• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Tuindoek

Tuindoeken van vinyl. Als je het geluk hebt om een tuin aan je huis te hebben, is het zonde om hier niets mee te doen. Je tuin kan namelijk erg gezellig zijn als je het juist inricht. Hier kan een tuindoek mee helpen. Benieuwd naar wat een tuindoek precies is en of het ook voor jou nut heeft? Lees dan snel verder, want hieronder ontdek je alles wat je moet weten over een foto op canvas tuindoek!

  • Mooie tuindoek van vinyl
  • Weersbestendig
  • Zelf online ontwerpen of foto uploaden
  • Of kies voor de "schoolposter" met zangvogeltjes van Saskia Kaagman

Alle tuindoeken

Tuindoek

De vele voordelen van een tuindoek met foto

Een tuindoek is een gemaakt van canvas of vinyl om in je tuin te hangen. Een canvasposter is ook geschikt voor buiten maar gaat slechts enkele jaren mee i.v.m. de weersinvloeden. Een vinyl tuinposter gaat langer mee en kan de wind en regen trotseren. De meeste mensen kiezen voor een tuindoek als ze het gevoel hebben dat er iets mist in hun tuin. Door een tuinposter op te hangen wordt het namelijk veel gezelliger om er tijd te spenderen.

Een tuindoek heeft bovendien als voordeel dat het de wind kan tegenhouden als je hem op de juiste plek hangt. Daarnaast kan je er je hof persoonlijker mee maken. Dit is vooral leuk als er bezoek over de vloer komt, maar ook voor jou is dit heel aangenaam!

 

Tuindoek foto: verschillende toepassingen

Een tuindoek met foto kan je op verschillende plekken hangen en het is ook helemaal niet moeilijk om het te bevestigen. Als je geen idee hebt van waar je hem precies moet hangen, krijg je hieronder alvast inspiratie! 

 

Tuindoek voor de schutting

Een tuindoek voor de schutting is één van de populairste toepassingen. Dat is logisch, want vaak heb je een goed zicht op je schutting. Door een tuindoek voor de schutting te gebruiken zorg je ervoor dat je het elke keer goed kan bewonderen. Als er oneffenheden in je schutting zijn, zoals krasjes, verkleuringen, enzovoort, kan je de tuindoek voor de schutting gebruiken om deze te verstoppen. 

 

Tuindoek voor op de muur

Een andere mogelijkheid is je tuinposter aan een muurtje hangen. Dit kan de gevel van je huis zijn of het muurtje van een tuinhuisje. Ook hier geldt dat een tuinposter de oneffenheden kan verbergen. Soms is het interessanter om de tuinposter aan een muur te hangen, omdat je er zo een beter zicht op hebt. Dat hangt uiteraard af van hoe je tuin ingedeeld is.

Keuze uit verschillende stijlen

Wil je een tuinposter kopen? Dan kan je kiezen uit verschillende stijlen. Eigenlijk kan je een tuinposter maken van elke foto. De afbeelding moet wel een beetje van degelijke kwaliteit zijn, maar alles kan. Het is juist door deze grote keuzemogelijkheid, dat je het soms niet meer weet. Maar geen nood, want hieronder krijg je alvast enkele leuke ideetjes voor het creëren van je eigen tuinposter! 

 

Tuinposter winter

Als je dol bent op sneeuw, skiën, een bergachtig landschap, kortom alles wat met de winter te maken heeft, is het een goed idee om een tuindoek met winter thema in je hof te hangen. Een tuindoek met winter thema is altijd heel erg gezellig. Dit is vooral leuk om te doen tijdens de feestperiode, rond Kerstmis en nieuwjaar. Op die manier komen jij en je gasten al meteen in de feeststemming! 

 

Tuinposter zomer

Als je helemaal niet zo te vinden bent voor een tuindoek met winter thema, zijn er gelukkig nog heel wat andere mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld een tuinposter voor de herfst, lente of zomer laten creëren. Een tuinposter met zomerthema zorgt dan voor dat vakantiegevoel waar je zo hard naar verlangt. Posters die dat gevoel weergeven zijn: je familie vakantiefoto's, tuinposters met een exotische bestemming op, tuinposters van het strand, tuinposters met cocktails op, enzovoort. Voor de lente kan je bijvoorbeeld denken aan een tuinposter met bloemen of een tuinposter met vogeltjes. 

 

Tuinposter met foto van je gezin

Eén van de leukste mogelijkheden is een tuindoek met foto van jezelf of iemand anders op. Als je je tuinposter met een persoonlijke foto bedrukt, heb je iets in je tuin hangen dat je nooit beu gezien raakt. Kies voor mooie portreten van je kinderen of misschien een leuke canvas met een foto van een vakantie of een andere bijzondere gelegenheid. Alles is mogelijk!