• Verzendkosten Je betaalt bij ons  géén verzendkosten
  •  7 Dagen per week bereikbaar
  • Achteraf betalenBij ons kun je  achteraf betalen

Grappige mondkapjes

Grappige mondkapjes kopen

Tegenwoordig is er voor veel plekken over de hele wereld een dringend advies of een verplichting om niet medische mondkapjes te dragen. De voornaamste reden hiervoor is om het risico op het verspreiden van het nieuwe corona virus te verkleinen. Een serieuze aangelegenheid dus, maar dat wil niet zeggen dat een grappig mondkapje kopen niet gepast is. Integendeel, juist in deze tijden zorgen grappige mondkapjes voor de vrolijke noot waar we af en toe zo dringend behoefte aan hebben. Het is wel belangrijk om te kijken bij de grappige mondkapjes kopen of ze wel een filterfunctie hebben..

 


Grappige mondkapjes bestellen bij namenenzo.nl

Het is leuk maar zeker ook verstandig om regelmatig van mondkapje te wisselen. Daarom is meerdere grappige mondkapjes kopen verstandig waardoor je iedere keer weer een schoon mondkapje tot je beschikking hebt. Grappige mondkapjes met tekst of een grappige afbeelding mondmasker toveren iedere keer weer een nieuwe glimlach op het gezicht van de mensen. Gelukkig betekent grappige mondkapjes bestellen bij namenenzo.nl dat je gewoon kiest voor een mondkapje met een filterfunctie. De mondkapjes worden namelijk gemaakt van hippe, uitwasbare stoffen die een filterfunctie hebben. Het mondkapje bestaat uit twee polyester lagen waar een filter tussen past. Dit kan gewoon een keukentissue zijn, maar je kunt ook speciale filters bestellen. Via de opening aan de zijkant kun je het filter op een eenvoudige manier plaatsen. Het polyester materiaal is ademend, vochtregulerend en licht van gewicht.


Grappige mondkapjes met tekst

Je kunt verschillende grappige mondkapjes kopen. Bijvoorbeeld grappige mondmaskers bestellen met een humoristische tekst of grappige afbeeldingen mondkapjes. Er zijn bijvoorbeeld mondmaskers met een afbeelding van een dierensnuit of een grote glimlach. De keus voor grappige mondkapjes kopen is ruim, het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Het gaat hier om trendy ontwerpen en een fraai uitgevoerd mondkapje. Wie had ooit gedacht dat je met een mondkapje nog eens de show zou stelen? Als je voor een humoristische tekst kiest op het mondkapje, dan hoef je niet eens een openingsgrapje te maken om het ijs te breken. Dat doen de teksten of de grappige afbeeldingen mondkapjes al voor je.


Grappige mondkapjes wasbaar

Net zoals de andere mondkapjes van namenenzo.nl zijn ook de grappige mondkapjes wasbaar. Je kunt ze zelfs op 60 graden wassen. Voor de hygiëne is het belangrijk dat de mondkapjes ook regelmatig gewassen worden. Natuurlijk is het handig om meerdere mondkapjes te hebben. Als het ene mondkapje in de was zit, pak je gewoon een ander leuk of grappig design. Je ziet ook dat sinds het dragen van een mondkapje een normaler beeld wordt, er speciale trends ontstaan. Mensen vinden het leuk om een origineel mondkapje te dragen. Sommige kiezen voor een mondkapje wat past bij hun outfit, anderen vinden het gewoon leuk als het een grappig mondkapje is.


Leuke mondkapjes kopen wasbaar

Onze mondkapjes zijn herbruikbaar en daarmee een duurzame en bewuste keuze. Meerdere leuke mondkapjes kopen is dus zeker aan te raden. Terwijl de was draait, beschik jij alweer over een schoon mondkapje, wel zo hygiënisch! Daarnaast biedt dit de perfecte mogelijkheid om regelmatig te wisselen van design, passend bij jouw outfit, stijl, smaak, stemming of de gelegenheid. Onze mondkapjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit polyester en daardoor ademend, vochtregulerend en licht van gewicht. De mondkapjes zijn wasbaar op 60 graden, na 30 minuten wassen zijn alle virussen al gedood. Door hun materiaal drogen ze snel en kunnen ze vrijwel direct weer in gebruik genomen worden. Leuke mondkapjes kopen wasbaar is duurzaam, hygiënisch en een uitgelezen kans te variëren met kleuren en designs!


Grappige mondmaskers bestellen

Grappige mondkapjes bestellen is eenvoudig bij namenenzo.nl. Je kiest je favoriet uit en de levertijd is maar één dag. De meeste mondkapjes zijn op voorraad. Het kan natuurlijk ook zijn dat je voorkeur uitgaat naar nog uniekere grappige mondkapjes bestellen, bijvoorbeeld een gepersonaliseerde versie. Je kunt namelijk ook een mondkapje zelf ontwerpen. Bijvoorbeeld één die past bij die speciale jurk of jas of een persoonlijk grappige afbeelding mondmasker. Of misschien weet jij zelf wel een hele fraaie of leuke tekst die je op het mondkapje wilt hebben. Zelf een mondkapje ontwerpen is eenvoudig bij namenenzo.nl Grappige mondkapjes kopen is nog nooit zo leuk geweest, met de optie voor het zelfontwerp kun je namelijk ook jouw grappige teksten op het mondmasker zetten. Ben je niet zo humoristisch of creatief? Er zijn genoeg leuke teksten in omloop die je als basis kunt gebruiken