• Verzendkosten Je betaalt bij ons  géén verzendkosten
  •  7 Dagen per week bereikbaar
  • Achteraf betalenBij ons kun je  achteraf betalen

Mondkapjes bedrukken

Mondkapjes bedrukken: voordelen, mogelijkheden & creativiteit

Mondkapjes zijn sinds maart 2020, toen de coronapandemie uitbrak, een gewoon onderdeel geworden van het dagelijkse straatbeeld. Mondkapjes zijn om diverse redenen nuttig. Primair zijn ze bedoeld voor de veiligheid, om te voorkomen dat virussen zich verspreiden. Mondkapjes zijn vandaag de dag ook noodzakelijk. Tegelijk kunnen mondkapjes ook grappig zijn, omdat ze inmiddels een mode artikel zijn geworden en steeds meer mensen er daarom voor kiezen om hun mondkapjes bedrukken te laten. Wat zijn de voordelen van mondkapjes bedrukken? En kun je een mondkapje bedrukken per stuk?

 


Mondkapjes laten bedrukken per stuk of meer

Om maar meteen in huis te vallen met de laatste vraag: het antwoord op de vraag of je mondkapjes bedrukken kunt laten per stuk is: ja, natuurlijk! Mondkapjes laten bedrukken per stuk, bijvoorbeeld mondkapjes bedrukken logo, kun je voordelig en snel doen bij Namenenzo.nl. Bij deze aanbieder van mondkapjes bedrukken ben je op de goede plek als je een stoffen mondkapje bedrukken met logo of een foto wilt of kiest voor een mondkapje bedrukken per stuk. Namenenzo.nl onderscheidt zich voor wie mondmakers zelf bedrukken wil op nog meer vlakken. Zo kan je bij ons mondkapjes laten bedrukken van hoge kwaliteit, wordt de print er stevig ingedrukt en leveren wij jouw bestelling al de dag erop. Namenenzo.nl heeft verder een enorme voorraad mondkapjes, in allerlei kleuren en vormen, en kan dan ook unieke mondkapjes bedrukken laten of laten leveren. En ten slotte, ook dat is belangrijk om te weten, verkopen wij alleen mondkapjes van superieure kwaliteit. Mondkapjes die positief opvallen op straat en waarvan passanten zeggen: 'Dat wil ik ook!'


Het brede assortiment van Namenenzo.nl

In ons assortiment kan je bedrukte mondkapjes kopen met mooie bloemen patronen, de Friese vlag, de Belgische vlag, de vlaggen van onder meer Vlaanderen, Amsterdam, Rotterdam en Brabant, egale kleuren mondkapjes (van zwart tot rood), zebramotieven en panterprints. Maar dat is nog lang niet alles. Ook voor gave ruitmotieven, een mondkapje met tattoo design en mondkapjes laten bedrukkenmet inspirerende spreuken en teksten kun je voordelig in onze webshop kopen.


Mondkapje bedrukken met logo

Als je mondmaskers zelf bedrukken wilt, dan is een van de opties om een eigen mondkapje met logo bedrukken te laten. Wie kiest voor mondkapjes bedrukken logo, kan zijn personeel bijvoorbeeld van mondkapjes voorzien waarmee subtiel reclame wordt gemaakt voor het eigen bedrijf. Een mondkapje met logo bedrukken kan ook leuk zijn als je particulier bent. Een mondkapje bedrukken per stuk bied je de mogelijkheid om een volledig gepersonaliseerd mondkapje te ontwerpen. Zo val je tenminste op in het straatbeeld en laat je zien dat je uniek bent, van stijl houdt en er modieus bij wilt lopen.


Eigen mondkapje bedrukken: onderscheid je van de massa

Mondkapjes laten bedrukken met logo, eigen tekst of een afbeelding is een van de hipste dingen die je momenteel kunt doen om origineel en zelfbewust uit de hoek te komen. Door een mondkapje met een bijzonder opdruk aan te schaffen, onderscheidt je je van de grauwe massa. Prettig is daarbij dat een mondkapje bedrukken per stuk, zeker bij Namenenzo.nl, erg voordelig is. Voor enkele euro's heb je na één werkdag je eigen ontwerp mondkapje in huis. En eventueel kun je natuurlijk een wat grotere bestelling doen. Want mondkapjes moeten eigenlijk, dat is althans het advies van deskundigen, elke dag grondig gereinigd worden om effectief te werken.


Wees gewoon lekker creatief & laat je fantasie de vrije loop

Bedrukte mondkapjes kopen die je ook zelf kan ontwerpen, biedt je de mogelijkheid om lekker creatief te werk te gaan en je fantasie de vrije loop te laten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om een mondkapje te bedrukken met een flitsende of grappige spreuk. Zo houd je, zowel thuis maar zeker ook op de werkvloer of bij je opleiding, de sfeer er positief in! En dat zorgt voor een hoop extra gezelligheid en meer onderling vertrouwen op de werkvloer! Kies daarom ook voor een eigen mondkapje bedrukken met logo, een tekst of een foto via Namenenzo.nl.

Je zult er geen spijt van krijgen, maar loopt straks vol trots rond in een prachtig ontworpen mondkapje. Of het nu om een voorgedrukt model gaat of om een zelfontworpen mondkapje... Je weet van jezelf dat je er stoer, strak modieus en eigentijds bij loopt. Bedrukte mondkapjes kopen, goed idee.

En misschien is dat nog wel het belangrijkste: dat je vol zelfvertrouwen over straat en/of in publiek ruimtes kunt zijn, zonder het idee te hebben dat je er ouderwets of oubollig uitziet. Kies daarom ook voor de voordelen van mondkapjes bedrukken logo. En bezoek gericht nu onze webshop met opmaaktool om je eigen mondkapje te ontwerpen. Zo gemakkelijk en soepel als het nu gaat, is het nog nooit geweest!