• Verzendkosten Je betaalt bij ons  géén verzendkosten
  •  7 Dagen per week bereikbaar
  • Achteraf betalenBij ons kun je  achteraf betalen

Stempels hobby

Stempels voor de hobby – ze zijn er in allerlei vormen en maten

Wij van Namenenzo hebben een ruim aanbod aan hobbystempels. De meest verkochte zijn onze stempels van het merk Woodie. Alle stempels hebben leuke teksten / afbeeldingen op de uiteindelijke afdruk en je schaft ze bij ons aan tegen een zeer scherpe prijs. Of het nu gaat voor een afdruk op een a4-velletje, een afdruk op een ansichtkaart of bijvoorbeeld in een boek, het is allemaal haalbaar met de Woodie hobby stempels. Met een hobby stempel geef jij een finishing touch aan je werkstukken. Je profiteert bij ons van gratis verzending en een vakkundige productie.

Wij hebben diverse ontwerpen in ons assortiment, mocht je zelf een ontwerp hebben wat je graag op een stempel terug ziet komen, schakel dan onze klantenservice in want ook daar hebben wij mogelijkheden voor. De stempels zijn breed toepasbaar en in te zetten voor diverse doeleinden. Wat te denken van een geboorte, een trouwerij of een hand-made stempelafdruk. Super origineel en eenvoudig te plaatsen me de handzame hobby stempel van Woodie. Met de stempels breng je dus een prachtige originele stempelafdruk toe aan je creaties.

Het plaatsen van een hobby stempels op kaarten

Wat wij vaak zien is dat hobby stempels gebruikt worden om op een kaart te plaatsen. Niet zo gek, want met een leuke hobby stempel voor op een kaart plaats je een unieke en leuke afdruk. Je hebt bij ons de mogelijkheid om naast de tal van handstempels ook diverse kleuren inktkussens te bestellen. Zo kun je kiezen uit o.a. de kleuren forest, deep dark, magnolia, calm cloud, lavender en nog tal van andere mogelijkheden. Wij adviseren om bij een Woodie stempel altijd te kiezen voor een stempelkussen t.b.v. van een Woodie. Wanneer men een ander inktkussen gebruikt kunnen wij het meest optimale resultaat niet garanderen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat er uiteindelijk een perfecte afdruk wordt geplaatst met de hobby stempel op een kaart.


De hobby stempels die wij je aanbieden zijn allemaal op een handzaam formaat geproduceerd namelijk 3 cm doorsnede. Mocht je een andere formaat willen, schakel dan onze klantenservice in. Wij helpen je graag en wij maken ook leuke handstempeltjes op maat. Heb je dus een eigen ontwerp, dan is dit ook gewoon mogelijk om dit op een handstempel te krijgen. Met de stempels geef je net even een persoonlijke twist aan items. Met de inktkussentjes stemt u de afdruk af op de decoratie. Wanneer je bij ons een hobby stempel besteld op werkdagen vóór 15:00 uur wordt hij dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt dan de volgende werkdag al aan de slag me je prachtige hobby stempel.


Hobby stempels bestellen

Het bestellen van een hobby stempel doe je eenvoudig online bij ons. De stempels beschikken al over ontwerpen. Wanneer je zelf een bepaalde wens hebt om op een stempel te laten plaatsen, laat dit dan weten. Er zijn vele mogelijkheden en wij helpen je graag. Profiteer bij ons tevens van enorm snelle levertijden en een vakkundige productie. Alles wordt geproduceerd in onze eigen fabriek te Eindhoven. Breng dus gerust een bezoekje aan onze showroom om je te laten adviseren.