• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Huisnummer leisteen

Kiezen voor een huisnummer in leisteen? Dat is een goed idee!

Bij Namenenzo kan je terecht als je op zoek bent naar een huisnummerbord. Ons aanbod bestaat uit huisnummerbordjes in diverse kleuren en uit verscheidene materialen. Het leuke is, dat je bij ons je huisnummerbord op maat kan laten maken. Je kiest dan zelf het materiaal, de kleur, de tekst en het lettertype die het best bij jouw woning passen. Een échte aanrader is het leisteen huisnummer, we vertellen je waarom!

  • Uw ontwerp graveren wij in het leisteen met een laser.
  • De kleur van de gravure is bij leisteen altijd grijs
  • Het leisteen is reeds voorzien van boorgaten
  • Het bevestigingssetje sturen wij altijd mee.
  • Kijk voor de bevestigingsinstructie onderaan in de footer van deze website
  • Is uw online bestelling op werkdagen voor 15.00 uur binnen dan versturen wij deze dezelfde dag
Huisnummer leisteen

Waarom kiezen voor een huisnummerbord in leisteen?

Een huisnummer uit leisteen heeft een unieke uitstraling. Het is de ideale manier om je op een moderne manier zichtbaarder te maken en dat kan erg handig zijn voor zowel je bezoekers, als pakketbezorgers. Bovendien geeft een stijlvol huisnummerbord je gevel een nette en toegankelijke indruk. Leistenen huisnummerborden zijn dus vooral een goede keuze voor professionals, maar ook als je geen eigen bedrijf hebt is het interessant om te kiezen voor een mooi huisnummerbord uit leisteen! 

Een leistenen bordje laat bezoekers zich welkom voelen en bovendien is je huis hierdoor veel makkelijker vindbaar, want je kan naast je huisnummer ook je naam of logo erbij laten plaatsen. Leisteen is een goed materiaal om te kiezen, omdat het tal van voordelen heeft. Zo kan dit materiaal bijvoorbeeld goed tegen verschillende weersinvloeden, waardoor het jaren later nog altijd even mooi blijft. Een leistenen huisnummerbordje is misschien niet erg goedkoop, maar als je er mee rekening houdt dat dit materiaal veel langer meegaat dan andere materialen, dan is het zeker een goede investering! Doordat leisteen een natuursteen is, heeft het bovendien een natuurlijke en elegante uitstraling die niet te evenaren is door ander materiaal. Je kan dus wel stellen dat leisteen een bijzonder materiaal is!


Leisteen huisnummerbord, welk bord past bij jouw huis?

Als je kiest voor een leisteen huisnummer, dan zijn er nog tal van andere keuzes die je kan maken om je leistenen nummerbordje te personaliseren. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een huisnummerbord met naam in leisteen. 

Niet alleen zorgt dit ervoor dat je nog beter vindbaar bent, maar een huisnummerbord met naam in leisteen zorgt ook voor een professionelere uitstraling. In plaats van een naam, kan je er ook gewoon een leuke spreuk op laten zetten of een raadseltje, als je het origineler wilt. Daarnaast kan je er ook een logo bijplaatsen of andere info. Je kan tevens kiezen uit verschillende lettertypes: sierlijk voor een warme uitstraling en eenvoudig voor een zakelijke uitstraling. 

Ook de vorm kan je volledig naar eigen smaak kiezen: vierkant, in de vorm van een huisje, ovaal, rond, ruitvormig, enzovoort. Welk huisnummerbord je het best kiest, hangt af van de stijl van je huis, je persoonlijke smaak en welke sfeer je je huis wilt laten uitstralen. Voor een professionele uitstraling hou je je huisnummerbord het liefst zo simpel mogelijk en als je graag een uitnodigende uitstraling wilt, dan kan je kiezen voor speciale vormpjes, teksten, enzovoort.


Waarom een leisteen huisnummerbord kopen bij Namenenzo?

Het ideale huisnummerbord vind je bij Namenenzo, want bij ons kan jij zelf het huisnummerbord samenstellen dat je verkiest. Kies je eigen vorm, grootte, materiaal, kleur, lettertype, enzovoort. Je zal enkel beperkt worden door je verbeelding! Laat je creativiteit dus maar de vrije loop en creëer nadien bij ons eenvoudig het perfecte huisnummerbord. Bovendien kan je bij ons je huisnummer kopen aan een voordelige prijs en dat is zeker mooi meegenomen! Kan je moeilijk kiezen of wil je graag iets vragen? Blijf dan niet twijfelen en vraag advies en/of hulp aan onze experts. We staan altijd voor je klaar!