• Verzendkosten Je betaalt bij ons  géén verzendkosten
  •  7 Dagen per week bereikbaar
  • Achteraf betalenBij ons kun je  achteraf betalen

Leuke mondkapjes

Leuke mondkapjes kopen

Naast praktisch en veilig, kunnen mondkapjes ook heel trendy en hip zijn! Wil jij leuke mondkapjes kopen? Dan ben je bij namenenzo.nl aan het juiste adres. Bij ons kun je leuke mondkapjes bestellen, wasbaar en herbruikbaar, van hoge kwaliteit. Dankzij onze ruime voorraad hebben onze mondkapjes een levertijd van slechts 1 dag.

 


Leuke mondkapjes met print

Namenenzo.nl beschikt over unieke mondkapjes met print in verschillende ontwerpen en maten. Denk aan leuke mondkapjes voor kinderen of leuke mondkapjes met tekst. Wij beschikken over een ruim assortiment unieke ontwerpen en bieden daarnaast de mogelijkheid je mondkapje te personaliseren met je eigen ontwerp. Maak een statement door een mondkapje met een bijzonder ontwerp of mooie tekst te bestellen. Ook is het mogelijk een foto of scan van je favoriete kledingstuk bij het mondkapje te uploaden, om zo een mondmasker in een kleur passend bij je kleding te bestellen. Zo maak je van je mondkapje een persoonlijke accessoire, helemaal volgens de laatste mode. Bij ons kun je leuke mondkapjes bestellen, trendy en afgestemd op jouw stijl en smaak.


Leuke mondkapjes kind

Ben jij op zoek naar leuke mondkapjes kind? Onze mondkapjes small zijn geschikt voor kinderen en verkrijgbaar met leuke prints of te voorzien van een eigen ontwerp. Het dragen van een mondkapje wordt leuker met een stoer of vrolijk ontwerp of een leuke tekst. Leuke mondkapjes kopen voor en met een kind is niet altijd makkelijk. Onze leuke mondkapjes kind maken dit een stuk eenvoudiger. Kinderen kunnen een mondkapje kiezen in hun lievelingskleur of zelf een ontwerp aanleveren van dat wat hen aanspreekt. Zo wordt het ook voor kinderen veel leuker een mondkapje te dragen!


Leuke mondkapjes met filter

Onze mondmaskers bestaan uit twee polyester lagen met aan de zijkant een opening voor een filter. Ze worden standaard zonder filter geleverd, maar deze zijn eenvoudig bij te bestellen. Eventueel kan ook een gevouwen keuken tissue gebruikt worden. Kies een ontwerp uit onze ruime collectie leuke mondkapjes met filter of personaliseer je mondkapje met je eigen ontwerp.


Leuke mondkapjes kopen wasbaar

Onze mondkapjes zijn herbruikbaar en daarmee een duurzame en bewuste keuze. Meerdere leuke mondkapjes kopen is dus zeker aan te raden. Terwijl de was draait, beschik jij alweer over een schoon mondkapje, wel zo hygiënisch! Daarnaast biedt dit de perfecte mogelijkheid om regelmatig te wisselen van design, passend bij jouw outfit, stijl, smaak, stemming of de gelegenheid. Onze mondkapjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit polyester en daardoor ademend, vochtregulerend en licht van gewicht. De mondkapjes zijn wasbaar op 60 graden, na 30 minuten wassen zijn alle virussen al gedood. Door hun materiaal drogen ze snel en kunnen ze vrijwel direct weer in gebruik genomen worden. Leuke mondkapjes kopen wasbaar is duurzaam, hygiënisch en een uitgelezen kans te variëren met kleuren en designs!


Leuke mondkapjes met tekst

Mondkapjes zijn een echte eyecatcher en niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld, dus vertel jouw boodschap door leuke mondkapjes met tekst te dragen. Informatief, grappig of een serieuze tekst; met je eigen ontwerp kan je alle kanten op. Ideaal wanneer je in een winkel werkt en klanten wilt laten weten dat je er bent om ze te helpen of wilt verzoeken afstand te bewaren, maar ook perfect wanneer je mensen op straat een glimlach wilt bezorgen met jouw leuke tekst!


Mondkapjes in grote aantallen bestellen

Voor ondernemers en bedrijven is het ook mogelijk grote aantallen mondkapjes met logo of speciale tekst te bestellen, variërend van enkele tientallen tot duizenden stuks. Neem voor meer informatie over mondkapjes in grote aantallen bestellen contact met ons op.