• Verzendkosten Je betaalt bij ons  géén verzendkosten
  •  7 Dagen per week bereikbaar
  • Achteraf betalenBij ons kun je  achteraf betalen

Protect Kids Stamp

Protect Kids Stamp helpt de ouders met het stimuleren van hun kinderen vaker hun handen te wassen. De wereldwijde pandemie van het Covid-19 virus zorgt voor veel ellende en problemen. Deze pandemie treft zowel personen als bedrijven in alle landen. De WHO (Wereldgezondheidsorganisatie zegt dat veel wassen met water en zeep een van de beste maatregelen zijn tegen verspreiding van het virus. Goed en regelmatig handen wassen is van levensbelang. Voor volwassenen en kinderen. Hoe krijgen we kinderen zover dat zij regelmatig hun handen wassen? Hoe krijgen ouders dit voor elkaar?

Ter ondersteuning van ouders biedt de Namenenzo.nl de Protect Kids Stamp aan. Maak simpelweg iedere ochtend een afdruk op de handen van uw kinderen en zeg erbij dat dit “monstervirus” aan het eind van de dag eraf gewassen moet zijn. Op deze wijze krijg je de kinderen op een speelse manier zover dat ze vaak hun handen gaan wassen. Testen hebben uitgewezen dat er ongeveer 4 à 5 grondige wasbeurten nodig zijn om de handen weer schoon te krijgen.
Protect Kids Stamp ideaal voor thuis of op school

Gebruik de stempel thuis maar als er kinderen op school komen die geen afdruk op de handen hebben dan is het uiteraard ook aan te bevelen dat de school dit alsnog doet. Deze stempelafdruk is natuurlijk geen vervanging voor alle andere Carona maatregelen maar het helpt kinderen en volwassenen zich extra te beschermen


Wat maakt de Protects Kids Stamp zo uniek?

De stempel is een Colop Printer 20 met Microban. Microban zit verwerkt in het montuur en geeft een extra antibacteriële bescherming. Microban remt de groei van bacteriën af, maar voorkomt verspreiding van virussen niet. De inkt in de stempel is dermatologisch getest en mag op de handen gebruikt worden. Wij leveren bij elke Protect Kids Stamp een certificaat erbij waarop staat dat de inkt dermatologisch gecertificeerd is. Deze inkt is dus niet schadelijk voor de huid. Één stempel heeft een inktkussen dat ca 3000 afdrukken kan maken. Daarna kan je het kussentje gemakkelijk vervangen voor een nieuw inktkussentje met uiteraard dezelfde (Colop 801) inkt. Kijk voor meer informatie naar het filmpje over de Protect Kids Stamp.

 protect-stempel