• Verzendkosten Je betaalt bij ons  géén verzendkosten
  •  7 Dagen per week bereikbaar
  • Achteraf betalenBij ons kun je  achteraf betalen

Herbruikbare mondkapjes

Mondkapjes zijn deze dagen niet meer weg te denken uit ons dagelijks straatbeeld. Of je dit nu uit beroepsmatig oogpunt voor de veiligheid draagt of uit pure noodzaak, het is nodig dat ze er zijn. Het doel ervan is om anderen niet te besmetten of zelf besmet te raken. En al was het voor veel mensen in het begin wennen, nu ze in de supermarkt adviseren om ze te dragen en je het ziekenhuis zonder mondkapje niet meer inkomt, went het voor veel mensen steeds meer.

Het dragen van een mondkapje is een onderdeel van je dagelijkse garderobe geworden en het voelt voor veel mensen al bijna vreemd als ze deze niet ophebben. In veel auto's zie je een mondkapje aan de autospiegel hangen, zodat deze niet vergeten kan worden door de bestuurder van de auto. Ook zijn er mensen die uit voorzorg in alle jassen en tassen een mondkapje gestopt hebben. Je hebt mondkapjes die je éénmalig draagt en daarna in de prullenbak moet gooien en herbruikbare mondkapjes, die er ook nog eens anders uitzien als een mondkapje die voor eenmalig gebruik bedoeld is. De eenmalige mondkapjes zitten ook niet altijd prettig en niet iedereen weet dat de blauwe kant aan de buitenkant hoort en dat het ijzertje aan de bovenkant om de neus gevouwen dient te worden. Ook springt het elastiek bij deze mondmaskers vaak, dit ligt ook wel per soort verschillend en waar deze gemaakt zijn, maar vervelend is het wel als het je overkomt, ook omdat ze direct onbruikbaar zijn. Daarom loopt helaas niet iedereen goed beschermd rond en het is soms lastig om op korte termijn aan mondkapjes te komen. Er is zelfs een periode geweest waarin de levertijd zo lang was, dat er een tekort aan mondkapjes ontstond. Vooral voor mensen uit bijvoorbeeld de zorg was dit een zeer ongewenste situatie. Herbruikbare mondkapjes kunnen er veel leuker uitzien als de standaard mondkapjes en zijn in verschillende trendy printjes te koop, daarbij grijp je niet mis want je kunt ze steeds weer opnieuw gebruiken. Of je nu van een beetje humor houdt of liever een neutralere versie van mondkapjes die herbruikbaar zijn zoekt, de variatie hierin is enorm. In dit artikel vertellen we je er graag meer over.


Mondkapjes herbruikbaar bestellen bij Namenenzo

Herbruikbare mondkapjes zijn zowel uit economisch als uit milieuvriendelijk oogpunt de beste keuze. Herbruikbare mondkapjes kun je immers meerdere keren gebruiken, omdat ze in de wasmachine kunnen. En door de fijne stof waarvan ze gemaakt worden, polyester, drogen ze snel en heb je na een wasbeurt weer snel profijt van je herbruikbare mondkapje. Bij Namenenzo hebben ze naast een super snelle levering van maar één werkdag mondkapjes die herbruikbaar zijn en in trendy printjes gemaakt zijn. Je vindt hier herbruikbare mondkapjes met een gevarieerd printaanbod en allemaal trendy. Van een voetbal tot een stralende smile, teksten als: 'waar kan ik u mee helpen?' of bijvoorbeeld ' keep calm and be happy' het aanbod zal je zeker verrassen en er is naar ieders smaak iets te kiezen. En heel fijn: al de mondkapjes die herbruikbaar zijn hebben ze op voorraad. Geen lange levertijd hier dus. Daarnaast hebben ze alleen mondkapjes die herbruikbaar zijn van hoge kwaliteit en met een uniek design. Het mondkapje is zo ontworpen dat er een filterfunctie inzit. Deze filter is lis bij te bestellen, maar er kan ook gekozen worden om een stuk keukenrolpapier ertussen te vouwen. Zoek je: mondkapjes herbruikbaar, met een goede service, goed draagcomfort, leuke print en snelle levering? Dan slaag je hier zeker.


Mondkapjes herbruikbaar bedrukken

Herbruikbare mondkapjes bedrukken is iets wat ook mogelijk is bij namenenzo.nl. Zoek je herbruikbare mondkapjes die te bedrukken zijn voor de collega's op je werk, familieleden of de vrijwilligers in het buurthuis? Weet dan dat de mogelijkheid van herbruikbare mondkapjes bedrukken er is! Met dezelfde snelle levering en service. Persoonlijker kun je het niet vinden, je eigen favoriete quote of afbeelding erop af laten drukken. Of een mondkapje in allerlei uitvoeringen laten bedrukken om zo iedere dag een matchende outfit te hebben!


Mondmaskers herbruikbaar kopen

Voor een bedrijf kan het naast uit het oogpunt van veiligheid van de werknemers ook meteen een reclame zijn als klanten zien dat werknemers een herbruikbaar mondmasker logo dragen. Dit herbruikbaar mondmasker logo kun je ook laten bedrukken op namenenzo.nl; Ze helpen je daar graag verder om het logo op herbruikbare mondkapjes te bedrukken. Je hoeft dus niet langer te zoeken naar waar je mondmaskers herbruikbaar kopen kunt, de medewerkers van de site namenenzo.nl zullen je zoektocht laten slagen en denken graag mee in je wensen en ontwerp.


Populariteit van mondkapjes herbruikbaar stijgt

Het is merkbaar dat de populariteit van herbruikbare mondmaskers steeds meer stijgt. Vooral nu ook jongeren mondkapjes dragen en ze in bijvoorbeeld het openbaar vervoer verplicht zijn om op te doen als je wilt reizen, is er een stijging te zien in het aantal mensen wat voor een herbruikbaar mondkapje kiest. Daarom zijn er veel oma's, moeders en handige vaders die achter de naaimachine kropen om zelf een mondkapje te maken, meestal van stukjes stof die over waren. Een enorme en tijdrovende klus en niet geschikt om dit op grote schaal, zoals bijvoorbeeld voor een bedrijf, te maken. Werknemers hebben ook vaak liever een herbruikbaar mondmasker, omdat dit uit prijstechnisch oogpunt voordeliger uitvalt en het is ook veel beter voor het milieu. Daarbij blijkt dat er helaas mondkapjes die voor eenmalig gebruik bedoeld zijn, nog geregeld op straat of in een verkeerde container gegooid worden. Voor de medewerker die het huisafval ophaalt of het spelende kind dat zo'n mondkapje vindt, brengt dit helaas onnodig gevaar en risico's met zich mee. Daarbij is het ook handig thuis. In een gezin wat uit vijf persoon bestaat, is het makkelijker te onthouden van wie er een mondkapje rondslingert als deze is voorzien van een eigen print. Wees dus gewaarschuwd.