• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Huisnummer klassiek

Prachtige klassieke huisnummers voor je woning

Een huisnummer heeft niet alleen een praktisch doel, maar vertelt ook veel over de bewoners van het huis. Het is een kans om je huis tot in de puntjes af te werken met een mooi nummer of bordje bij de voordeur. Voor een ouderwetse landelijke woning is er niets beters dan een nostalgisch of klassiek huisnummer. Het nummer of bordje naast de deur wordt zo het visitekaartje van je woning, waarmee je een warm welkom biedt aan gasten en voorbijgangers.

  • Alle nummers worden geleverd met een bevestigingssetje.
  • Indien op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag op de post.
  • Onze roestbordjes hebben een levertijd van 2 à 3 dagen.
  • Geen verzendkosten.
     

Bekijk al onze huisnummers
 

Bekijk onze huisnummerborden

Huisnummer klassiek

De charme van een klassiek huisnummer

Klassieke huisnummers of huisnummerbordjes stralen een onmiskenbare charme uit die moeilijk te evenaren is. Gemaakt van materialen zoals emaille of smeedijzer, zijn deze nummers of bordjes altijd een duurzame keuze. Daarnaast voegen de elegante lettertypen en verfijnde afwerking een vleugje klasse toe aan iedere woning.
 

Nostalgische sfeer

Een klassiek huisnummer ademt een nostalgische sfeer uit. Het roept herinneringen op aan vervlogen tijden en geeft je huis een authentiek karakter. Combineer het met andere vintage accenten om een tijdloze uitstraling te creëren die de tand des tijds doorstaat.

Voor een naambord in een nostalgische sfeer kijk je bij onze uithangborden. Echt dé manier om de stijl en persoonlijkheid van jouw landelijke woning te versterken.
 

Duurzaamheid van klassieke huisnummers

Een van de kenmerken van onze klassieke huisnummers is hun duurzaamheid. Gemaakt van robuuste materialen zoals emaille en smeedijzer, zijn deze nummers bestand tegen alle weersomstandigheden en blijven ze jarenlang helder en leesbaar. Dit betekent dat ze niet alleen een esthetische waarde toevoegen aan een huis, maar ook praktisch zijn voor de lange termijn.

Klassieke zwarte nummers

Klassieke huisnummers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar de zwarte variant springt er echt uit. Zwart vormt een prachtige combinatie met vrijwel elke muur en trekt bovendien de aandacht. Kies voor een klassiek zwart huisnummer en verenig zo de praktische eigenschappen van zwart met de esthetiek en nostalgie van een klassiek nummer!

 

Klassiek huisnummerbord of huisnummer bestellen bij Namenenzo.be

Bij Namenenzo.be vind je een enorm uitgebreid assortiment huisnummers en huisnummerborden in diverse stijlen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de klassieke emaille-look borden of industriële roest-bordjes die ook prachtig staan bij een landelijke woning. 

Of je nu op zoek bent naar een subtiele verfijning of een opvallend statement, klassieke huisnummers zijn de perfecte keuze voor elke woning!