• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Naambord voordeur industrieel

Wil jij je gevel een boost geven? Dan is een naambord voor je voordeur met industrieel uiterlijk een aanrader. Je kan het eenvoudig en snel bij Namenenzo.nl laten maken. De mogelijkheden op vlak van opmaak, materiaal en vormen zijn eindeloos en kan je zelf maken met behulp van onze online creator. Je vindt bij ons dus zeker het perfect industrieel naambordje voor je voordeur!

  • Ontwerp on line je eigen naambord
  • Alle naambordjes voor bij de voordeur met een industriële uitstraling zijn excl. een bevestigingssetje
  • Gemakkelijk te bevestigen, zie de montage-instructies onderaan de pagina
  • Geen verzendkosten

Alle naambordjes

Naambord voordeur industrieel

De voordelen van een industrieel naambordje

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een naambordje voor hun voordeur te plaatsen. Dat is ook niet zomaar. Een naambordje maakt het voor anderen namelijk zoveel eenvoudiger om de woning terug te vinden. Je kan er je huisnummer, naam, familienaam en andere tekst op plaatsen en het eventueel versieren met een afbeelding of logo om het nog bijzonderder te maken.

 

Naambordjes zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, maar industriële naambordjes hebben als bijkomend voordeel dat ze een mooie, stoere uitstraling hebben. Daarom fleurt een naambordje voordeur industrieel je huis op. Naambordjes voor je voordeur met industrieel karakter zijn vooral aangeraden als je huis industrieel ingericht is, maar ze zijn ook en goede keuze als je gewoon meer karakter wilt geven aan je woning.

 

Industriële naambordjes voor iedereen

Een naambordje voor de voordeur met industrieel uiterlijk is verkrijgbaar in verschillende materialen en vormen. Elke uitvoering heeft zijn eigen voordelen. Er is zoveel keuze, dat er zeker het ideale naambordje is voor iedereen. Ontdek hieronder welk industrieel naambordje er bij jou en je woning past!

 

Roestvaststalen industriële naambordjes

Eén van de vele keuzes die je kan maken is een roestvaststalen bordje. Een roestvaststalen naambordje voor de voordeur heeft een industrieel karakter door de stoere uitstraling. Dat is ook de reden waarom er veel gebruikgemaakt wordt van dit materiaal bij een industriële stijl.

 

Het grote voordeel van roestvaststaal is bovendien dat het ontzettend duurzaam is. Het doorstaat dus alle weersinvloeden zonder te verkleuren of vervormen. Dat betekent dus dat je erg lang van je roestvaststalen naambordje kan genieten. Er zijn diverse kwaliteiten RVS en wij gebruiken de beste kwaliteit tegen roestvorming.

 

RVS-look industriële naambordjes

Een goedkoper alternatief op het roestvaststalen naambordje met industrieel uiterlijk, is een naambordje met een RVS-look. Dit is gemaakt uit kunststof met een aluminium laagje, maar ziet eruit als echt roestvaststaal. Het is vooral een goede optie als je niet zo'n groot budget hebt.

 

Ook een naambord voor je voordeur dat industrieel is met een RVS-look is echter erg duurzaam. Daar hoef jij je dus geen zorgen over te maken! Een ander groot voordeel van deze naambordjes met industrieel karakter is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende vormen. Zo kan je kiezen voor ovaalvormige bordjes, naambordjes met industrieel karakter in de vorm van wolkjes, puzzelvormige naamborden, rechthoekige bordjes en nog veel meer!

 

Houten industriële naamborden

Bij een industriële look wordt er niet alleen vaak gebruikgemaakt van roestvaststaal, andere metaalsoorten en beton, maar ook van hout. Houten naambordjes zijn dus een andere goede optie als je op zoek bent naar een naambordje voor je huis dat er industrieel uitziet.

Uiteraard zijn er verschillende houtsoorten. Bij ons kan je kiezen voor een naambord met industrieel karakter uit steigerhout. Steigerhout is een duurzaam materiaal en ziet er zowel charmant als stoer uit. Daardoor staat het heel mooi bij je huis in industriële stijl.

Roest-look industriële naamborden

Een andere, meer gewaagde optie is een naambordje voor de voordeur dat er industrieel uitziet, vervaardigd uit roest. Dit is weggelegd voor de durvers, want het valt echt op. Als je de uitdaging aandurft, krijg je er echter geen spijt van. Het is namelijk de perfecte eyecatcher voor aan je gevel! Wij maken deze plaatjes van kunststof en laten die echt roesten. Onze naambordjes roest zijn uniek en wij hebben dit procedé zelf ontwikkeld.

 

Betonnen industriële naambordjes

Ook een betonnen naambordje voor je voordeur heeft een industrieel karakter. Dit materiaal wordt namelijk niet voor niets vaak voor deze stijl gebruikt. Beton heeft een ruige uitstraling en geeft je gevel meteen meer pit.

Houd er wel rekening mee dat onze rechthoekige naambordjes uit beton reeds voorzien zijn van een antraciet tekstvlak.

 

Hoe maak je zelf een naambordje voor je huis dat industrieel is?

Zelf een industrieel naambordje maken? Dat is helemaal niet moeilijk. Bedenk je eerst wat voor industrieel naambordje voor je voordeur dat het best bij je woning en wensen past. Kies dus je favoriet materiaal en vorm uit. Wanneer je het beste naambordje voor je huis met industrieel karakter uitgekozen hebt, dien je het enkel aan te klikken.

 

Vervolgens krijg je links tabellen te zien die je het mogelijk maken om tekst, afbeeldingen of logo's toe te voegen. Ontwerp dan je industrieel naambord naar je eigen wensen en druk als je klaar bent op 'Afrekenen'. Meer hoef je niet te doen! Oh ja, controleer wel even de drukproef van je eigen ontwerp.

 

Een industrieel naambordje voor de voordeur kopen bij Namenenzo.nl

Kies ervoor om je naambordje voor de voordeur met industrieel uiterlijk bij Namenenzo.nl te kopen en geniet van een aantal voordelen. Zo is het bij ons mogelijk om je naambordjes achteraf te betalen. Daarnaast kan je altijd rekenen op een snelle levering en gratis verzending.

Een eigen industrieel naambord maken is bij Namenenzo.nl bovendien helemaal niet moeilijk. En als je dan toch hulp nodig hebt, staan onze professionals graag voor je klaar!