• Geen verzendkosten
  • Helpdesk 7 dagen per week
  • Bij ons kun je achteraf betalen

Naamstickers kind

Naamstickers voor je kind? Een goed idee!

Bij Namenenzo kan je leuke naamstickers voor je kind kopen. Je kind zijn naam in de vorm van een sticker heeft een aantal leuke toepassingen. Ontdek hieronder waarom naamstickers voor je kinderen een échte must-have zijn!

 

 

Naamstickers

Stickers voor binnen

Naamstickers kind

Naamstickers kind voor op de deur

Door naamstickers voor kinderen op de deur van de kinderkamer te plaatsen, krijgt de kinderkamer een unieke uitstraling. Grote kinderen zullen het helemaal geweldig vinden om hun eigen, persoonlijke naamsticker samen te stellen. Dat kunnen ze eenvoudig op onze site! Voor kleine kinderen hebben de stickers een mooie, decoratieve functie. Hoewel ze nog niet kunnen lezen, zullen ze weg zijn van de leuke kleurtjes! Bovendien creëer je met de stickers een gezellige sfeer in de kinderkamer.

 

Maak het je kind makkelijk met naamstickers kind voor op school

Naamstickers voor je kind kan je op school gebruiken. Op school zijn naamstickers geen overbodige luxe, want je kind kan het plakken op al zijn spullen. Denk maar aan de brooddoos, de pennenzak en tal van andere dingen. Door naamstickers op schoolspullen te kleven, zal je kind altijd zijn spullen herkennen en zal hij het minder snel kwijtspelen. Bovendien zullen de naamstickers de spullen een persoonlijke touch geven!

 

Naamstickers voor de kinderen

Naamstickers zijn een leuk cadeautje om te geven aan je kinderen. Kinderen die creatief zijn, zullen het erg geweldig vinden om hun eigen ontwerp samen te stellen. Nadien kunnen ze de stickers gebruiken om hun knutselwerkje mee te vervolledigen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een sieradendoosje maken waar ze naamstickers op kleven, een fotokader voor mama en papa of een leuk fotoalbum. De mogelijkheden zijn eindeloos! De stickers zullen je kind inspireren en helpen met de creatieve ontwikkeling.

 

Naamstickers van je kinderen voor de auto

Stickers met de naam van je kinderen zijn niet alleen erg leuk voor je kinderen, maar ook voor jou. Als je kindje nog maar net geboren is, dan kan je het kleine wondertje verwelkomen door een naamsticker op je autoruit te plakken. Zo weet iedereen dat er een nieuw kindje in de familie is. Bovendien is het een goede manier om je trots aan de wereld te tonen!


Goedkope naamstickers kind vind je bij Namenenzo

Naamstickers zijn dus om verschillende redenen erg leuk om te hebben. Als je van plan bent om naamstickers te kopen, dan is kopen bij Namenenzo een goed idee, want bij ons kan je goedkope naamstickers voor je kind kopen. Waarom veel geld uitgeven, als dat niet moet? Wil je de stickers gebruiken voor creatieve doeleinden? Neem dan zeker een kijkje in ons assortiment, want we hebben nog tal van andere leuke stickers. Bovendien kan je bij ons je eigen stickers laten ontwerpen. Laat je creativiteit dus maar de vrije loop!