voor een extra gemoedelijke sfeer. Hierbij kies je bijvoorbeeld voor een bordje met een welkomst tekst, vergezeld van de afbeelding van een woning. Niet alle bordjes kunnen van zo’n afbeelding worden voorzien, dus daar dien je rekening mee te houden bij het maken van een keuze in materiaal en uitvoering.

Bij ons kun je ook terecht voor een los bordje met een huisnummer, of een toevoeging van bijvoorbeeld een kind aan uw bestaande naambordjes bij de voordeur. Mensen met een huisdier vermelden deze er vaak ook graag bij, al dan niet in combinatie met een pootje. Heb je een bedrijf aan huis? Dan kunt je jouw persoonlijke titel ook laten vermelden.

 

ONTWERP JE EIGEN NAAMBORDJE

Dankzij onze gebruiksvriendelijke editor die je stap voor stap keuzes laat maken, is het heel eenvoudig om je eigen naambordje te ontwerpen. Je wordt door verschillende keuzes geleid, zoals tekst, materiaal, kleur en lettertype. Ga direct aan de slag met het ontwerp van jouw naambord! Heb je desondanks moeite met het gebruik van onze editor, of vragen? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij je graag met het ontwerpen van een bijzonder en persoonlijk naambordje.