De grootste naambordjeswinkel van Nederland

0 item(s) - € 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.
  • Betaal veilig achteraf
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde (werk)dag op de post! *
  • Gratis verzending

Naambordjes Barok

Barok naambord kopen.

Wilt je een mooi zwart naambord kopen met "goud" of "zilver" opgelegde tekst? De tekst en de afbeelding, in Barok stijl, zijn met onze laser uitgesneden.
Alleen geschikt voor tekst met of zonder huisnummer. Dit naamplaatje voor je huis kan geen afbeelding hebben. Wij adviseren de tekst en het huisnummer op deze mooie originele naambordjes niet te klein te maken. Bijzondere en chique naamplaat voor je huis. De achterzijde van deze naamplaat voor uw huis is door ons reeds voorzien van het click-fix systeem.
De levertijd van dit naambordje is 1 à 3 dagen!

6 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Naamplaat huis in Barok stijl

Originele naambordjes in Barok stijl. Wilt u een origineel naambord kopen met een chique uitstraling? Eentje die niet iedereen heeft?
Kies dan voor de Barok stijl. De Barok periode duurde van het begin van de 17de eeuw tot in de eerste heft van de 18de eeuw. Deze periode is bekend om zijn vele uitingen van kunst, literatuur, architectuur en muziek. De Barok kent veel bekende Nederlanders w.o. de schilders Rembrandt, Johannes Vermeer en Frans Hals. Maar ook het werk van veel internationale componisten uit die tijd worden nog steeds ten gehore gebracht. Deze componisten kennen wij allemaal: Bach, Händel en Vivaldi. Hou je van deze kunstuitingen of wil je een eerbetoon brengen aan deze tijd, kies dan voor een naamplaat huis Barok stijl.
Wij leveren deze originele naambordjes incl. de daarvoor benodigde bevestigingsmaterialen.

Originele naambordjes die je nergens anders ziet

Voor originele naambordjes ben je hier aan het juiste adres. Neem nou onze Barok naambordjes. De achterplaat van deze naamplaat voor je huis is gemaakt van zwart acryl en met de laser is de Barok afbeelding in een vloeiende beweging eruit gesneden.
De letters zijn uit een goud of zilver gekleurde plaat gesneden (uiteraard met de laser) en daarna bewerkt met nog een extra gouden of zilveren laag verf. Vervolgens zijn de letters en eventueel het huisnummer op de zwarte achterplaat geplakt. Ambachtelijk, arbeidsintensief maar wel hele mooie originele naambordjes.
De levertijd van dit naambordje is 1 à 3 dagen!