• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Fotostickers

Fotostickers zijn erg handig om te hebben, want ze komen in verschillende situaties goed van pas. Wil jij ook graag toffe fotostickers kopen? Dan kan je eenvoudig fotostickers maken op onze website. Hieronder ontdek je alvast hoe je dat doet en wat de mogelijkheden zijn!

95% past door de brievenbus! Bij ons kun je achteraf betalen Zeer snelle levertijd

Fotostickers

Fotostickers zijn erg handig om te hebben, want ze komen in verschillende situaties goed van pas. Wil jij ook graag toffe fotostickers kopen? Dan kan je eenvoudig fotostickers maken op onze website. Hieronder ontdek je alvast hoe je dat doet en wat de mogelijkheden zijn!

95% past door de brievenbus! Bij ons kun je achteraf betalen Zeer snelle levertijd

Gratis verzending in Nederland
Bij ons betaalt u geen verzendkosten.
Geleverd binnen 1 werkdag

Bestelling in huis? * Je hebt nog

Onze klanten zijn tevreden
Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6 op Klantenvertellen

FOTO OP STICKER: ZOVEEL LEUKE MOGELIJKHEDEN

Fotostickers kennen heel wat toepassingen. Eigenlijk je kan ze gebruiken om alles vrolijker mee te maken, maar ze hebben ook een nuttige functie. Hieronder kom je alvast meer te weten over de mogelijkheden van een foto op sticker!

 

Foto stickers voor speciale gelegenheden

Foto stickers zijn ideaal om een speciale dag nog bijzonderder te maken. Als je dochter of zoon bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje geeft, kan je met foto stickers de uitnodigingskaartjes versieren. Ook kan je foto stickers op de snoepzakjes of snoepdoosjes plakken om ze leuker te maken. Daarnaast zijn ze tof om te gebruiken tijdens een babyshower of zelfs om op wenskaartjes te plakken.

 

Foto stickers voor het opfleuren van alledaagse dingen

Fotostickers kunnen ook gebruikt worden om alledaagse dingen specialer mee te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de brooddoos van je deugnieten. Je kan er een toffe sticker opplakken van een diertje, favoriete zangroep, tv-personage, knuffelbeest, prinsesje en nog zoveel meer.

Daarnaast worden fotostickers gebruikt als sluitzegels voor jam of om als etiketten op flessen en bokalen te kleven. Dat is erg handig, want door je vers gemaakte producten met foto's te bekleven worden ze aantrekkelijk. Dat is vooral een groot voordeel als je van plan bent om ze te verkopen of om ze cadeau te geven aan vrienden en familieleden.

 

Foto op sticker: welke foto kies jij?

Een foto op sticker kan gemaakt worden van elke foto die je maar wenst. Het is wel belangrijk dat je kiest voor goede kwaliteit. Alleen zo bekom je het mooiste resultaat! Hoewel de mogelijkheden voor fotostickers maken eindeloos zijn, kan het voorvallen dat je geen inspiratie hebt. Daarom geven we je hieronder enkele unieke fotosticker maken ideetjes!

 

Grappige foto's op stickers

Je kan een grappige foto uitkiezen om er een sticker van te maken. Dit is vooral een tof idee als je fotostickers voor op de spullen van je kind laat maken. Zo raken ze nooit meer iets kwijt. Daarnaast worden alledaagse dingetjes hierdoor zoveel leuker om te hebben. Denk bij grappige foto's aan emoticons, hilarische tekenfilmfiguurtjes, enzovoort. Deze kan je dan kleven op een drinkbus, brooddoos, pennendoos en nog veel meer!

FOTOSTICKERS MAKEN IS KINDERSPEL IN ONZE WEBSHOP

Wil je graag fotostickers bestellen? Dan moet je ze natuurlijk wel eerst maken. Gelukkig is dit helemaal niet moeilijk in onze webshop. Hoe je dit precies moet doen, wijst zich vanzelf uit. En als het je toch niet lukt, kan je altijd rekenen op onze hulp.

Nadien kan je de fotostickers bestellen op een eenvoudige manier. Zorg er wel voor dat je het juiste formaat uitkiest, voordat je begint met personaliseren, zodat je problemen vermijdt.

 

Goedkope fotostickers bestellen

Goedkope fotostickers bestellen doe je eenvoudig in onze webshop. Eerst kies je je favoriete formaat uit en daarna kan je het volledig naar wens personaliseren. Als je je foto stickers bij ons bestelt, kan je bovendien altijd op hulp rekenen als dat nodig is. Neem dus nu een kijkje in ons aanbod en geniet binnenkort ook van toffe fotootjes die alles zoveel unieker maken!

 

Gezinsfoto's op stickers

Je kan ook een fotosticker maken van een gezinsfoto. Deze kan je bijvoorbeeld op wenskaartjes gebruiken. Op die manier maak je de kaartjes zoveel persoonlijker en dus heel wat specialer om te ontvangen. Het is ook makkelijk, want je hoeft niet telkens een nieuwe foto te trekken. Je kan namelijk meerdere exemplaren in één keer laten afdrukken.

 

Foto's op stickers van je huisdier

Je lieve viervoeter is een belangrijk deel van je gezin. Daarom is het fijn om een foto stickers van je trouwe vriendje te laten maken. De stickers van je hond, kat, konijn of ander lief huisdier kan je dan bijvoorbeeld mee op de wenskaartjes kleven of gebruiken in een zelfgemaakt plakboek.

Vragen?

Wij zijn op alle dagen van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor support, neem dus gerust contact met ons op!

Namen enzo