• Verzendkosten Je betaalt bij ons  géén verzendkosten
  •  7 Dagen per week bereikbaar
  • Achteraf betalenBij ons kun je  achteraf betalen

Zwarte mondkapjes

Maskers, zoals zwarte mondkapjes, worden aanbevolen als een eenvoudige barrière om te voorkomen dat ademhalings druppels in de lucht en op andere mensen terechtkomen wanneer de persoon die het masker draagt hoest, niest, praat of zijn stem verheft. Dit wordt bronbeheer genoemd. Wil je er toch graag in stijl bij lopen? En een duurzaam steentje aan het milieu bijdragen door af te zien van maskers die je eenmalig kunt gebruiken? Dan is een mondkapje zwart kopen uit onze collectie een ideale uitkomst. Voorkom wegwerp mondkapjes zwart en ga voor een stijlvolle en herbruikbare variant.

 

 


Zwarte mondkapjes kopen online

Het dragen van zwarte mondkapjes is gebaseerd op wat we tot nu toe allemaal weten over de rol die druppeltjes spelen bij de verspreiding van het virus dat COVID-19 veroorzaakt, in combinatie met opkomend bewijs uit klinische en laboratoriums tudies waaruit blijkt dat maskers de spray van druppeltjes verminderen wanneer ze over neus en mond worden gedragen. Wil je zwarte mondkapjes kopen van een hoge kwaliteit bestel ze dan bij ons. Vragen over een mondkapje zwart kopen? We helpen je graag verder als je contact opneemt.


Mondkapje zwart kopen

Door zwarte mondkapjes kopen in onze webshop, ben je er zeker van dat je altijd een schoon masker in huis hebt voor het geval je tweede masker in de wasmachine zit. Het gebruik van zwarte mondkapjes is vooral belangrijk in omgevingen waar mensen dicht bij elkaar staan of waar sociale afstand moeilijk te handhaven is.

Alle zwarte mondkapjes zijn op 60 graden wasbaar en herbruikbaar en je hebt ook nog eens de keuze uit trendy ontwerpen. Deze zwarte mondkapjes kopen is daarom een erg slimme keuze.


Mondkapje zwart stof

Het mondkapje zwart stof is vervaardigd uit twee lagen polyester. Daartussen is ook nog een uitneembare filter verwerkt. Door het lichtgewicht design zit het masker erg comfortabel en je bent er zeker van dat de elastische bandjes om de oren niet gaan schuren. De zwarte mondkapjes zijn te bestellen in verschillende maten, zodat er ook altijd voor jouw gezicht een passend model te verkrijgen is.


Het zwarte mondkapje met filter behoort niet tot een medisch gezichtsmasker

Het type gezichtsmasker dat moet worden gedragen, zijn niet-medische gezichtsmaskers, zoals het zwarte mondkapje met filter. Medische gezichtsmaskers zijn gereserveerd voor gebruik in de zorgsector. Mensen die een overdekte openbare ruimte betreden, moeten ervoor zorgen dat ze een gezichtsmasker dragen. Van gebouwbeheerders wordt niet verwacht dat ze gezichtsmaskers verstrekken aan leden van het publiek.


Zwarte mondkapjes met filter zijn een symbool van het pandemietijdperk

Gezichtsmaskers kunnen de overdracht in de gemeenschap helpen verminderen, vooral als ze worden gebruikt in het openbaar vervoer en in drukke gebieden. De maskers zijn vandaag de dag uitgegroeid tot een symbool van het pandemietijdperk - een visuele metafoor voor de kleine, onzichtbare virale vijand die om elke hoek op de loer ligt. Sommigen kiezen voor een sjaal om hun gezicht, anderen doen het met een t-shirt dat over hun mond wordt getrokken. De creatievere mensen haken kleurrijke zelfgemaakte soorten om hun oren, terwijl een paar gelukkigen opvallende chirurgische maskers of, nog zeldzamer, N95-gasmaskers dragen. Terwijl een paar maanden geleden iedereen die in het openbaar een masker droeg in veel landen blikken zou hebben getrokken die niet gewend waren aan dit gedrag, herinneren ze nu aan de vreemde tijden waarin we leven. En nu regeringen over de hele wereld hun opsluitingen beginnen te versoepelen om hun burgers die zich weer willen mengen in de wijde wereld, kiezen steeds meer mensen ervoor om in het openbaar wegwerp mondkapjes zwart te dragen.


Een mondkapjes bestellen zwart doe je eenvoudig en snel online

Een enkele hoest kan tot 3.000 druppels produceren. Er is vrees dat het virus ook door middel van spreken kan worden verspreid. Een recente studie toonde aan dat we duizenden druppeltjes die onzichtbaar zijn voor het blote oog in de lucht spuiten door simpelweg de woorden "blijf gezond" uit te spreken. Alleen al om deze feiten is onze zwarte mondkapjes kopen een slimme keuze. Koop je je mondkapje zwart stof liever niet in een drukke winkel? Of heb je last-minute een model nodig, maar ben je niet in de gelegenheid om nog een winkel te bezoeken. Je bent bij ons zeker van een levertijd van 1 dag en het zwarte mondkapjes met filter is altijd bij ons op voorraad. Ga jij binnenkort ook voor een mondkapje zwart kopen uit onze webshop?