• truck Geen verzendkosten
 • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
 • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Huisnummer leisteen

Leisteen huisnummerbord: een vleugje elegantie aan je woning

Bij Namenenzo.nl kun je terecht als je op zoek bent naar een huisnummerbord. Ons aanbod bestaat uit bordjes in diverse kleuren en uit verscheidene materialen. Het leuke is dat je bij ons je huisnummerbord op maat kan laten maken. Je kiest dan zelf het materiaal, de kleur, de tekst en het lettertype die het best bij jouw woning passen. 

Een échte aanrader is het leisteen bordje met huisnummer, we vertellen je waarom: 

 • Je ontwerp graveren wij in het leisteen met een laser.
 • De kleur van de gravure is bij leisteen altijd grijs.
 • Het bord is voorzien van boorgaten en het bevestigingssetje sturen wij mee.
 • Kijk voor de bevestigingsinstructie onderaan onze website.
 • Is je online bestelling op werkdagen voor 15.00 uur binnen, dan versturen wij deze dezelfde dag.

Bekijk onze leisteen bordjes
 

Huisnummer leisteen

Waarom kiezen voor een leisteen huisnummer?

Een huisnummer op leisteen biedt een unieke uitstraling die moderniteit uitstraalt. Het is een slimme manier om jezelf beter zichtbaar te maken voor zowel bezoekers als pakketbezorgers. Bovendien geeft een stijlvol huisnummerbord je gevel een nette en toegankelijke indruk. Leistenen borden zijn daarom vooral een goede keuze voor professionals, maar ook voor particulieren zonder bedrijf is het interessant om voor een mooi leistenen huisnummerbord te kiezen!
 

Voordelen van een leistenen huisnummerbord:

 1. Welkomstgevoel: Een leistenen bordje laat bezoekers zich welkom voelen.
 2. Verbeterde vindbaarheid: Je huis wordt veel makkelijker vindbaar doordat je naast je huisnummer ook je naam of logo erbij kunt laten plaatsen.
 3. Duurzaamheid: Leisteen is bestand tegen verschillende weersinvloeden, waardoor het jarenlang mooi blijft.
 4. Lange levensduur: Hoewel een leistenen huisnummerbord misschien niet goedkoop is, is het wel een goede investering gezien de lange levensduur in vergelijking met andere materialen.
 5. Natuurlijke uitstraling: Als natuursteen heeft leisteen een elegante uitstraling die niet te evenaren is door andere materialen. Het geeft je huis een bijzondere uitstraling.

Leisteen bord: welke past bij jouw huis?

Als je kiest voor een leisteen huisnummer, dan zijn er tal van keuzes die je kan maken om je bordje te personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een huisnummerbord met naam erop, een logo, of juist met enkel een huisnummer.

Je kunt daarnaast kiezen uit verschillende lettertypes: sierlijk voor een warme uitstraling en eenvoudig voor een zakelijke uitstraling. 

Ook de vorm kan je volledig naar eigen smaak kiezen: vierkant, in de vorm van een huisje, ovaal, rond, ruitvormig, enzovoort. Welk bordje je het best kiest, hangt af van de stijl van je huis, je persoonlijke smaak en welke sfeer je wilt creëren.


Waarom een leisteen huisnummerbord kopen bij Namenenzo.nl?

Bij Namenenzo vind je het perfecte huisnummerbord dat past bij jouw stijl en voorkeuren. Je hebt de vrijheid om zelf jouw ideale bordje samen te stellen met verschillende vormen, afmetingen, materialen, kleuren en lettertypen. Of je nu van klassiek, modern of speels houdt, wij bieden alles wat je nodig hebt.

Bij ons kun je unieke huisnummerborden van leisteen op maat ontwerpen, tegen betaalbare prijzen. Kwaliteit en prijs gaan hand in hand bij Namenenzo!